Laden reviews...
541 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de verzorgde verpakking. Levering wordt vaak beschreven als snel en betrouwbaar, met leveringen op tijd. Het bestelproces is over het algemeen makkelijk en het ruime assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Enkele opmerkingen betreffen af en toe app- of klantenservice-issues, maar de positieve ervaringen domineren.
Producten in de koeling laten ontdooien. Vacuüm was van de zakken af zelfs lek bloed in de lekbak .
Beveelt niet aan
22 July 2026
M
Krimpen aan den ijssel
Hallo M,
Bij een aantal van onze producten (en door transport) kan tijdens het ontdooi proces inderdaad de vacuum verbroken worden. Dit doet niets met de kwaliteit van het vlees in negatieve zin overigens.
Kan dus aan het type product liggen wat je besteld hebt, dat kunnen we uit deze beoordeling helaas niet afleiden.
22 July 2026
Michel
Vlissingen
Dank je!
Team BBQuality
Snelle levering en goeie service
21 July 2026
Sieberen
Noordbergum
Dank voor de mooie beoordeling én het vertrouwen in ons als jouw online slager Sieberen!
Alles goed ,netjes, en snel geleverd.
Anja
Julianadorp
Dank je Anja, laat het vlees je smaken!
Team BBQuality
Veel keus en goede service!
Tjeerd
Uden
Dank je Tjeerd!
Team BBQuality
Bestel al vaker bij BBQuality en ben elke keer weer verbaasd hoe goed het vlees is van kwaliteit, smaak en porties. Geloof me, bestel hier nou maar voor de volgende bbq sessie!
Jelle
Zuidland
Dat is leuk om te lezen Jelle. dank voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons als jouw online slager!
Team BBQuality
Uitstekende service en goede ophaal service
Koen
Overloon
Dank je Koen! Fijn dat onze service je bevalt en we gaan er vanuit dat het vlees ook lekker is (geweest).
Team BBQuality
De tournedos is een dikke aanrader!
Kelly
Den bosch
Bedankt kelly, dat vinden wij natuurlijk ook, maar we hebben nog veel meer lekkers dus probeer zeker ook eens 1 van onze andere 700 producten..
Team BBQuality
Nog niet al het vlees geprobeerd. Ligt in de vriezer. Levering was prima.
Jos
Nijmegen
Dank voor de positieve beoordeling Jos. Fijn dat de levering goed is gegaan en laat de rest van het vlees je goed smaken!
Team BBQuality
Wij hebben voor de eerste keer besteld en zijn zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees, het was erg lekker!
Ron
Best
Heel fijn om te lezen Ron.
Hopelijk tot een volgende bestelling dan!
Team BBQuality
Snelle levering en mooie producten
Martin
Clinge
Dank voor de mooie beoordeling en het vertrouwen in ons!
Team BBQuality
Goed verpakt, kwaliteit is top
Mike
Reuver
Dank voor demooie beoordeling en het vertrouwen in ons als jouw online slager Mike!
Alles was heel lekker.
Anne-Marie
Oss
Fijn om te lezen Anne- Marie en tot een volgende bestelling maar weer, dan gaan we uiteraard wel voor een 10!
Team BBQuality
Goede producten, soms ontbreekt info op de verpakking en niet traceerbaar is of de producten daadwerkelijk, in dit geval, van wildrund afkomstig is, daar vertrouw ik dan maar op.
Rudi
Ravenstein
Daar kun je zeker op vertrouwen Rudi, maar dank voor de tip. We zullen eens kijken of we iets meer informatie kunnen geven over dit mooie vlees uit onze eigen regio.
Team BBQuality
We hebben heerlijk gegeten van het malse BBQ vlees!
Paul
Oss
Dank voor de mooie beoordeling Paul!
Team BBQuality
Mals vlees van top kwaliteit enig nadeel is dat als je bij de bezorgdienst de laatste bent je wel tot na 20 uur moet wachten
Jim
Alblasserdam
Dank voor je mooie beoordeling Jim. Je kunt inderdaad weleens wat later in de route zitten qua bezorging, maar er is ook de mohgelijkheid voor levering overdag dus we proberen zoveel mogelijk optoies aan te bieden aan al onze klanten.
In ieder geval super fijn dat het vlees in de smaak viel, aan de bezorging blijven we werken met onze bezorgpartners!
Team BBQuality
Recent ging het compleet mis met de bezorging. Sommige stukken waren half ontdooid bij aankomst. Voor al deze stukken een waardebon gekregen van bbquality. Dank nog!
16 July 2026
Richard
Berkel en Rodenrijs
Dank voor de mooie beoordeling ondanks dat het fout is gegaan met onze vervoerder. Dit was gelukkig een tijdelijk probleem bij onz evervoerspartner en we hebben hier direct op kunnen schakelen met hen. Inmiddels ook een extra vervoerspartner aangehaakt om de piek druktes op te kunnen vangen.
Nogmaals excuses voor het ongemak, maar fijn dat we het op een goede manier en naar tevredenheid met je op hebben kunnen lossen!
Team BBQuality
Bestel al tijden al mijn vlees via BBQuality en ben hier altijd tevreden over. Het vlees is altijd goed, de levering altijd netjes volgens afspraak en ik ontvang altijd alles netjes ingevroren.
15 July 2026
Matthias
Lekkerkerk
En zo hoort het Matthias, fijn dat je het bestellen van ons als prettig ervaart, daar werken we iedere dag hard voor!
We hopen dat je nog vele jaren klant mag blijven en dat we nog vele lekkere pakketten voor je in mogen pakken én versturen naar je!
Team BBQuality
Ruime keuze, uiteindelijk de spareribs besteld. Snel geleverd, goed verpakt. En na zes uurtjes op de bbq erg lekker!
Jorg
Venray
Klinkt goed Jorg! Vandaag een app only deal met iberico spareribs (40% korting). Vraag niet hoe het kan maar profiteer ervan!
Team BBQuality
Mooi kwaliteit vkees en de smaak is perfect. Je kan zelf uitzoeken gewicht en hoeveelheid. Wordt netjes gekiekd/bevroren thuis gebracht
Sonja
Huizen
Dank voor de mooie beoordeling Sonja, de volgende keer gaan we wel voor een 10!
Team BBQuality
Nu al een aantal keren diverse soorten vlees, vis en gevogelte besteld en alles zag er prima uit en smaakte heerlijk, ook de rubs zijn een welkome toevoeging aan de producten. Top online slagerij!
Nico
Assendelft
Dat horen we graag Nico, dank voor de beoordeling én het gestelde vertrouwen in ons als jouw online slager!
Team BBQuality
Bestelling gaat altijd goed. Wij zijn blij dat we ons vlees van de wild rundvlees dieren daar kunnen bestellen. Je krijgt wel veel ongewenste opties vind ik. Neem dit dan krijg je dat. Het maakt het wat onduidelijk en soms irritant en opdringerig. Verder wel prima en de verzending is ook zoals beloofd
13 July 2026
Jo
Oud Beijerland
Dank voor je beoordeling Jo, we nemen je opmerkingen mee uiteraard.
Team BBQuality
Goede en snelle service met kwalitatief goed vlees.
12 July 2026
Tim
Coevorden
Dank voor je beoordeling én het vertrouwen in ons Tim!
Team BBQuality
Makkelijk uitzoeken met een recept er bij en de bereiding van het product zodat iedere BBQ een feestje is.
11 July 2026
Gebert
s’HeerHendrikskinderen
Genoeg recepten én producten om nog heel veel uit te proberen Gebert.
Tot een volgende bestelling!
Keurig verpakt en smaakvol
11 July 2026
Bas
Lienden
Heel fijn om te lezen Bas, smaleijk eten alvas en tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss