Top kwaliteit en groot assortiment !

Makkelijke shop om te doorlopen, snelle levering Leuk spaarprogramma. Leuke en actieve socials! Kwaliteit is echt super! Gewoon een super tent!

Altijd goed geregeld

Goed vlees en goede aanbiedingen.

Aanrader

Levering volgens afspraak en een super product, dankjewel.

Goed verzorgd, goede kwaliteit

Wij waren verrast door de goed gekruide lams shouwarma ! Goed verpakt, top kwaliteit. De Hot Dogs vonden wij aan de "grote kant" de smaak was lekkeer, evenals de brioche broodjes.

Heel tevreden

Heel tevreden met de kwaliteit en service

Top!!

Alles was top geregeld. Gasten vonden het heerlijk allemaal. Top kwaliteit vlees.

Dié Go-to shop voor quality

BBQuality is my top destination when I need to shop for quality BBQ and other meats. I've compared and shopped from many online butchers (here in the Netherlands also the UK and South Africa) and BBQuality is one of the best. Altijd een aanrader!

Top quality meat!

Excellent quality meat, easy ordering and fast and smooth delivery.

Super vlees

Nu een paar keer besteld , en alles is even top! Of het een snitschel is of lamsvlees of biefstuk: Het is top kwaliteit.

Sommige producten uitstekend en sommige wat matig

De kwaliteit van de spareribs en hamburgers en ossenhaas waren perfect, echter was de kogelbiefstuk en ribe eye wat minder. Kogel biefstuk was aan de taaie kant en de ribe eye stonk een beetje toen het uit de verpakking kwam. Wellicht zat er een klein gaatje in het plastic.

Prima, maar niet bijzonder

Prima, maar geen bijzondere kwaliteit.

Gewoon super service

Had 5 kilo varkensprocureur besteld. Moest voor werk in de buurt zijn, daarna een reis van anderhalf uur terug naar huis. Bij afhalen hebben ze extra ijszakken toegevoegd om het vlees goed te houden zonder dat ik daarom heb gevraagd! Fijne partij die het beste wil voor de klant.

Niet gekregen wat ik besteld heb

Had 2 wagyu tournedos van 200 gr besteld en heb er 1 van 200 gr en 1 van 100 gr heb er wel 124 euro voor betaald. Direct na ontvangst van de bestelling via de site gereclameerd maar nooit meer iets gehoord.

Wat wil ik nog meer?

Tsja, ik weet het eigenlijk niet. Een nog groter assortiment? Nee. Nog betere kwaliteit? Nee, eigenlijk niet. Kan het nog beter dan? Eh… Nog meer bestelgemak? Mij hoor je niet. Betaalmogelijkheden: ook goed. Keuze genoeg. Ah!: toebehoren en accessoires dan? Nee, ook niets. Eigenlijk AA+Quality(maar dat ‘bekt’ niet zo lekker)

Prachtig vlees

Opnieuw een bestelling van BBQUALITY ontvangen die volledig aan de verwachtingen voldoet. Top kwaliteit

de kwaliteit was erg goed en op tijd geleverd

de website was duidelijk en de bestelling kwam volgens afspraak en het vlees ging op de pellet bbq en was heel erg goed

Goede kwaliteit vlees in een klantvriendelijk jasje

BBQuality is een leverancier van goed betaalbaar vlees, waarbij de klant voorop staat. Open en eerlijke communicatie. Oplossingsgericht. Het assortiment is gigantisch, waarbij service als recepten een waardevolle aanvulling zijn. Kortom, gewoon TOP.

Goed vlees, perfecte levering

Goed vlees, perfecte levering. Ruim aanbod. Aanrader!

Altijd goed geholpen en de bezorging is ook top

Altijd kwaliteit gegarandeerd

Heerlijke producten en de service is ook top. Hier een erg tevreden klant

Altijd een feestje

Kan altijd indruk maken op mijn gasten, met het vlees van Bbquality

Lekker vlees

Al vaker besteld. Site en app werkt makkelijk Goed en lekker vlees en ook leuke aanbiedingen van tijd tot tijd.

Duidelijke site en goed vlees

Heb vlees en rubs besteld. Vlees van prima qualiteit en noskos kruiden raad ik aan. Bestelling werd zelfde dag opeens later wat erg onhandig is

super

Heerlijk vlees, goed verpakt, snelle levering

Goede kwaliteit

Zeer tevreden over de kwaliteit en thuisbezorgd

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss