Weer goed

Zo als gewoonlijk weer goed

Heel lekker vlees!

Tweede keer dat ik hier heb besteld en wederom zeer tevreden.

Goed spul

Lekker vlees goed verpakt goed geregeld

Topservice

Ik had voor mijn verjaardag een cadeaubon gekregen en die dacht er plots aan dat ik die moest verzilveren. De code werkte eerst niet, maar dat bleek een afleesfout van mij te zijn I of l (hoofdletter I of kleine L) Bij invoeren bleek dat de bon blijkbaar te lang was blijven liggen. Ter plekke werd dit opgelost en kon ik mijn eerste bestelling bij BBQuality doen. Morgen proeven...ik heb er alle vertrouwen in!

Goede kwaliteit met uitstekende service

Goede kwaliteit producten over het algemeen. Mocht er ooit iets zijn, wordt het altijd uitstekend opgelost.

Goed assortiment en fijne persoonlijke service!

Duidelijk, zeer snel en goede producten

Mooie website

Perfecte levering

Uitstekend!

Besteld,en dag etmrna alles netjes bezorgd. Via link steeds op de hoogte gehouden van de bezorgtijd.

Alles Perfect!

Super mooi stuk vlees ontvangen! Vanaf bestelling tot levering en kwaliteit alles Perfect

Perfect!

Het vlees is van goede kwaliteit. Juiste en duidelijke leverings informatie. Super

Snelle levering. Goed vlees. Goede bezorgservice!

Levering keurig, vlees viel tegen

Had Iberico ribben besteld. Eerste keer bij jullie. Zat erg weinig vlees aan, was bij iemand anders beter gewend. Gr Harm

Opnieuw een goede service

Zoals voorheen, alles netjes geregeld. Topservice!

Ik bestel heel graag bij jullie. Altijd heerlijk vlees.

goed vlees, snel en correct thuis bezorgd

Regelmatig bestel ik, soms laat ik bezorgen soms haal ik op. Altijd goed en koud verpakt en altijd topkwaliteit vlees. Ruim assortiment en regelmatig goede en aantrekkelijke aanbieding. Ik kan BBQuality alleen maar aanbevelen!

Super strak geregeld allemaal.

Uitstekende kwaliteit vlees, en de bestelling en levering verloopt naadloos. Top bedrijf.

Altijd goed vlees!

Goed vlees, snel thuisbezorgd!

Altijd goede kwaliteit en service

Al vaker besteld en nog nooit teleurgesteld.

Duidelijke overzichtelijke site, snelle levering, keurig koel verpakt, goede kwaliteit vlees, heerlijke smaken! Op naar de volgende bestelling

Prima zaak, goede bezorgdienst.

Superieure kwaliteit

Gewoon top

Goed vlees voor mooie prijs

Mooi stukje (bio)vlees, snelle levering.

Perfect vlees

Het vlees was perfect. Het was diepgevroren toen het kwam. De volgende dag heb ik het ontdooid en toen op de bbq gegaard. Mijn zoon en ik waren zeer tevreden over het malse stukje vlees. Voor herhaling vatbaar.

prima kwaliteit en service. Ik werd laatst zelfs persoonlijk opgebeld dat ik mijn bestelling niet zou vergeten af te halen voor sluitingstijd.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss