Zeer goed!

Mijn pakketje kwam snel binnen en zag er goed uit! Alles was leuk ingepakt met papiertjes en handlettering wat het een echt feestje maakte:))

Fantastisch!!!!!!!

Een website waar ik heel blij van werd. Daarnaast een zeer uitmuntende service!! Een echte aanrader!!!!

Prima, volgens afspraak geleverd

Heel attent de attentie in de doos met het handgeschreven briefje, dank!

Een leuk cadeau

Kregen zelf een opschepte-elkaar cadeau en zo is het gekomen dat we zelf ook iemand willen verrassen

Heel goed, fijne communicatie en mooie producten!

Fijn en goeie communicatie! Leuk verpakt, echt een feestje om daar te bestellen

Personalised service

All went smoothly and fast with the parcel. Sonia takes care of personalised packaging and a hand written note, this gives a very special touch to it. Thank you :-)

Superleuk ingepakt kadootje ontvangen ♡

Ik was super enthousiast toen ik het ingepakte leuke kadootje in mijn brievenbus kreeg Heel leuk verpakt ♡

Wat een top service en mooie producten en zo op tijd verstuurd en ook nog eens als een feestje verstuurd!

Leuk assortiment , mooi ingepakt en altijd een persoonlijk bericht. Blijft een hele leuke webwinkel. Kom zeker in de toekomst weer shoppen.

Geweldig product!

Overzichtelijke en duidelijke service

Na het bestellen werd er direct een mail gestuurd, dit is prettig. De aankomstdatum was direct bekend, ook prettig. Het pakketje was in een redelijke doos verpakt, dus een precies goed formaat en niet een achterlijk grote doos voor een klein pakketje.

Fijne communicatie en snelle levering.

Breed assortiment met leuke hebbedingetjes! Tevens werd ik met prettige regelmaat geupdate over de verzendstatus. Fijn!

Snelle levering en super leuk ingepakt!

Top communicatie!

Kreeg keurig een berichtje dat het mogelijk later kwam. Maar was niks aan de hand, alles op tijd. Netjes verpakt ook! Super

Snelle en prima service en prachtig product!

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd het dezelfde dag nog verzonden. Prima service!

Even contact gehad met Sonia, zij heeft er een erg leuk pakketjes van gemaakt, met een persoonlijke tint. Top gedaan Sonia, bedankt.

Een feestje in de brievenbus

Leuke producten, snelle levering en super leuk verpakt

Een feest om uit te pakken

Geweldige producten, snel verzonden, goed ingepakt, kortom echt een feestje om uit te pakken!

Super leuke spullen, snelle en persoonlijke service

Madame La Poule heeft hele leuke en mooi spullen. Snelle service en levering, ook in deze kerstperiode! Leuke persoonlijke notitie en attentie bij pakketje. Daarnaast heel mooi ingepakt! Dank en complimenten!

Super en snel

Zo leuk om de bestelling ingepakt uit te pakken, met zo een leuk potlood en chocolaatje. Je voelt je echt klant.

Ondanks de drukke tijd, snel/ op tijd geleverd.

Zorgvuldig verpakt en attent kaartje met persoonlijke boodschap waardoor het ontvangen van je pakket echt een feestje is!

Wat een mooie webshop en wat een super leuk assortiment! En fantastische service

Al jaren zijn we hier thuis fan van de producten van Rice. Heel blij dat ik dat hier in ruime keus weer heb gevonden maar ook zoveel Andere leuke producten. De service is top echt met persoonlijke aandacht geleverd.

Fijne webwinkel, geweldige spullen, snel bezorgd en prachtig ingepakt.

Ik kan er verder weinig aan toevoegen, slechts complimenten! Heb gelijk ook de winkel doorgestuurd naar mijn vriendinnen als tip.

Heel behulpzaam, snelle reactie, pakketje goed en leuk verpakt.

Leuke spullen te koop in deze webshop!! Snelle levering, en mooi verpakt met ook nog een heel lief, attent kaartje erbij!!

Schinkelweg 63

2712BA Zoetermeer

31 (0) 79 750 8567

Over Madame La Poule

Een kleurrijke webshop voor de Happy Home en Lifestyle. Vol leuke merken zoals Rice Dk, Rifle Paper Co., Kitsch Kitchen, Meri Meri, ENGEL. en meer.