Ik ben zeer tevreden met het vlees maar ook de aanverwante spullen die ze BBQuality verkopen. Het is makkelijk bestellen. Ook de levering gaat altijd goed kan niks bedenken wat er niet goed aan is. Smaken verschillen maar het vlees smaakt altijd goed
Dank voor de mooie en uitgebreide beoordeling Charles, we blijven ons best doen om het lekkerste vlees én de beste aanverwante producten te selecteren voor onze klanten, we hebben alweer veel mooie plannen voor komend jaar dus blijf ons in de gaten houden ;-). Team BBQuality
Had lekker chateau brian besteld goed geleverd prima pakket klein probleempje met kadeaubon maar prima en snel opgelost
Fijn om te lezen dat je ondanks het probleempje met de bon toch tevreden bent over het vlees én onze service, daar doen we het voor! We zien een volgende bestelling wel weer verschijnen Peter, die pakken we weer met veel plezier voor je in! Team BBQuality
Ik bestelde een verassingspakket voor mijn man zijn verjaardag. Snel geleverd en bij eventuele vragen snel contact via Whatsapp. We kregen een bbq boek bij onze bestelling vanwege het 10 jarig bestaan, leuk bedankt! Ook bestellen regelmatig vlees in de zomerperiode.
Wat leuk om te lezen dat je je man hebt kunnen verrassen met een van onze pakketten, we hebben ook leuke recepten pakketten om eens uit te proberen voor zijn volgende verjaardag ;-). De zomer periode komt er weer aan dus we zien jullie volgende bestellingen wel weer verschijnen! Team BBQuality
Top vlees. Ik besteld geregeld maar ik heb nog geen negatieve ervaringen gehad
Dank voor de mooie beoordeling, we blijven ons best doen om onze kwaliteit dagelijks op het hoogste niveau te houden! Team BBQuality
Bestel er regelmatig Kwaliteit is altijd goed Leuke aanbiedingen en actie’s Ook de verpakking en verzending is top
We waarderen jouw vertrouwen in ons Rob! Dank voor de mooie beoordeling en ook jouw volgende bestelling pakken we weer met veel plezier voor je in! Team BBQuality
Bij BBQuality krijg je alleen maar top kwaliteit producten voor scherpe prijzen. Levering is altijd zoals afgesproken en ik ben erg fan van ChillBill levering gedurende de dag - top service!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze producten én de levering via onze partner Chill Bill. We gaan dit zeker even aan hen doorgeven! Dank voor de mooie beoordeling en tot een volgende bestelling maar weer ;-) Team BBQuality
Altijd correcte service en als er eens iets mis gaat, wordt het keurig opgelost. Kwaliteit van het vlees stelt nooit teleur.
Fijn dat we zowel met onze producten als onze service niet teleur stellen Reinier! We zien je volgende bestelling graag verschijnen! Team BBQuality
Top samenwerking! Alles voldoet of overstijgt de verwachting. Topzaak!
Bedankt Jerremy, dat onze samenwerking nog maar lang mar duren! Team BBQuality
Verschil in vlees en kip is zeker te proeven, daarom bestellen we altijd bij BBQuality. Met de spaaractie kan je ook mooie producten sparen.
Fijn dat je het verschil kunt proeven Nathalie. Lekker blijven bestellen zouden wij zeggen ;-).. We blijven ook steeds zoeken naar leuke spullen om voor te sparen, dus blijf de spaarshop regelmatig checken! Team BBQuality
Heerlijk vlees, goeie recepten en top service, makkelijke site. Leuk spaarpunten systeem
Hallo Elsje, leuk dat je ons spaar systeem kunt waarderen, daar hebben we de afgelopen jaren veel aandacht en tijd in gestoken. Dank voor je mooie beoordeling en tot een volgende bestelling! Team BBQuality
Goed vlees en volgende avond al thuis bezorgd
Dank voor de mooie beoordeling Thijs, we horen graag hoe we bij je volgende bestelling van jouw 9 een 10 kunnen maken natuurlijk, maar een 9 is natuurlijk ook al heel mooi ;-) Team BBQuality
Gewoon top en vriendelijk ook als je jullie belt
Fijn om te lezen Menno, dank voor je mooie beoordeling! Team BBQuality
De Iberico spareribs die ik besteld had waren echt heerlijk!
Ja, die zijn zeker lekker ;-) En we hebebn nog veel meer lekkers in ons assortiment dus blijf proberen zouden we zeggen! Team BBQuality
Veel keuze in producten en zijn van goede kwaliteit. In het verleden een keer een probleem met de levering gehad maar dat was na snel contact heel goed opgelost.
Hallo Stefan, Dank voor je mooie beoordeling! Fijn dat je tevreden bent over onze producten én onze service. Ook goed om te lezen dat we je leverprobleem naar tevredenheid op kunnen lossen. Dat proberen we altijd natuurlijk, maar wel leuk om dit terug te lezen van een tevreden klant! Team BBQuality
Goed service, goed verpakt,goed geprijsd
Dank voor de mooie beoordeling Marrie. Fijn dat het totaalbeeld klopt voor jou, daar doen we het iedere dag voor! Team BBQuality
Ik bestel al jaren bij BBquality en tot nu heeft de qualiteit nog nooit laten afweten. Ik ontving 2 prachtige stukken vlees die ik alvast netjes versneden heb per gelegenheid. Mijn partner heeft alvast gekeurd en smaakvol en boterzacht was de beoordeling! Een grote aanrader
Dat is waar we het voor doen Timo! Dank voor jouw jarenlange steun én vertrouwen in ons. Op naar nog vele mooie gerechten met ons vlees! Team BBQuality
Vriendelijk Betrouwbaar Goed vlees
Vriendelijk, betrouwbaar en goed vlees... Dat horen we natuurlijk graag Erik! Dank voor jouw mooie beoordeling én vertrouwen in ons! Team BBQuality
Vlees is van goede kwaliteit en wordt snel geleverd. Website is ook goed met veel keuze en informatie, ik bestel hier graag !
Dank voor de mooie beoordeling Timo! Je kunt ons ook steunen door even op ons te stemmen voor de Shopping awards https://www.stemshoppingawards.nl/?elected@vote=4028404 Zou ons enorm helpen! Team BBQuality
Goed vlees. Goede levering elke tijd van het jaar. Wildzwijnhaas viel iets tegen maar dat is smaak. Inbericohaas was super! Smaakvol en zacht.
Van wildzwijnhaas moet je houden inderdaad, is zeker niet voor iedereen. Fijn dat de rest van het bestelde vlees wél in de smaak viel en dat de levering naar tevredenheid is gelopen. Tot de volgende bestelling maar weer, die pakken we weer met veel zorg en plezier voor je in! Team BBQuality
Lid van de nieuwsbrief, deze staat altijd vol met mooie aanbiedingen en tips.
Fijn om te lezen dat je onze nieuwsbrieven kunt waarderen Rein! Tot de volgende bestelling maar weer! Team BBQuality
Ik bestel er 3-5 keer per jaar 80% van mijn vlees. Super tevreden. Wat ik ook bestel het is altijd smakelijk.
Een klant van het eerste uur Wendy, dank voor jouw vertrouwen in ons de afgelopen 11 jaar! Op naar de volgende 11 ;-) Laat ons trouwens nog even weten wat je nog mist zodat je die overige 20% ook gewoon lekker bij ons kunt bestellen, haha! Team BBQuality
Mooie uitgebreide site met veel keus en mooie recepten. Vlees is ook van een hoge kwaliteit. Top service qua levering bij de afhaalpunten!
Dank voor de mooie beoordeling Tjeerd en jij kunt ook nog eens je ebstellingen afhalen bij onze partner BasBQ inderdaad, fijn dat ook dat je bevalt! Tot de volgende bestelling en voor nu smakelijk eten ;-) Team BBQuality
Tot nu toe heb ik altijd gekregen wat ik besteld heb en soms zelfs meer. Leuk gift bij de bestelling en goed uitvoerbare recepten in de app
Fijn om te lezen dat we onze beloftes waar kunnen maken Marchel, we proberen altijd te blijven verrassen in positieve zin in ieder geval ;-) Team BBQuality
Bestel hier altijd mijn bbq vlees gewoon top!
Dank voor de mooie beoordeling Berrie en tot snel weer! Team BBQuality
Het ontdekken van de varieteit en kwaliteit maken de site van BBQ een favoriet onder mijn toeleveranciers.
Fijn om te lezen dat we jouw favoriet zijn. We gaan echter altijd voor een 10 bij onze klanten, dus laat ons vooral weten hoe we dat voor jou zouden kunnen bereiken dan kunnen we zien of we dat mogelijk kunnen maken in de toekomst! Team BBQuality
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss