De mannen verrichten nog steeds goed werk

De iberico ribs met noskos kruiden zijn wat ons en onze gasten betreft een dikke aanrader. Zelfs fam uit Indonesië gaat los op de ribs. Zij zijn helemaal niet van de stukken vlees dus des te specialer. De picanha uit Polen vond ik n stukje minder dan de andere picanha's uit het assortiment. Ga zo door mannen ook nu jullie groter worden.

De site is duidelijk en overzichtelijk.

Ik vind het makkelijk om te bestellen, de prijs/kwaliteit is goed. Altijd betrouwbaar.

Snelle service. Goede prijs-kwaliteit.

dat was perfect

ik heb goede ervaring gehad met vriendelijke groet behrooz yagobi

Zoals gewoonlijk weer goed.

Zoals gewoonlijk weer goed.

Snelle levering van prima vlees

Goede kwaliteit vwb alle aspecten...

Goed vlees, snelle levering

Netjes gekoeld aangeleverd. Kwaliteit van hat vlees zeer goed. Wordt verstuurd met een koerier. Verbeterpuntje: de chauffeur reed erg hard door de wijk. Hierop is hij aangesproken, maar hij vond dat wel meevallen.

Amazinng quality

Great service with fast delivery and really good meat quality

Super service

Het vlees wordt netjes op tijd geleverd en smaakt fantastisch

Uitstekend vlees

Van bezorging tot het eten van het vlees alles was uitstekend!

Goede kwaliteit, maar het gewicht per schaal viel tegen.

Wij hadden twee gourmetschalen besteld en een doos dry aged burgers. Helaas haalde de gourmetschalen met resp. 1258 en 1273 gram incl. de verpakking (in bevroren toestand) niet de 1280 vlees per schaal.

Fantastisch stuk vlees

Super geregeld, alles netjes op tijd en goed op de hoogte gehouden bij levering. Maar wat natuurlijk veel belangrijker is, is de kwaliteit van het vlees. Dat was weer uitmuntend. Qua prijs kwaliteit zijn jullie echt de beste. In de toekomst wordt er zeker vaker wat besteld.

Goed vlees perfecte service

Alles netjes verpakt in koelboxdoos :-) op tijd bezorg en gewoon lekker vlees

Snelle, nette levering. Heerlijk vlees

Snelle, nette levering. Heerlijk vlees

Uitstekend vlees en service.

Was laatst iets fout gegaan met het gewicht van de ribeye die ik had besteld. Kreeg direkt het goede gewicht toegestuurd en mocht de 2 te kleine ribeye,s houden,dus snel en prima opgelost.

Ik koop mijn vlees er al jaren en het wordt alleen maar beter

Top vlees, zeer fijn assortiment, super goeie service!

Top!!!

Stelt me nooit teleur! Aanrader!

Heel lekker vlees!

Heb al diverse keren vlees besteld; voor op de bbq, kant en klare beenhammen en div. andere soorten vlees. Kwaliteit is altijd prima! De bestelling wordt diepgevroren geleverd en kan dus direct de vriezer in, of de koelkast in wanneer je het wil laten ontdooien. Perfect!

Zoals altijd, snel en keurig afgeleverd

Heb al vaker iets besteld. Altijd keurig zoals afgesproken geleverd en goed verpakt. Ennn over smaak valt niet te twisten :-)

Top kwaliteit met Top service en snelle levering

Top kwaliteit met Top service en snelle levering

Super bedrijf!!!

Super kwaliteit, top leveringen. Ben echt zeer tevreden.

Prima vlees en goede website

Vlees is van prima kwaliteit. Snel bezorgt. Fijne website met veel keuze.

Perfecte kwaliteit

De in webwinkel aangeboden kwaliteit was ook geleverd. Op tijd, goed verpakt en mooi vlees.

Gewoon top!

In een jaar tijd heb ik 5 grote bestellingen gedaan, en ben zeer tevreden over zowel de kwaliteit van het vlees als de bezorging. We gebruiken het vlees voornamelijk voor de BBQ. De Angus burgers, Iberico ribben en de Australische steak zijn onze grote favorieten. :)

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss