Pluspunten

mooie producten goede en snelle levering

Pluspunten

Heldere communicatie. Je wordt op de hoogte gehouden van de levering. Mijn pakket was heel leuk ingepakt en er zat een leuk kaartje bij.

De (mobiele) site kan beter; meer overzichtelijk.

Pluspunten

Snelle service en superleuk ingepakt! Ook een leuke selectie van producten in de webshop.

Pluspunten

Super leuk ingepakt! Met persoonlijk briefje Artikel was precies zoals op de foto

N.v.t.

Pluspunten

supersnel en leuk verpakt.

Pluspunten

Gevarieerd aanbod, unieke merken, persoonlijke touch, inpakservice

Geen, ga zo door!

Pluspunten

* mooi assortiment * super leuk verpakte kadootjes

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel leuk assortiment duidelijke website

Pluspunten

Denkt goed mee. Geeft tips en goede service

Pluspunten

Leuke website met een origineel assortiment.

Per categorie zouden subcategorieën het makkelijker maken om rond te kijken.

Pluspunten

Zeer snelle levering en een leuke kaart met een bedankje en als klap op de vuurpijl ook nog een kadootje. Dan heb je toch zin om weer eens iets te bestellen.

Nog geen

Pluspunten

Snelle bezorging, mooi ingepakte kadootjes en persoonlijke benadering; heel leuk!!

Nee

Pluspunten

Leuke spullen, correcte afhandeling, altijd een kleine attentie bij de bestelling

De info die bij de producten staat, is vrij summier. Bijv. bij die leuke tas staan alleen foto's van de buitenkant, maar geen van de binnenkant. Ik heb maatbekertjes in de vorm van eendjes besteld, maar er stond niet bij vermeld welke maten deze waren.

Pluspunten

Duidelijke website, leuke producten, levering volgens afspraak, bestelling goed en mooi ingepakt.

N.v.t.

Pluspunten

Madame La poule ,prachtige merken en spullen,maar vooral een zeer attent liefdevol verzorgd pakketje,je kunt merken dat de eigenaresse haar bedrijf met liefde leid!

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice, snelle levering, persoonlijk kaartje bij de levering. Producten die niet al overal verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, leuk ingepakt, persoonlijk bericht erbij! Ik bestel zeer zeker weer!!!

Ga vooral zo door.

Pluspunten

Snelle reactie, en wat een verrassing bij het uitpakken van de bestelling. Echt een feestje! Ontzettend bedankt. En heel veel plezier met je mooie webshop.

Pluspunten

Snelle verzending, keurig verpakt en persoonlijke touch.

Pluspunten

Excellent: quick delivery, nice wrappings and small present!

Nothing.

Pluspunten

Zelden zo snelle levering, superleuk ingepakt en heel vriendelijk In contact

Pluspunten

Snelle service, leuk ingepakt, gewoon een cadeautje om bij Madame La Poule te bestellen!!! En Sonia: bedankt voor de mooie schoonmaakdoekjes die ik erbij kreeg!

Nvt

Pluspunten

Snelle levering. Overzichtelijke website. Leuke producten.

Vooralsnog niet

Pluspunten

Snelle service. Aangenaam verrast door een persoonlijk handgeschreven kaartje,zelfs al had ik maar iets klein besteld.

Doe zo voort

Pluspunten

Leuke site en cadeautjes mooi ingepakt!

De factuur was ook ingepakt samen met een vaatdoekje, maar als je dat niet weet dan geef je die misschien ook cadeau. Ik was in ieder geval in de war doordat er 2 ingepakte cadeautjes in zaten en dat ik de factuur niet kon vinden.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.