Goed vlees, leuk concept. Vind ik niet bij de slager.

Altijd leuk om op website van BBQuality te struinen als ik weet dat er een BBQ aan komt of ander evenement waar ik met iets verrassends, groots en of lekkers het net anders maak dan onze gasten verwachten. Ook door de video’s , recepten ene tips, kan ook ik nu iets bijzonders maken op de BBQ. Beleef steeds meer plezier aan voorbereiding, inclusief uitzoeken bestelling, en tijd nemen voor marineren, garen, aflakken of maken van een rub. Bedankt BBQ voor mooie BBQ-dag en avonden of bijzonder/spectaculair gerecht bij feestdagen!

Altijd goed, snelle service

Altijd goed vlees hier, ik raad het iedereen aan. Vis was deze winter ook geweldig. Bij vragen direct geholpen

Heerlijk gegeten met de kerst

Netjes verpakt en heerlijk vleesjjjj

Goede service en kwaliteitsproducten!

Vriendelijke personeel en kwaliteitsproducten voor een nette prijs

top bedrijf

goede prijzen, service en vooral kwaliteit. hele jaar door leuke acties

Nog nooit problemen ondervonden met bestellingen. De prijs kwaliteit verhouding is top.

Goede kwaliteit vlees,Op tijd leveren en bij vragen snel en direct antwoord en

Goede kwaliteit vlees, netjes op tijd geleverd,goed te volgen aankomst tijd in app. Bij vragen of problemen snel antwoord en netjes keurige oplossing.

Super goede kwaliteit bbq vlees

Heerlijk bbq vlees . Meer dan voldoende vlees in het pakket. Erg smaakvol en de qualiteit/prijsverhouding is meer dan goed te noemen.

Mooi stuk vlees perfect geleverd

Vlees, vis en spareribs besteld. Mooie kwaliteit en een heerlijke smaak. Dit alles ook perfect op de juiste dag en het juiste tijdstip geleverd aan huis!!

Uiterst tevreden

Algemeen bewijst Bbquality zich steeds weer opnieuw met kwaliteit!

Spot on delivery of a premium product

Precies wat je zoekt in de online wereld.. de beste kwaliteit geleverd wanneer jij wil. Jammer dat je de portie grootte niet naar wens kunt bestellen

Goede service en lekker vlees!

BBQuality levert goede producten en daarnaast zijn ze super klantvriendelijk.

Snel, duidelijk en lekker

Bestellen op de website gaat makkelijk. De levering was prima en je wordt goed op de hoogte gehouden. Ook de kwaliteit van het vlees was perfect.

Goed kwaliteit en service

Fantastische kwaliteit vlees en goede service

Wij zijn nu al langer klant bij BBQuality en bestellen al ons vlees hier online. Van dag dagelijks vlees tot mooie stukken vlees voor op de Kamado, alles smaakt even goed en mals. Ook het bestellen is eenvoudig en het aangeven van de gewenste leverdatum/tijdstip werkt perfect. Het vlees komt altijd diepgevroren aan en kan zo de vriezer in. Wij willen niet anders meer

Na twee dure en tegenvallende bestellingen kregen we na nette feedback een onprofessionele reactie,

Wij hebben inmiddels twee keer bij jullie besteld en beide keren hebben we hier veel geld aan uitgegeven. Helaas is het beide keren enorm tegengevallen. Het vlees was droog en had weinig smaak. Gezien de prijs vind ik de prijs-kwaliteitverhouding zeer ondermaats. Toen ik dit op een normale en nette manier heb teruggekoppeld, kreeg ik onderstaande reactie van de verkoper: “Wij bestaan niet al 11 jaar met 10.000 recensies met een 9,3 gemiddeld als we zulke kwaliteit zouden leveren. We lossen het altijd op als iets mis gaat maar hier kunnen we niks mee. Dus ik adviseer je vriendelijk niks meer bij ons te bestellen en een ‘betere’ slager te zoeken.” Deze reactie vind ik zeer ongepast en onprofessioneel. In plaats van meegaan in de feedback van een klant, wordt deze simpelweg weggezet en zelfs weggestuurd. Wat een slechte service. Voor ons zeker geen aanrader!

Zeer meedenkend

Als je niet zeker weet welk vlees je het beste kunt gebruiken, dan moet je zeker bij BBQuality zijn. Hun professionaliteit en openheid helpen je. Het supermakkelijk om contact te zoeken, ongeacht het tijdstip. BBQuality krijgt van mij een dikke 10! We hadden bijna alle soorten magere vlees voor de gourmet. En alles was even heerlijk. Mals en lekker geluid.

Besteld, niet op tijd verzonden, bestelling geannuleerd

Op maandagmiddag 22 december de bestelling geplaatst, de optie aangevinkt om het dinsdagavond te laten bezorgen. Helaas, zou dat de 24e savonds worden, echter kwam er toen nog niets. Leverdatum werd 29 december en heb toen de bestelling laten annuleren. Dit werd zonder pardon gedaan en was zo geregeld. Al met al, geen leuke ervaring.

Geweldig lekker vlees, uitstekende service!!!

N.a.v. een recept/filmpje op de socials hier besteld. We zijn erg enthousiast!

Slechte service en communicatie

Voor kerst een mooi stuk vlees besteld. Tot twee maal toe is er zonder communicatie de levering verzet waarvan de laatste na de kerst. Geen telefonisch contact kunnen krijgen. Uiteindelijk alleen een appje dat mn hele bestelling geannuleerd werd. Ga volgende keer wel ergens anders heen.

kwaliteit en top service !

had de speenvarken ham gegaard voor oud en nieuw wat ook mijn verjaardag is besteld, het is een beetje vals spelen want je hoeft deze ham alleen maar warm te maken, maar de kwaliteit is echt super! mals en op een broodje is zo'n ham zo weg. helaas was er een kilo te lichte ham bezorgt, die zelfde avond nog een mailtje gestuurd naar BBQ quality gestuurd en deze heeft kosteloos een extra ham van 1900 g na gestuurd met spoed levering ! oud en nieuw en mijn verjaardag gered. dat is nog eens SERVICE, groeten Merijn

Je krijgt wat je ziet online.

Kwaliteit van het vlees is heel erg goed. Groot assortiment met verschillende heerlijke producten.

Helaas kerstavond zonder vlees

Helaas geen vlees op kerstavond, de bezorger kwam die avond pas om 19.40 uur.... De levering stond gepland op de avond (de 23e) daarvoor, maar zonder enig bericht geen levering gehad. 'S ochtends op de 24e gelukkig bericht dat het vlees die dag geleverd zou worden tussen 08.00 en 16.00 uur. Maar dat werd dus 19.40 uur. We konden dus mooi op het laatste moment iets anders regelen voor ons en onze gasten. Nu snap ik dat dit voornamelijk bij de vervoerder ligt, maar enige communicatie vanuit BBQuality was fijn geweest. Heb contact gezocht voor een passende oplossing, maar tot op heden geen reactie ontvangen...

Niks ontvangen

De bezorger was niet aanwezig op de gemaakte afspraak. 7 dagen van de voren besteld en helaas geen vlees met kerst.

Gewoon goed

Alles van goede kwaliteit en smakelijk. Afspraken goed nagekomen

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss