Laden reviews...
502 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk de kwaliteit van het vlees en de verzorgde verpakking. Levering wordt vaak beschreven als snel en betrouwbaar, met leveringen op tijd. Het bestelproces is over het algemeen makkelijk en het ruime assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding worden gewaardeerd. Enkele opmerkingen betreffen af en toe app- of klantenservice-issues, maar de positieve ervaringen domineren.
Bij de bestelling was een boek meegeleverd t.a.v. het ontstaan en het ontwikkelen van BBQuality. Erg leuk om te lezen, omdat het zo authentiek en eerlijk geschreven is. Daarnaast staan er zelfs nog een paar (nog uit te proberen) recepten in.
Jitze
Terherne
En heerlijk vlees super kwaliteit
W
Oudendijk
Hoog kwaliteit vlees en goed en juist verpakt.
Patrick
Uden
Op tijd geleverd en goed kwaliteit vlees.
Jaco
Capelle aan den IJssel
Goed vlees, duidelijke website, prettige communicatie, kortom aanrader!
Paul
Uden
Laatst een speenvarken was echt heel lekker. Was in de oven voorgegaard . Was el moeilijk om aan het spies te krijgen door de vorm dat bij het voor garen ontstaan nl liggend.
Leo
Maasdam
mooie website en makkelijk bestellen
Jurgen
Nieuwendijk
Al het vlees is helemaal goed. Snelle service en als er al wat mis gaat, wordt het netjes opgelost.
Bjorn
Hoofddorp
Fijn om te lezen dat je precies ervaart wat we nastreven Bjorn!
Team BBQuality
BBQ vlees als dit is niet te vergelijken met wat in de winkel ligt, en als je de aanbiedingen in de gaten houdt verschilt het qua prijs niet eens zo heel veel. Dikke aanrader!
29 June 2026
Frank
Leerdam
Dank voor de mooie beoordeling Frank en fijn dat je de kwaliteit van ons vlees kunt waarderen.
Tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
Andere soort of andere type gehakt /receptuur. Dan we gewend zijn ontvangen. Jammer genoeg de batch nr niet kunnen achterhalen.
Beveelt niet aan
26 June 2026
Bram
Assen
Vervelend Bram, Het blijft een natuurproduct dus het kan inderdaad per gedraaide batch weleens verschillen.
Hopelijk kunnen we je in de toekomst toch weer blij maken met iets (anders) uit ons assortiment!
Team BBQuality
Tweede seizoen dat we hier bestellen. Wij zijn zeer tevreden over de producten. Veel minder tevreden zijn wij over de verpakking. Wij hadden deze keer 3 verpakkingen met 5 texas style worsten welke niet goed gevacumeerd waren. Dat was vorig jaar ook al zo. In het kader van voedselveiligheid vinden wij dit een aandachtspunt.
26 June 2026
Ronald
ILPENDAM
Hallo Ronald,
We letten hier wel altijd op en wanneer iets niet goed gevacumeerd is doen we dit hier opnieuw. Ons vermoeden is dan ook dat dit ergens tijdens het transport gebrurd is, maar dank voor je feedback. We gaan er de komende tijd extra goed op letten!
Team BBQuality
Lekkere vlees en vis. Bezorgd op de aangegeven tijd. Niet klagen maar eten.
24 June 2026
Ronald
Schiedam
Zo is dat Ronald, haha niet klagen maar eten ;-)
Tot een volgende bestelling maar weer!
Team BBQuality
mooi vlees en ruime keus
Rene
Burgh-haamstede
Dank je René!
Team BBQuality
De bezorger ging pas weg toen hij zeker wist dat het vleespakket correct was overhandigd. En eindelijk een bedrijf gevonden met handige webshop om dubbeldoelvlees te kopen. Als docent Food&Lifestyle (zonder auto) is het een uitdaging om dergelijke vlees te kunnen kopen. Andere bedrijven bieden vaak een minder makkelijke bezorging aan.
Patrick
Naaldwijk
Dank voor je mooie beoordeling Patrick. Als je fan bent van ons dubbeldoel vlees (waardschijnlijk vanwege duurzaamheid) dan moet je ook eens ons wildrundvlees proberen. Dat zijn runderen die vrij rondlopen in de Nederlandse natuur en alleen gevangen worden wanneer de populatie te groot is.
Probeer het eens bij een volgende bestelling.
Team BBQuality
Alleen vreemd dat de prijzen niet vast staan en telkens met acties komen. Zet gewoon de gemiddelde prijs neer, zo gemakkelijk. Nu twijfel je vaak of je wel moet bestellen of wachten.
Cor
Belfeld
Dank voor je beoordeling Cor,
Helaas is de vleesmarkt zeer grillig. We proberen onze prijzen zo stabiel mogelijk te houden, maar met de markt beweging van de afgelopen jaren is dit voor ons helaas ook erg lastig. Sommige producten kopen we af en toe groot in waardoor we toch voor onze klanten leuke acties neer kunnen zetten en iedereen kunnen laten genieten van top kwaliteit vlees.
We blijven ons best doen voor top kwaliteit tegen een goede eerlijke prijs, daar kun je van op aan!
Team BBQuality
De kwaliteit van het vlees is sowieso goed. De prijzen vind ik wat aan de hoge kant, maar er zijn steeds mooie aanbiedingen, waar ik dan graag gebruik van maak.
22 June 2026
E.M.
Berghem
We streven naar een goede prijs kwaliteitsverhouding. Met de grillige vleesmarkt van de laatste jaren is het lastig om stabiele prijzen te houden al proberen we dat wel. Op kwaliteit leveren we in ieder geval nooit in en we staan voor een goede eerlijke prijs voor ons top vlees.
Hopelijk tot een volgende keer!
Team BBQuality
Goede service en uitstekende kwaliteit. Mijn go-to leverancier. Binnen 24 uur geleverd
22 June 2026
Bo
Zwaag
Heel fijn om te lezen Bo. Levering binnen 24u is zeker een optie, maar je kunt ook verder vooruit bestellen, dus wacht er vooral niet mee (zeker niet op de drukke dagen) ;-).
Team BBQuality
Levert snel en ook afhalen is mogelijk. Uitgebreid assortiment kwalitatief hoogstaand vlees en het is erg lekker.
20 June 2026
Carola
Oss
Heel fijn om te horen Carola, tot snel weer!
Team BBQuality
Het gehakt en de kip zijn van prima kwaliteit.
Rian
Heesch
Dank je Rian, en tegenwoordig ook een klein assortiment (alleen geen kip en gehakt) in de Jumbo in Heesch te vinden dus dan is het helemaal makkelijk ;-).
Tteam BBQuality
Mijn bestelling kwam op tijd aan en het vlees was van uitmuntende kwaliteit. Het werd ook goed verpakt en gekoeld aan. Ik raad het dan ook aan.
Niki
Bree
Heel fijn Niki, dank voor de mooie beoordeling en we gaan bij een volgende bestelling voor een 10!
Team BBQuality
Mijn ervaring is altijd goed, snelle levering, duidelijk communicatie, kwaliteit van het vlees is altijd goed. Maar wat betreft de app op een iPhone dit is dramatisch, altijd langzaam, reageert soms niet, met geduld lukt het wel maar dit is iets waarvan ik zeg vervangen die hap.
Michael
Rucphen
Dank Michael,
Inmiddels is de app als het goed is al wat sneller. We gaan snel over naar een nieuwe versie (3-4 weken) dan zou het nóg sneller moeten gaan.
Dank voor de feedback en tot een volgende bestelling!
Team BBQuality
Goede kwaliteit vlees en zeer snelle levering.
16 June 2026
Annet
Lith
Dank vor de mooie beoordeling Annet!
Team BBQuality
Ik had wat vlees nodig. Na bestelling de volgende ochtend direct opgehaald. In de koelkast laten ontdooien en daarna in de Beef Rub van BBQuality gezet. Die avond nog op het spit en langzaam laten garen...heerlijk! Doorgaan na een dag beschikbaar en de volgende dag nog op mijn Egg. De kwaliteit verrast steeds opnieuw!
16 June 2026
Vincent
Oss
Goed bezig Vincent. Ideaal natuurlijk wanneer je het ook gewoon bij ons af kunt halen!
Fijn dat je tevreden bent en tot een volgende keer!
Team BBQuality
BBQuality stelt nooit teleur in mijn ogen. Nog geen enkele keer een slechte levering gehad.
15 June 2026
Michel
WIERINGERWAARD
Heel fijn om te lezen Michel en mocht het ooit wel een keer mis gaan in de toekomst dan lossen we het altijd netjes op met je!
Maar uiteraard proberen we deze score vast te houden ;-).
Team BBQuality
Je wordt nooit teleurgesteld in de kwaliteit. Als ook het geleverde gewicht. Altijd zeer netjes en goed verzorgd.
15 June 2026
Vincent
Tiel
Fijn dat je tevreden bent Vincent, altijd goed om te lezen dat waar we dagelijks hard aan werken gewaardeerd wordt door onze klanten!
Team BBQuality
BBQuality staat voor betaalbaar kwaliteitsvlees
Goed vlees is volgens ons vlees afkomstig van dieren die een goed leven hebben gehad. Bovendien moet het ook betaalbaar zijn, zodat iedereen ervan kan genieten. Zo is BBQuality in het voorjaar van 2014 ontstaan.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss