Super service!

Afgelopen week weer de maandbox ontvangen, altijd verrassende producten en veel waar voor je geld. Bedankt weer!

Altijd kwaliteit, altijd op tijd

Bestelling wordt altijd netjes bezorgt. Het vlees is kwalitatief altijd zoals op de website omschreven.

Geweldige kwaliteit en professioneel verzonden.

Heb goede ervaringen met BBQuality, zou het zeker aanraden!

Goede kwaliteit en snelle levering

Laatste keer niet al te best

Trunkrs leverde later dan aangegeven (+2 uur) waardoor het vlees al aan het ontdooien was. Klacht ingediend bij zowel Trunkrs alsook bij BBQuality. Van beiden niets meer gehoord, erg slecht.

Super goed en heerlijk, zeker aan te bevelen.

Wij hebben de curry worst en hamburgers gehad voor de bbq, makkelijk en snel klaar en ze waren super goed. zeker voor herhaling vatbaar.

Alles volgens afspraak, helemaal goed!

Goed georganiseerd en prima vlees/ vis

Keurig verpakt en verzonden. Goed vlees en de zalm was prachtig en heerlijk met mosterd en bruine suiker meegebakken!!

Prima kwaliteit !

Uitstekende kwaliteit vlees! Snelle levering.

Prima vlees, snelle levering

Mooi vlees en wordt goed gekoeld gebracht. Niets op aan te merken

Prima bedrijf

Prima kwaliteit vlees super verpakt goede service

Heerlijk vlees weer!

Ook fijn dat je lekkere recepten kunt vinden op de website!

Heerlijk vlees voor de bbq

Heerlijk vlees,netjes verpakt en snel geleverd voor een mooie prijs

Snel, netjes en lekker!

prima maar iets te veel vet op brisket

Mijn vragen via WhatsApp zijn snel en prima beantwoord. De levering was netjes verzorgd. De 5kg brisket die ik had besteld had iets te veel vet. Ongeveer 2kg moeten trimmen waarna ik nog steeds een halve cm overhad aan de vet kant. Maar dat is een risico wat ik accepteer.

Meerdere keren besteld bij BBQuality en altijd erg tevreden

Vlees is van hoge kwaliteit en ik vind de recepten die ze op hun site hebben staan erg inspirerend en heb ze al meerdere keren, met groot succes, gevolgd. Zeker aan te bevelen.

Good quality!

Heel veel keuzes en goed vlees! Leuk dat er ook her en der recepten zijn zodat je enig idee hebt hoe het vlees klaar te maken en of om inspiratie te halen uit die recepten. Hierdoor durf ik ook ander vlees te proberen welke ik normaliter nooit gekocht zou hebben. Levering is tot nu toe altijd goed gegaan volgens afspraak en tijd. Ben er heel tevreden mee. Ook handig dat je zelf een leverdag kan kiezen waarvan je weet dat je zeker thuis bent. En het vlees wordt zo goed bevroren geleverd…ik kan niet klagen. Ik raad bbquality zeker aan!

Taai vlees

Helaas het vlees kreeg ik niet mals. Heb al eens beter vlees gekregen

Goed geholpen

Was heerlijk!

Meer dan goed, zowel de kwaliteit van de producten als de service!

Laatst zo’n vijf kilo dikbevleesde babyribs gekocht bij BBQuality. Zelden zulke mooie ribs ontvangen. En de smaak was voortreffelijk. Op de 3 2 1 methode geprepareerd, die ik overigens ooit nog geleerd heb via een video van BBQUality. Het was gewoon weer top!

Goede prijs voor goede kwaliteit

Mooie producten en goede levering aan huis

Al jaren naar tevredenheid heerlijk vlees

Heerlijk

Speenvarken was geweldig! Alleen bij de bezorging had ik aangegeven op een ander adres maar het was bij ons voor de deur gegooid, alsof ze het niet gelezen hadden

Last-minute cancellation of delivery by BBQuality

De meest recente bestelling liep compleet fout na eerdere goede leveringen. Op het laatste ogenblik verwittigde BBQuality me dat mijn bestelling niet kon geleverd worden op het gekozen moment (een levering van vlees voor een feest de dag er op). De schuld lag bij de transporteur die op een feestdag in België de grens niet over wou rijden. Ik had de keuze tussen een levering de dag er op (niet mogelijk, wegens het geplande feest) of een annulering. Ik had niet het gevoel dat BBQuality andere oplossingen zocht (zoals een express delivery door een andere transporteur naar de Belgische klanten die dag, bvb). De order werd dus geannuleerd, en ik zat zonder vlees voor een feest van 10 personen, op een feestdag. Leuk! Er werd geen compensatie aangeboden voor het ongemak; dat zou wel een mooi gebaar geweest zijn. BBQuality heeft het vertrouwen dat ik in hen had opgebouwd hiermee helemaal kwijt gespeeld: als er een probleem is slagen ze er niet in het op te lossen. Ze lieten me gewoon in de kou staan. Voor mij persoonlijk was dit de laatste bestelling bij hen.

Goede aanbiedingen, lekker vlees en goede service!

Ik bestel hier regelmatig vlees en is mij nog nooit tegen gevallen

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss