Alles snel geleverd en top kwaliteit

Makkelijk te bestellen. Snelle levering. Zeer goed vlees.

Weer een prima stuk vlees

Mooir short ribs, heerlijk na 8 uur op de BBQ

Ik vond het goed geregeld alles juiste tijd geleverd. Geleverd wat ik had besteld. En lekker vlees. Wat wil een mens nog meer.

De volgende dag bezorgd. Vlees is van goede kwaliteit.

Wederom uitstekend

Ook deze bestelling weer snel in huis. Vlees van goede kwaliteit en voor een schappelijke prijs. Is en blijft een aanrader.

Ruim assortiment, nette levering

BBQuality heeft een ruim assortiment, voor ieder wat wils. Producten zijn duidelijk beschreven, worden zorgvuldig verpakt en komen met wat tijd en aandacht goed van de grill af.

Zeer tevreden met mijn Boston Butt

Ik had een boston butt besteld, snel geleverd en goed ingepakt. Ik ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Goed vlees, alleen jammer van die 10 mails

Vlees zeker 5 sterren, maar 10x een mail dat mijn bestelling onderweg is, is wel erg overdreven. Vandaar de 4 sterren.

Prima bedrijf die kwaliteit en klantvriendelijk hoog in het vaandel heeft staan!

Al diverse keren vlees besteld en nu een abonnement op de maandabonnement genomen. Goede kwaliteit en zeer smaakvol vlees. Een keer ging het mis met de levering, door een fout van het transportbedrijf, maar BBQuality heeft dit zeer snel en tot volle tevredenheid opgelost, ondanks het feit dat het niet hun fout was. Een echte aanrader!!

Dikke prima

Duidelijke website, goede producten, mooie prijzen, snelle en verzorgde levering

Eerste maar zeker niet de laatste keer

Snelle levering en topproducten tegen een eerlijke prijs.

Super kwaliteit!

Super kwaliteit producten. Perfect verpakt en op tijd geleverd. Ook heerlijke recepten op de Website en uitgebreide informatie over de verschillende producten.

Prima afhandeling. Bezorging ook super

Zoals altijd bijzonder tevreden.

Gewoon goed

Mijn eerste bestelling bij BBQuality. Picanha, bavette, hamburgers, worstjes en varkenshaas saté besteld. Alles werd een dag later keurig diepgevroren bezorgd. Het vlees zag er prima uit. De burgers hebben we al getest, deze waren heerlijk.

Goede service!

Het eerste pakket vlees was tijdig en op de afgesproken dag verstuurd, maar is door de bezorger niet geleverd en als gevolg daarvan ontdooid een dag later aangeboden. Na overleg met Paul een vervangend pakket opgestuurd gekregen, hartelijk dank voor deze service!

Goed vlees, snelle bezorging.

Mooie stukken vlees en zoals afgesproken de volgende dag in huis. Zeer tevreden!

Altijd goed!!

Kwaliteit van producten is uitstekend evenals de bezorg service

Zoals altijd, fantastische service en geweldig vlees

Goed vlees en betaalbaar

Service Prijs kwaliteit uitstekend. Moeite waard!

Meestal is de levering compleet

Keurige levering. Alles nog goed bevroren. Wel veel afval van de vrieszakjes. Laatste keer maandactie niet ontvangen .

Heerlijk

Snel geleverd, ziet en smaakt perfect,

De artikelen zijn snel en goed geleverd

Issue met vervoerder goed opgelost

Bestelling niet bezorgd door vervoerder (geen communicatie over gehad). Na contact opnemen met BBQuality is de bestelling probleemloos opnieuw verzonden.

Goed verpakt, heerlijk vlees

Goed verpakt. Gelukkig geen piepschuim bakken meer maar gewoon karton. Vlees van top kwaliteit.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss