Quality

Gewoon Goed

Ruim assortiment en betrouwbare levering

Veel keuze en altijd van goede kwaliteit. Levering zijn goed te plannen. Sommige artikelen lijken wat aan de prijs maar de kwaliteit compenseert dat moeiteloos. Enige is dat de afkomst van het vlees en leefomstandigheden van de dieren niet altijd even transparant is.

Erg goed

De éne dag besteld en de volgende dag in de avond in huis. Goede stevige doos met voldoende koelelementen. Het vlees zag er erg goed uit.

Perfect als altijd

Zoals altijd goede en duidelijke website. Levering was ook weer perfect. Klein dingetje m.b.t. de verpakking en koelpacks maar na een kort contact met jullie is dat goed opgelost. Volgende keer gewoon weer BBQuality!

Snelle levering en goed vlees

Snelle levering en goed vlees

Helemaal top

We kregen later te horen dat er een persoon meer mee zou eten. Even een appje gestuurd of de bestelling aangepast kon worden. Ja hoor dat doen ze gewoon! super fijn!

Erg tevreden

Goed en heerlijk vlees.

Dit keer een iets mindere ervaring!

Bestelde artikelen kwamen binnen en de koelelementen waren zo goed als ontdooid en sommige producten waren ook niet meer volledig bevroren!!!

erg onder de indruk

ik ben tevreden over de kwaliteit van het vlees en de snelle levering, alsook over de dienst na verkoop en de bereidheid om te helpen als er iets misloopt

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed assortiment, duidelijke site

Snelle reactie en goed vlees

Super snelle reactie op vragen via whatssapp. Top bedrijf

Prima service en snelle levering!

Goede service en echt goede kwaliteit vlees wij zijn zeer tevreden.

Goede Levering

De levering in bevroren staat vonden we goed geregeld. Het vlees werd netjes verpakt en diep bevroren afgeleverd. Wij hadden een BBQpakket en vlees op sate prikkers besteld. Het vlees was goed en lekker gekruid. Erg jammer dat de Agnes kogelbiefstuk ondanks we hem niet doorbakken hadden erg taai was .

Bestelling t/m levering prima!!

Keurig op tijd geleverd en heerlijk vlees. Tot de volgende keer :-).

Waanzinnig goed vleesch!

Malser kan bijna niet. Levering volgens afspraak. Het gemak van online bestellen en tegelijkertijd zoveel kwaliteit is verrassend.

Goed vlees, heerlijk gekruid en snelle service

De producten kan ik makkelijk bestellen via internet. Er zijn duidelijke omschrijvingen en heldere instructies. Bezorging is altijd op tijd en goede service

Super tevreden

Goede kwaliteit vlees, goede bezorging. Zeer tevreden

Goede service en heerlijk mals vlees

Werd netjes bevroren geleverd. Vandaag bbq pakket gegeten. Vlees was lekker mals en fijn van smaak.

Prima smaak van een mooie picanha en op de juiste wijze verpakt en bezorgd

Mijn eerste ervaring en meteen een goede ervaring. Alles gekregen voor een prima prijs en keurig op tijd!

Snelle levering , ruime keus

Prijs kwaliteit verhouding is prima! Snelle levering, vooral fijn dat er geleverd wordt in de avonduren. Ruime keuze in soorten. Leuke aanbiedingen! Vlees is goed, heb alleen bij de short ribs heel veel moeten weghalen vanwege veel vlies. Verder prima

Mijn bestelling is netjes bezorgd in een goed gekoelde verpakking waardoor het vlees nog diepbevroren was. Het vlees van BBQuality is zoals altijd erg goed.

Uitstekende kwaliteit

De bestelling werd keurig geleverd in een mooie doos inclusief 4 koelpacks en als extra nog twee mooie blackangus burgers, super!!!

Mooi uitziend en heerlijk vlees

Aangezien mijn vrouw uit Argentinië komt en wij dus graag van een mooi flink stuk vlees op de bbq houden hebben we lang gezocht naar het perfecte vlees. Normaal vond ik het een beetje vreems om online vlees te bestellen maar op aanraden van argentijnse vrienden toch gedaan. Nu weten we waar wr moeten zijn! En blijven.

Zeer tevreden.

Alles is lekker en van goede kwaliteit.

Geweldige producten, snel en goed verzonden

Echt heel weinig mis mee. Altijd goed spul en snel in huis!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss