Laden reviews...
598 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de verzorgde verpakking. Levering wordt vaak beschreven als snel en betrouwbaar, met leveringen op tijd. Het bestelproces is over het algemeen makkelijk en het ruime assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Enkele opmerkingen betreffen af en toe app- of klantenservice-issues, maar de positieve ervaringen domineren.
aLTIJD GOED SPUL EN STAAT ALTIJD KLAAR VOOR OP TE HALEN.
21 August 2026
Trudy
Vught
De eenvoud van de app en de kwaliteit van het vlees geweldig ik vind de uitleg over het vlees heel goed en dat helpt bij het kiezen van wat bijzonders voor op de gril hiermee kan ik mijn gasten weer verrassen.
21 August 2026
Henk
Almere
Voor de eerste keer besteld.De produkten ,die ik nodig had,zijn kwalitatief goed, voor een juiste prijs.
LR
Colijnsplaat
Leuk dat je een eerste bestelling bij ons geplaatst hebt. Dank voor het gestelde vertrouwen in ons als jouw online slager.
Veel plezier ook met ons receptenboek die je bij je eerste bestelling ontvangen hebt. Er staan leuke recepten in én ons verhaal van de afgelopen 10 (inmiddels al bijna 12,5) jaar.
Hopelijk tot een volgende bestelling later in het jaar, ook die pakken we weer met veel plezier voor je in!
Team BBQuality
Altijd goede kwaliteit vlees gehad en de betrouwbaarheid van levering is ook altijd op orde!
Shane
Rotterdam
Goed om te lezen dat je tevreden bent over ons vlees én onze service Shane. Dank voor de mooie beoordeling en hopelijk mogen we snel weer een lekker pakket voor je inpakken!?
Team BBQuality
Vriendelijke mensen met verstand van bbq-en. Goed advies en niet te duur.
Henk
OSS
Goed om te lezen dat je tevreden bent Henk, hopelijk tot snel weer!
Team BBQuality
Vlees bestellen en op donder- of vrijdag ophalen bij basbq in Uden. Is ook nog gratis. (het bezorgen dan).
Beveelt niet aan
Noud
Uden
Klopt Noud, super dat je ook de afhaal optie bij één van onze pick up punten ontdekt hebt. BasBQ is ook nog eens een prachtige zaak waar het zeker geen straf is om je bestelling af te halen.
Ook altijd welkom in Oss natuurlijk, maar als je in je woonplaats af kunt halen snap ik dat daar de voorkeur naartoe gaat.
Tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
De producten zijn altijd van uitmuntende kwaliteit en zijn met zorg verpakt. Wij bevelen dit bedrijf dan ook met harte aan.
Jan
Hoek
Super fijn Jan, bedankt!
We horen echter wel graag hoe we van jouw 8 een 10 kunnen maken, want daar streven we iedere bestelling naar!
Levering steeds op tijd. Okee
Beveelt niet aan
Bas
Arendonk
Dank je voor de mooie beoordeling Bas, maar we zien dat je ondanks de 10 ons niet aan zou bevelen, hoe komt dat? Toch ergens iets niet lekker gegaan?
We horen het graag!
Team BBQuality
Geleverd op de afgesproken datum en tijd. Mooie producten!
Wiet
Heemstede
Dank voor de mooie beoordeling Wiet en fijn dat je zowel over de producten als onze service tevreden bent!
Team BBQuality
Goede kwaliteit en prima prijs zoals altijd!
Paul
Oss
Dank voor je bestelling én je beoordeling Paul. Tot snel weer!
Team BBQuality
Mooie kwaliteit vlees en regelmatig scherpe aanbiedingen. Goede klantenservice ook, de bestelling was onverhoopt niet compleet. Bbquality bood verschillende opties aan en heeft het prima afgehandeld.
Mark
Wouw
Dank voor de mooie beoordeling Mark. We proberen het bij een foutje van onze kant inderdaad altijd naar tevredenheid op te lossen met onze klanten. Fijn dat jij dat inmiddels ook ervaren hebt ondanks dat het natuurlijk vervelend is om een onvolledige bestelling te krijgen.
Volgende keer gaan we voor een 10 inj ieder geval!
Team BBQuality
Uitstekende service. Verrukkelijk vlees.
Bellina Jean Paula
Berkenwoude
Dank voor de mooie beoordeling!!
Team BBQuality
Erg tevreden over BBQuality, Altijd snel en goed vlees. Enige minpuntje wat heel af en toe is dat de vacuum verpakking niet helemaal meer intact is waardoor bij ontdooien je er wel een bord onder moet doen in de koelkast, het vlees zelf is dan nog wel goed omdat het diepgevroren geleverd word.
Gerard
Groningen
Hallo Gerard, dank voor je beoordeling. helaas kan het weleens voorkomen dat door uitstekende botjes ófb tijdens het picken/ vervoer de verpakking beschadigd. Dit doet zoals je zegt niets met de kwaliteit van het vlees, maar kan soms wat ongemak opleveren tijdens het ontdooien. Dit kunnen we helaas niet in alle gevallen voorkomen al kijken we constant naar nieuwe manieren van verpakken.
Toch fijn om te lezen dat je ondanks dit tevreden bent je ons vlees én onze service, tot snel weer!
Team BBQuality
Veel keuze. We bestellen zeker nog een keer.
Barry
Hemiksem
Dat moet je zeker doen Barry, voldoende om mee te experimenteren de komende jaren ;-)
goed stuk vlees
Jeroen
Nieuwleusen
Dank je Jeroen, voor je beoordeling én het gestelde vertrouwen in ons!
Team BBQuality
Keer op keer kwaliteitsvlees en zeer goede levering! Kan geen betere website vinden!
Danny
HORN
Dan moet je stoppen met zoeken Danny ;-).
Fijn dat je tevreden bent over ons vlees én onze service!
Team BBQuality
Makkelijk bestellen Goed bereikbaar voor navraag Levering was precies volgens afspraak En het was gewoon heerlijk eten! Veel complimenten gekregen tijdens ons feest. Aan twee gasten heb ik jullie website doorgegeven, dus wie weet. Echt heel tevreden!
Monique
Well
Dank voor de beoordeling én de promotie onder je vrienden Monique!
We pakken alle bestellingen met veel plezier voor jou én je vriendenin dus kom maar door ;-)
Team BBQuality
Prima service goede kwaliteit Eigenlijk altijd goed en mocht er iets mis gaan wordt het netjes opgelost
Bert
Zutphen
Fijn dat je onze producten én service kunt waarderen Bert. dank voor het vertrouwen én de mooie beoordeling!
Team BBQuality
Altijd erg tevreden over het vlees.
17 August 2026
Heidy
Wanroij
Fijn om te lezen Heidy!
Team BBQuality
op de webshop wat inspiratie opdoen, vrijdag ophalen en in het weekend lekker buiten koken met een passend recept. heerlijk!
17 August 2026
Pieter
Heesch
Zo is dat Pieter, in het weekend lekker BBQualityTime ;-)
Good quality meat
Richard
Sint-Oedenrode
Thanks Richard!
Team BBQuality
Heel lekker vlees, vriendelijke, goede en snelle service.
Peter
Oss
Dank je Peter!
Tot de volgende!
Team BBQuality
Heb tallow gekocht. Het bestellen en de communicatie hierover zijn supervlot geregeld. Ook al doen jullie de levering niet zelf, de gekozen externe partij is kwalitatief hoogwaardig. Levering op tijd, super track en trace, goede communicatie. Ik ben zeer tevreden.
Wilco
Den Helder
Fijn om te horen dat je tevreden bent Wilco! We hebben veel meer dan alleen talllow natuurlijk maar dat zul je vast al wel gezien hebben ;-). We hebben 3 vervoerspartners dus we proberen hiermee aan alle vervoerswensen avn onze klanten in Nederland én België te kunnen voldoen..
Tot een volgende bestelling, voor nu bedankt voor de mooie beoordeling én je vertrouwen in ons!
Team BBQuality
Ik bestel reeds 2 jr bij BBQuality, ben heel blij met het vlees. Altijd mooie aanbiedingen waar we lekker mee experimenteren en van smullen.
Robert
Hooglanderveen
Fijn dat je al 2 jaar klant van ons bent Robert. We hebben voldoende producten én recepten om nog vele jaren door te kunnen blijven experimenteren, dus we zien een volgende bestelling wel weer verschijnen!
Team BBQuality
Groot assortiment vlees en visproducten geschikt voor dagelijks gebruik en voor de barbecue. Bijna altijd van hoge kwaliteit!
14 August 2026
Etienne
America
Dank voor je mooie beoordeling en je vertrouwen in ons Etienne!
Tot de volgende maar weer!
Team BBQuality
BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss