Gewoon kei goed en fijne mensen!

Bestel er vrij regelmatig en eigenlijk altijd goed. Heb 1x een opmerking gehad over een omdoos die te groot was voor het product wat erin lag en na een korte mailwisseling kreeg ik direct een nieuw product. Dit noem ik "service zoals hoort" en daarom blijf ik bij jullie bestellen. Zag bij de volgende bestelling ook dat de omdoos was aangepast en dus goed opgepakt en doorgepakt! Blijf zo doorgaan!

Dikke 10

Goed vlees, correcte levering, DIKKE aanrader!!

Goed vlees, heel veel keuze

Elke bestelling wordt bevroren bezorgd. Het assortiment is heel groot. En in de app kan je sorteren op soort dier qua vlees. Vaak ook leuke aanbiedingen.

Top vlees en vis, goede service

Goede service vanuit bbquality na vertraagde levering van de transporteur. Alles netjes opgelost en snel contact kunnen krijgen

Snelle levering, erg lekker vlees!

Paar keer besteld al bij BBQuality. Goede acties, snelle levering en erg lekker vlees!

Top vlees!

Super tevreden et de kwaliteit van het vlees. Was echt heerlijk.

Snelle service met goed flees

Via de app snel mijn vlees besteld is snel geleverd en van goed kwaliteit.

Lekkerste vlees en altijd goede service!

vlees is altijd goed en wordt altijd op tijd geleverd. Als er onverhoopt toch iets niet helemaal goed is, lossen jullie het altijd goed op!

Zeer goed en betrouwbaar

Goede producten, goed verpakt en snel geleverd.

Duidelijke website met veel inspiratie. Recepten tekst en filmpjes. Fantastisch vlees, wat diepgevroren verzonden wordt. Alles netjes verpakt met koelelementen. Levering zoals aangegeven op dag en tijd. Te volgen via link.

Het is een fijne overzichtelijke site. Ruime keuzes in vlees. Vlees blijft zoals het is, krimpt niet in de pan. Kwaliteit is top. Voordeelverpakkingen vindt ik erg prettig en fijn. Goede prijs verhouding. Aanbiedingen en extra's zijn ook mooi meegenomen. Keuze qua levering top, goed ingepakt. Goede service, ga zo door :)

Hoge prijs/kwaliteit verhouding

Twee Canadese briskets van ruim 7 kg aangeschaft die al redelijk van prijs waren maar met een mooie korting echt hele nette prijs. Duurt even 11 uur maar dan heb je ook een heerlijk stuk vlees. Goede kwaliteit voor een realistische prijs, snelle gekoelde avondbezorging door Trunkers. Kan niet beter!

Goed geregeld

Makkelijk bestellen, snel diepbevroren in huis. 1x gehad dat kip half ontdooid aankwam. Dit werd netjes opgelost.

Heerlijk vlees

Het vlees en de zalm van BBquality is heerlijk. Bestellen is simpel en we konden het pakket de volgende dag al ophalen.

Top kwaliteit en groot assortiment !

Makkelijke shop om te doorlopen, snelle levering Leuk spaarprogramma. Leuke en actieve socials! Kwaliteit is echt super! Gewoon een super tent!

Altijd goed geregeld

Goed vlees en goede aanbiedingen.

Aanrader

Levering volgens afspraak en een super product, dankjewel.

Goed verzorgd, goede kwaliteit

Wij waren verrast door de goed gekruide lams shouwarma ! Goed verpakt, top kwaliteit. De Hot Dogs vonden wij aan de "grote kant" de smaak was lekkeer, evenals de brioche broodjes.

Heel tevreden

Heel tevreden met de kwaliteit en service

Top!!

Alles was top geregeld. Gasten vonden het heerlijk allemaal. Top kwaliteit vlees.

Dié Go-to shop voor quality

BBQuality is my top destination when I need to shop for quality BBQ and other meats. I've compared and shopped from many online butchers (here in the Netherlands also the UK and South Africa) and BBQuality is one of the best. Altijd een aanrader!

Top quality meat!

Excellent quality meat, easy ordering and fast and smooth delivery.

Super vlees

Nu een paar keer besteld , en alles is even top! Of het een snitschel is of lamsvlees of biefstuk: Het is top kwaliteit.

Sommige producten uitstekend en sommige wat matig

De kwaliteit van de spareribs en hamburgers en ossenhaas waren perfect, echter was de kogelbiefstuk en ribe eye wat minder. Kogel biefstuk was aan de taaie kant en de ribe eye stonk een beetje toen het uit de verpakking kwam. Wellicht zat er een klein gaatje in het plastic.

Prima, maar niet bijzonder

Prima, maar geen bijzondere kwaliteit.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss