Het vlees is fantatisch. Jammer dat alles is ingevroren. Als je alleen bent zijn de porties wat aan de grote kant. De smaak van het vlees is perfect.
Wij hebben nu een paar keer vlees van BBQuality, en zijn steeds prettig verrast door het uitstekende vlees dat geleverd wordt. tevens wordt het goed verpakt zodat het soms nog even (gedeeltelijk) in de vriezer kan.
Dank voor deze mooie beoordeling Jan! Mooi dat we je kunnen blijven verrassen met ons vlees én service. Bij je volgende bestelling gaan we echter wel voor een 10 sterren beoordeling natuurlijk ;-). Fijne feestdagen alvast!
Goede kwaliteit en snelle levering
Dank voor je mooie review Annemiek en fijn dat zowel de kwaliteit als onze service je bevalt! Lith is om de hoek dus je bent ook van harte welkom om het een keer af te komen halen op de zaak. Fijne feestdagen alvast!
Makkelijk te bestellen, snelle levering goede prijs/ kwaliteit verhouding
Dank voor je mooie beoordeling Jolanda en fijn dat alles klopt voor jou, daar doen we het voor! Tot de volgende keer en alvast fijne feestdagen!
Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is! We horen graag hoe we de volgende keer een 10 kunnen krijgen natuurlijk ;-).
Bestelde artikelen snel geleverd.
Fijn dat de levering goed gegaan is Henk! Hopelijk bevalt het vlees net zo goed als de levering, maar daar gaan we vanuit! ;-)
Kwaliteit van het stoofvlees/braadlappen is bijzonder goed. Pakket afgehaald in Oss, mee naar huis genomen en even gecheckt voor het de vriezer in ging; toen bleek de bestelling niet te kloppen. Er zaten 25% soepschenkels bij; die stonden echter niet in de bestelling. Terug gereden naar het afhaalpunt. Daar werd uitgelegd dat het een vergissing was bij ‘orderpicking’. De schenkels werden teruggenomen en vervangen door braadstukken. Kreeg als extra 250 gram ossenhaas puntjes. Jammer van het op-en-neer rijden, maar verder wel heel correct afgehandeld. Tip; ieder mens kan zich vergissen, dus check je bestelling bij het afhalen.
Ai, dat is een foutje van ons die niet voor mag komen. Maar het blijft mensenwerk ondanks dat we er meerdere checks op hebben in ons proces. Wel fijn om te lezen dat we het (coals altijd) goed op hebben weten te lossen en je toch een tevreden klant bent en hopelijk blijft! Tot de volgende bestelling Frank, dan gaan we dan de 8 naar een 10!
Wide wariery of meat selection. Packed and shiped professionally.
Hello Attila, Nice to hear that you are a satisfied customer of BBQuality. Spread the word in Amsterdam ;-)
super snel en netjes bezorgd
Fijn om te horen Ferdi! Hopelijk bevalt het vlees je net zo goed als de bezorging, maar daar hebben we altijd minder zorgen over ;-).
Hier kan je een lekker stuk vlees / vis bestellen
Dat klopt Wik! Fijn dat jij het nu ook weet en je tevreden bent over je bestelling. We gaan echter altijd voor een 10 dus de volgende keer gaan we nóg beter ons best doen! Fijne feestdagen alvast en tot snel weer!
Ik ben aan het genieten van de bbq verrassings doos en ik ben tot nu toe zeer tevreden over de producten die ik geprobeerd heb!
Kijk, dat zijn leuke beoordelingen. Leuk dat je de verrassingsdoos bestelt hebt en dat alles tot nu toe bevalt. Hopelijk kunnen we je nog vaker verrassen met onze heerlijke producten in de toekomst! Fijne feestdagen alvast!
Op de producten niks aan te merken. Alleen de bezorging is met de tijd levering vooraf heel breed waardoor het lastig is om daar goed rekening mee te houden.
Fijn dat de producten naar tevredenheid zijn Davy! Qua bezorging proberen we met onze bezorgpartners Trunkrs en ChillBill altijd naar een goede oplossing te zoeken voor onze klanten voor zowel overdag als avond levering. Bij ontvangst van Track & trace kun je een opmerking achterlaten voor de chauffeur. Bijvoorbeeld dat ze het bij de buren of ergens anders neer mogen zetten met uw toestemming. Wellicht handig voor een volgende keer!
Wat een geweldig stukje vlees brachten ze laats weer. De shop is overzichtelijk en duidelijk. De prijzen zijn goed en netjes. Levering gaat hier altijd ook goed. Tot de volgende keer........
Dit zijn de mooiste reviews voor ons natuurlijk. Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen, daar doen we het iedere dag voor. Alvast fijne feestdagen en tot snel!
Al vele malen besteld, van bavette tot schnitzels, ribfingers tot gourmetschalen. Elke keer weer de moeite waard en nog niet één keer teleurgesteld. Super vlees, je krijgt wat je besteld en verwacht! Prijs/kwaliteit dikke prima.
Dank voor je review Cindy en fijn dat je tevreden bent over zowel ons vlees als onze service! We zijn wel benieuwd hoe we van die 8 een 10 kunnen maken uiteraard als je een volgende keer bestelt bij ons ;-). Alvast fijne feestdagen en tot snel!
Zoals vermeld was “vandaag besteld morgen in huis” De volgende dag waren de varkenswangen afgeleverd. Wij waren zelf niet thuis maar kon aangeven waar dan te leveren. Erg fijn. We hebben heerlijk gegeten!!
Fijn om te lezen dat alles naar wens is gegaan Joeri, we proberen de klant zoveel mogelijk opties te geven zodat ze dit op hun eigen wensen af kunnen stemmen. Ook goed om te lezen dat alles gesmaakt heeft, daar doen we het voor! Dank voor de positieve beoordeling en we zien je volgende bestelling graag verschijnen!
Al jaren vaste klant en ze stellen mij nooit teleur!
Fijn om te lezen Remy! Wij zijn ook al jaren erg blij met jou als klant van het eerste uur. Dank voor de mooie beoordeling en tot snel!
Jammer dat als ik 16 biefstukken van 200 gram bestel, het gemiddelde gewicht per stuk van de bestelling net de 180 gram aan tikt.
Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wanneer je even contact opneemt met de klantenservice komen we vast tot een goede passende oplossing voor een volgende bestelling! Fijn dat het vlees in de smaak valt in ieder geval!
uitstekende wild zwijn procureur die in de braadzak gemaakt was door mij met een uitstekend resultaat, lekker sappig en vol smaak
Ja, onze wild zwijn procureur is zeer smaakvol inderdaad. Fijn dat je een goede ervaring gehad hebt met ons vlees, we zien je volgende bestelling tegemoet!
Levering is snel en volledig. Kwaliteit is goed. Nog nooit een negatieve ervaring gehad.
Fijn om te lezen dat je wederom tevreden bent Michiel, daar doen we het voor!
Goed vlees, keuringe verpakking. Vriendelijk personeel
Fijn om te horen Richard! Bedankt voor je mooie beoordeling en we hopen je nog vaak te mogen helpen!
Niks op aan te merken goed assortiment ook.
Fijn om te lezen Freddy! Kom vooral nog eens terug, we zullen altijd proberen je te blijven verrassen met goed vlees en andere producten van top kwaliteit én natuurlijk fijne recepten om onze producten mee te bereiden.
Elke bestelling die ik plaats wordt razendsnel geleverd en de kwaliteit is steeds boven verwachting. Ik ben er iedere keer erg blij mee.
Fijn om te lezen petra, daar doen we het voor! We zien je volgende bestelling graag tegemoet!
Heb nu al een aantal keren besteld bij BBQuality en ben voorlopig niet van plan hiermee te stoppen! Het vlees is goed verpakt, wordt ingevroren geleverd middels snelle levering en smaakt (afhankelijk van hoe goed je kan bbq'en;)) er goed. Bij de laatste bestelling zelfs nog een BBQuality All Purpose rub mogen ontvangen als extraatje, altijd leuk!
Fijn dat ons vlees én onze service je bevalt. We streven er altijd naar om onze klanten een top ervaring te geven wanneer ze bij ons vlees online bestellen dus altijd fijn om te lezen dat dit gelukt is! Geniet van je All purpose rub en probeer vooral ook eens onze andere varianten, die stellen zeker niet teleur ;-) Tot de volgende bestelling! Team BBQuality
Goede prijzen, goed vlees en snelle levering.
Dank voor de mooie review Theo! Bij je volgende bestelling gaan we voor een 10 uiteraard want tegen lagere punten kunnen we niet goed ;-). Groeten, Team BBQuality
Goede kwaliteit vlees, snel geleverd en prima verpakt
Dank voor de mooie review Arie! Hopelijk ben je bij je toekomstige bestellingen net zo tevreden, daar gaan we altijd voor in ieder geval! Groeten, Team BBQuality
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss