Goed vlees, duidelijke website

Duidelijke website, goed vlees maar niet altijd de goedkoopste

Levering goed diep ingevroren en vlees is goed van smaak

Goede service, nog betere kwaliteit vlees!

Snelle levering, Goed vlees! Al jaren tevreden klant.

Makkelijk besteld, snel geleverd en heerlijk vlees

De website is overzichtelijk en alles is makkelijk te bestellen. Prijs/kwaliteit is goed en het vlees is erg lekker, ligt natuurlijk ook aan je eigen bereiding ;) Enige minpuntje was deze keer de bezorging. Ik had aangegeven dat ze het bij de buren konden afgeven indien we niet thuis waren (dit is een optie bij de bezorgdienst). Echter hadden ze het pakket voor de voordeur gezet, in de zon. Bij voorgaande bestellingen waren we thuis en was het perfect geleverd.

netjes, snel en kwalitatief goed!

Niets dan lof, precies gekregen wat besteld was. Goed ingevroren en op de juiste datum geleverd!

Beste vlees wat je kan bestellen!

Elke maand bestel ik iets nieuws om met vrienden te bereiden. Wij zijn nog nooit teleurgesteld. Altijd hoge kwaliteit aan vlees!

Spareribs waren top, Boston butt niet zo

Spareribs waren mooi en een aanrader Boston butt zat vol met vreemde sneeën, vlees was niet echt super, zou het niet nogmaals bestellen

Prima vlees. En keurig koel bezorgt

Super kwaliteit en service

Super vlees en service

Goede aftersales support!

We bestelden oa een aantal stukken Picanha. Tot nu toe 1 Picanha gegeten, daar zat een vergroeiing in. Dezelfde avond via WhatsApp heel gemakkelijk kunnen melden met een paar foto’s, waarna bijna meteen een reactie kwam dat we de kosten in de vorm van een tegoedbon terugkregen. Prima oplossing!

Goed vlees en een snelle levering

Makkelijk vlees bestellen en goed inzicht in de levering.

Snel, prima communicatie en goede kwaliteit! Zeer tevreden

Mooi vlees goede bezorging

Mooi vlees bezorging is goed te volgen

Na mijn bestelling ontvangen te hebben heb ik meteen reclame gemaakt voor jullie! Geweldige service!

Top quality

Great meat ! Perfect service !

Alles wat ik besteld had netjes verpakt en nog goed bevroren. Hier zal ik vaker bestellen.

Top service en vlees

Goede service en goed vlees!

Mooi op tijd geleverd. Mooie stukken boston butt

We hadden 3 stukken van ruim 3 kilo. Ze waren stuk voor stuk heerlijk. Iedereen heeft gesmuld.

Goed vlees en snelle levering

Betrouwbaar

Altijd lekker kwaliteit

vlees niet geleverd

eerdere ervaring was wel goed de laatste ervaring was heel slecht op woensdag besteld niet geleverd gekregen ook geen appje, telefoontje, dit vind ik niet kunnen

Duidelijke website en lekker eten

Duidelijke website en makkelijk de gewichten te selecteren, de bezorging is top en wanneer het ons uitkomt! Kortom een echte aanrader voor de bbq-liefhebber

Wederom super

Super vlees , en goede service als altijd

naar het zich laat aanzien goed

kan verder nog geen oordeel geven, want ik heb nog geen vlees gebruikt

Altijd naar een echte slager gegaan waar het niet uit de vriezer kwam, Eenmaal hier geprobeerd om te kijken of het iets is. Ik bestel nu regelmatig vlees hier.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss