Laden reviews...
518 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de verzorgde verpakking. Levering wordt vaak beschreven als snel en betrouwbaar, met leveringen op tijd. Het bestelproces is over het algemeen makkelijk en het ruime assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Enkele opmerkingen betreffen af en toe app- of klantenservice-issues, maar de positieve ervaringen domineren.
Snelle levering goede kwaliteit lekkere recepten.
Alex
Driewegen
Uitstekende kwaliteit, keurig verpakt en thuisbezorgd
Arnold
Meerstad
Dank voor de mooie beoordeling Arnold!
Team BBQuality
Topkwaliteit en wordt goed en net geleverd
Rob
Schaijk
Super Rob, dank voor de mooie beoordeling!
Team BBQuality
Bbquality never disappoints. Everything I tried is of great quality and the delivery is always perfect
Martin
Nieuwegein
Thanks Martin! We always try our best to deliver the best quality meat and service to our customers. We are glad that you have experienced this yourself and we hope to have you as a customer for many years to come!
Team BBQuality
Ik bestel altijd mijn vlees bij Bbquality. Prima kwaliteit en makkelijk te bestellen. Vooral ook voor minder standaard vlees soorten.
Joost
Berghem
Wij zouden zeggen juist voor minder standaard vlees soorten ;-). Maar dank voor de mooie positieve beoordeling Joost en tot snel weer!
Team BBQuality
Een complete barbecue beleving met fantastische producten. Enorme keuze in het zeer uitgebreide assortiment vlees & vis met een soort van maatwerk/keuze in gewichtsklassen. Eenvoudig bestellen en thuis laten bezorgen op afspraak: top service.
Bart
Eindhoven
Dank voor de mooie beoordeling én jouw vertrouwen in ons als jouw vlees & vis leverancier voor een heerlijke BBQ Bart.
Tot een volgende bestelling maar weer en mocht je toch nog wat sfeer missen tijdens je BBQ dan kun je altijd nog de BBQuality playlist op Spotify aanzetten tijdens het BBQ'en ;-)
Team BBQuality
Mooi en uitgebreid assortiment. Snelle levering en diepgevroren geleverd. Vaak mooie aanbiedingen en een leuk spaarsysteem. Nog nooit besteld? Gewoon doen en ervaar het zelf.
Vincent
Montfoort
Dank voor de mooie beoordeling én jouw vertrouwen in ons Vincent.
Hopelijk gaan nog veel anderen het ook zelf zo ervaren als jij hebt gedaan!
Vlees van goede kwaliteit
Rick
Zuidwolde
Dank je Rick, we gaan bij een volgende bestelling wel voor een 10 natuurlijk!
Team BBQuality
Perfect verzorgde bestelling op de gewenste dag en tijdstip bezorgd. Kwaliteit van het vlees is van topklasse. En ze hebben mooie aanbiedingen zeker voor herhaling vatbaar!
Willem
Spijkenisse
Dank voor de mooie beoordeling Willem, dat lezen we graag!
Tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
Goed nog geen problemen gehad en spullen die ik besteld heb zijn super !!!!
John
Garderen
Heel fijn om te horen John, dat gaan we zo houden. En mocht er toch onverhoopt iets misgaan dan lossen we het altijd netjes op.
Team BBQuality
Goede online slagerij. Veel verschillende producten en nette levering.
Luc
Huissen
Dank voor de mooie beoordeling Luc!
Team BBQuality
Ik haal mijn bestellingen zelf op omdat ik erg vlakbij woon. Mensen zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam
Henk
OSS
Goed om te horen Henk en altijd van harte welkom!
Team BBQuality
Tja, hoe wisselend kan het zijn: De varkensbuik en de procureur waren super! Van de Iberico sparerib goldt dat voor de ene strip wel, maar zeker niet voor de tweede: daar zat nauwelijks vlees aan. Als laatste hadden we nog de black angus shortrib, niet een heel mooi stuk ribben. Niet alleen over de ribben zat een vlies; aan de vlees-kant was het nog dikker en taaier. Maar nadat ik beide er af had geworsteld, kon het eindelijk op de bbq. Toen het daarvan afkwam, was het vlees prima.
Beveelt niet aan
Rineander
Gouda
Het blijft natuurlijk een natuur product dat kan verschillen per stuk vlees. Maar we nemen het mee en zullen hier scherp op letten uiteraard.
Team BBQuality
Ik kan wel iedere keer als ik iets bestel een recensie invullen maar dat is niet nodig. Kwaliteit is altijd goed nooit iets te klagen!
7 July 2026
Sander
Uden
Mag wel hoor ;-). Fijn dat je de moeite hebt genomen om een recensie te schrijven voor ons, dat waarderen we!
Team BBQuality
Ik heb al eerder een recensie geschreven het is gewoon heel goed vlees goede prijs en snelle levering. Naast bevroren zou er ook gekoeld geleverd moeten worden zodat het zo vanuit de verpakking de pan in kan
7 July 2026
Charles
Zuid scharwoude
Gekoeld leveren hebben we in het verleden wel gedaan, maar kwam de kwaliteit van het vlees niet ten goede. Gewoon een dagje eerder laten leveren en rustig laten ontdooien in de koelkast is ons advies ;-).
Dank voor de mooie beoordeling!
Snelle levering Netjes verpakt Top kwaliteit
6 July 2026
Arjan
Uitgeest
Dank je Arjan!
Team BBQuality
Vlees is perfect maar mag soms wel een tikkie goedkoper. Koop vaak de aanbiedingen.
4 July 2026
Randy
Millingen aan de rijn
Dank voor de beoordeling Randy, we snappen dat het altijd goedkoper mag, maar we doen ons best om goede prijzen te geven aan al onze klanten.
Maar we blijven scherp letten op de prijzen, en fijn dat je ons vlees in ieder geval wel kunt waarderen!
Team BBQuality
Website mag wat verbetering hebben qua snelheid. Verder snel en goed verpakt geleverd. Kwaliteit van het vlees was super!
Etienne
Zutphen
Dank voor de mooie beoordeling Etienne, We zullen je opmerking over de snelheid meegeven aan onze webbouwer, zou niet zo mogen zijn namelijk!
Tot een volgende bestelling maar weer!
Team BBQuality
wordt vriendelijk onthaald als je het op haald en het staat altijd klaar. goede ervaring mee
Trudy
Vught
Hallo Trudy, leuk dat je vanuit Vught af bent komen halen! Altijd leuk om de klanten achter de bestelling fysiek te kunnen helpen.
Tot een volgende bestelling maar weer!
Team BBQuality
Onze ervaring was goed ,maar de laatste keer half ondooid vlees .geen ijs er bij in diep gevroren vlees de heledag in een hete bus
Beveelt niet aan
Grietje
Oosterwolde fr
Hallo Grietje,
Dat is uiteraard niet de bedoeling en we hebben onze vervoerder hierop aangesproken. Normaal vervoeren ze de bestellingen met diepvries busjes, maar dat is dus een keer mis gegaan. Ik neem aan dat je al contact opgenomen hebt met onze klantenservice, zo niet doe dat dan zeker alsnog even dan komen we vast tot een passende oplossing.
Excuus voor het ongemak, zoals al aangegeven gaan wij zeker om tafel met onze vervoerder zodat dit in het vervolg niet meer voor gaat komen.
Team BBQuality
Top ingepakt en erg goede kwaliteit
Mignon
HANK
Dank voor de mooie beoordeling, geniet van je bestelling!
Team BBQuality
Heerlijk vlees, super service.
2 July 2026
Jorian
Stadskanaal
Dank voor de mooie beoordeling Jorian. We pakken ook je volgende bestelling weer met een glimlach voor je in!
Team BBQuality
Bij de bestelling was een boek meegeleverd t.a.v. het ontstaan en het ontwikkelen van BBQuality. Erg leuk om te lezen, omdat het zo authentiek en eerlijk geschreven is. Daarnaast staan er zelfs nog een paar (nog uit te proberen) recepten in.
Jitze
Terherne
Hallo Jitze,
Leuk dat je voor het eerste een bestelling bij ons geplaatst hebt en dat dit goed bevallen is. Het boek hebben we inderdaad zelf geschreven ter gelegenheid van ons 10 jarig bestaan, we zijn er nog steeds trots op ook al bestaan we inmiddels alweer 12,5 jaar, haha!
Probeer de recepten zeker uit en anders hebben we nog 700 andere recepten op de site staan om uit te proberen ;-).
Tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
En heerlijk vlees super kwaliteit
W
Oudendijk
Dank voor de mooie beoordeling!
Team BBQuality
Hoog kwaliteit vlees en goed en juist verpakt.
Patrick
Uden
Dank voor de mooie beoordeling Patrick. Geniet van je bestelling en tot de volgende!
Team BBQuality
BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss