Goed en snel geleverd.
Fijn dat je tevreden bent en bedankt voor de mooie beoordeling! Team BBQuality
Dank voor de mooie beoordeling Roland en alvast de beste wensen voor 2026! Team BBQuality
We bestellen al wat jaren bij bbquality en de kwaliteit is nog steeds geweldig. IK heb inmiddels wat andere bronnen geprobeerd en kom gewoon terug. Afhalen bij BasBQ in Uden is verbeterd. Jammer vind ik dat de oude piepschuimen bakken verdwenen zijn. Deze waren ideaal om de pulled pork en de brisket te laten rusten. Verder staat deze nog steeds in de achterbak als ik ander vrieswerk moet ophalen. Komen de redpork worsten en hamburgers weer terug ?????
Hallo Ron, wat leuk om een beoordeling van je te krijgen! Piepschuimen dozen waren voor ons én voor het milieu helaas niet de beste optie en helaas vonden ook te weinig mensen de red pork worsten lekker destijds, maar we krijgen de vraag vaker dus wie weet dat we ze toch weer eens gaan maken? Fijn dat je ons altijd bent blijven vinden en we hopen nog vele jaren mooie bestellingen aan je te mogen leveren! Fijne feestdagen! Team BBQuality
Levering top Bestelde producten top
Dank voor je mooie beoordeling Danny. We gaan de volgende keer wel voor een 10 dus laat is vooral nog weten wat je mist. Voor nu fijne feestdagen en een gelukkig maar vooral gezond 2026! Team BBQuality
Goed vlees, keurig verpakt en op tijd bezorgd.
Dank voor de mooie beoordeling Wim! We wensen je alvast smakelijke feestdagen en hopen dat we volgend jaar ook weer mooie bestellingen voor je klaar mogen maken! Team BBQuality
Heb hier verder niets aan toe te voegen
Kort maar krachtige beoordeling Jan. Dank voor jouw mooie beoordeling én jouw bestelling. Smakelijke feestdagen en hopelijk mogen we in 2026 ook weer mooie bestellingen voor je klaar maken! Team BBQuality
Haalde mijn bestelling op in jullie hal. Werd gelijk geholpen door een aardige man met een baard. Het Taurus vlees en de botten bouillon zijn mooie producten. Tot de volgende keer!
Hallo Corine, Je krijgt de groeten van Hans (de man met baard)! Tot de volgende keer en voor nu fijne feestdagen en een goed en gezond 2026 gewenst! Team BBQuality
Erg goed en lekker vlees. Strakke verzending en de prijzen zijn goed. Kreeg bij de laatste bestelling zelfs een zwaarder stuk dan besteld. Goede service!!!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over onze verzending, onze prijzen én onze service Jasper! Daar doen we het voor! We wensen je fijne en samelijke kerstdagen en een gezond 2026! Team BBQuality
Altijd goede service bij BBQuality! Snelle levering en behulpzame klantenservice!
Fijn om te lezen Enno en bedankt voor je positieve beoordeling! Fijne kerstdagen alvast en een fijn en gezond 2026 gewenst! Team BBQuality
Prima vlees en ook heel fijn dat de koerier op de afgesproken tijd was. het bbq boek was een leuke verassing en was de schoonzoon heel blij mee. Fijne kerstdagen en n heel goed 2026 toegewenst.
Bedankt voor de mooie review Tiny en fijn dat ons vlees, de service én ons eigen BBQ boek in de smaak zijn gevallen bij jou en je schoonzoon. Voor jullie ook hele fijne feestdagen en hopelijk kunnen we jullie in 2026 ook weer blij maken met ons vlees! Team BBQuality
Vlees is van prima kwaliteit. Ook de levering verliep goed.
Heel fijn om te lezen dat zowel het vlees als de bezorging je goed bevalt Gerlof en bedankt voor je mooie beoordeling! Alvast smakelijk eten en fijne feestdagen! Team BBQuality
Lekker gegeten en genoten van de beefwellington
Kijk, dat lezen we graag! Fijn dat je genoten hebt van de beef wellington. Ze vliegen ook de deru uit dus als je er nog een voor kerst wil moet je snel zijn ;-). In ieder geval alvast fijne feestdagen gewenst! Team BBQuality
Super makkelijk, erg snel en top kwaliteit! Aanrader!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over zowel ons vlees als onze service Marcel, daar doen we het voor! Alvast fijne en smakelijke feestdagen gewenst en we zien je volgende bestelling graag weer verschijnen! Team BBQuality
Producten snel en kundig geleverd! Producten hebben ook een zeer goede kwaliteit en je wordt netjes opgebeld als ze voor de deur staan. Zeer tevreden, ik kom zeker terug!
Dat lezen we graag Jan. Dank voor je positieve beoordeling en fijn dat je tevreden bent over zowel onze producten als onze service, daar doen we het voor! We wensen je alvast hele fijne feestdagen en een heerlijk kerstdiner! Team BBQuality
Goed en lekker vlees.
Dank voor je positieve beoordeling Arjan! Fijne feestdagen alvast en tot een volgende bestelling! Team BBQuality
Bij jullie is het vlees altijd van top kwaliteit. Ik bestel bij jullie vaak zo rond de kerst en vind het dan zo leuk om te bbq/koken. Ook heel fijn dat het bevroren binnen komt
Fijn om te lezen dat je tevreden bent Nirmala en leuk om te lezen dat je jouw kerstdiner aan ons toevertrouwd! We zijn erg benieuwd naar je creaties dus tag ons vooral even op de socials wanneer je het daar gaat delen, dan kunnen wij ook een beetje mee genieten ;-). Fijne feestdagen gewenst en een smakelijk kerstdiner uiteraard! Team BBQuality
Vaker hier besteld en was altijd heel goed. ook de levering gaat prima, mooi ingevroren vlees kan direct in de vrieze.
Dank voor je mooie positieve beoordeling Jan! Goed om te lezen dat je tevreden bent over onze bezorg partners en ons vlees. We horen natuurlijk ook graag hoe we van jouw 9 een 10 kunnen maken, voor minder doen we het niet ;-). Voor nu alvast hele fijne feestdagen en we zien je volgende bestelling graag verschijnen! Team BBQuality
Makkelijk te bestellen en perfect gekoeld thuis bezorgd. Top kwaliteit vlees. Bestel hier al jaren alles voor de BBQ en mijn dagelijks vlees.
Goed om te lezen dat je tevreden bent Dennis! Alvast fijne feestdagen gewenst en tot de volgende bestelling!
R is groot verschil tussen vlees uit de supermarkt en vlees van BBQuality. Dit proef je en is het prijsverschil meer dan waard. Daarnaast denken ze altijd met je mee door heel veel tips en uitleg te geven. Ga zo door!
Fijn dat jij het verscjhil merkt Bart en ook goed om te lezen dat je onze service en ons advies kunt waarderen. We gaan zeker zo door in ieder geval ;-). Fijne feestdagen alvast! Team BBQuality
Het vlees is fantatisch. Jammer dat alles is ingevroren. Als je alleen bent zijn de porties wat aan de grote kant. De smaak van het vlees is perfect.
Dank voor je positieve beoordeling Jose! In het verleden hebben we ook vers verzending gedaan, maar de ervaring leert dat voor de kwaliteit van het vlees het beter is wanneer we alles bevroren verzenden. Fijn dat de smaak bevalt in ieder geval! Qua portionering proberen we altijd voor ieder wat wils te snijden, maar we kunnen ons voorstellen dat sommige porties wellicht voor 1 persoon wat aan de grote kant kunnen zijn. Heb je specifieke stukken vlees waarbij dat het geval is? dan kunnen we kijken of we hier een structurele oplossing kunnen vinden voor iedereen. Fijne feestdagen alvast in ieder geval! Team BBQuality
Wij hebben nu een paar keer vlees van BBQuality, en zijn steeds prettig verrast door het uitstekende vlees dat geleverd wordt. tevens wordt het goed verpakt zodat het soms nog even (gedeeltelijk) in de vriezer kan.
Dank voor deze mooie beoordeling Jan! Mooi dat we je kunnen blijven verrassen met ons vlees én service. Bij je volgende bestelling gaan we echter wel voor een 10 sterren beoordeling natuurlijk ;-). Fijne feestdagen alvast!
Goede kwaliteit en snelle levering
Dank voor je mooie review Annemiek en fijn dat zowel de kwaliteit als onze service je bevalt! Lith is om de hoek dus je bent ook van harte welkom om het een keer af te komen halen op de zaak. Fijne feestdagen alvast!
Makkelijk te bestellen, snelle levering goede prijs/ kwaliteit verhouding
Dank voor je mooie beoordeling Jolanda en fijn dat alles klopt voor jou, daar doen we het voor! Tot de volgende keer en alvast fijne feestdagen!
Fijn om te lezen dat alles goed gegaan is! We horen graag hoe we de volgende keer een 10 kunnen krijgen natuurlijk ;-).
Bestelde artikelen snel geleverd.
Fijn dat de levering goed gegaan is Henk! Hopelijk bevalt het vlees net zo goed als de levering, maar daar gaan we vanuit! ;-)
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss