Pluspunten

Geen verzendkosten binnen Zoetermeer, super fijn dat het pakketje bezorgd kon worden. Helaas was 1 van mijn producten niet compleet, dit werd netjes opgelost en de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

Snelle service en een goed en ook nog eens erg leuk verpakt pakket!

Pluspunten

Snelle en correcte antwoorden op de vragen

Pluspunten

Mooi & overzichtelijk voorgegeven, spullen om verliefd van te worden! Super service! Vragen direct beantwoord. Prachtig ingepakt ontvangen. Het was een cadeautje voor mezelf, maar dat werd het zo ook door Sonia met een persoonlijk briefje! Een pakketje Geluk. Bedankt Sonia!

Pluspunten

Leuke website. Waanzinnige service. Sonia heeft zelfs nog wat voor mij opgezocht op internet, Omdat ik daar een vraag over had. Supersnelle levering van de bestelde producten . En leuk verpakt dacht dat ik een cadeautje kreeg:) En dat in mijn eigen woonplaats Heel veel succes

Pluspunten

Hele overzichtelijke site, allemaal leuke spulletjes!

Geen, helemaal goed zo!

Pluspunten

Super snelle levering en persoonlijke noot op een kaartje. Erg leuk om op deze manier je pakjes open te maken.

Pluspunten

supersnelle afhandeling van bestelling. Komt binnen als een kadootje, een feest om uit te pakken. 1 van de producten had een productiefoutje, dit is meteen de volgende dag opgelost, op een zeer accurate manier. Super tevreden.

Pluspunten

Leuk, betaalbaar, altijd wat nieuws

Zo door blijven gaan.

Pluspunten

Mooi assortiment, duidelijke productfoto's, snelle levering en de gratis inpakservice is een pluspunt!

Pluspunten

Snelle levering. Leuk ingepakt.

Pluspunten

Leuke aparte producten, snelle levering met een persoonlijke noot. Echt een kadootje, ook voor jezelf.

Pluspunten

Supersnelle levering. Hoewel ik dit niet gevraagd had, werden alle spulletjes mooi ingepakt, ook zaken die voor mezelf bestemd waren, waardoor het uitpakken net ietsje specialer werd. Bedankt!

Pluspunten

Goede service (o.a. gratis inpakservice en persoonlijk kaartje) & snelle verzending

Pluspunten

Zeer snel en klantvriendelijk!

Geen :)

Pluspunten

Leuk ingepakt, erg persoonlijk

Pluspunten

Snel, creatief

Pluspunten

Snel,zorgvuldig, attent

Pluspunten

Klantvriendelijk en persoonlijk

Pluspunten

Breekbare dingen zijn zeer goed verpakt alsook da andere dingen zijn heel leuk verpakt! Zeer leuk om alles uit te pakken! Snelle levering!

Spijtig dat je een bepaald bedrag moet besteden vooraleer de verzendingskosten wegvallen!

Pluspunten

Super service leuk ingepakt persoonlijk gave spulletjes

Meer leuke spulletjes!!

Pluspunten

Aangenaam, correct en zorgvuldig

Pluspunten

Snelle levering, prachtig ingepakt. Zeer verzorgd! Plus leuke attentie in de vorm van een gratis tijdschrift.

Op dit moment geen.

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.