kwaliteit producten is goed

Goede kwaliteit vlees en erg lekkere rubs

Mijn schoonzoon was erg blij met de kadobon die ik op zijn verjaardag gegeven had

Mooie site

Altijd goed en lekker en snelle levering

Wij willen alleen nog maar vlees van BBQuality.

Zeer goed!

Heel blij

Goede kwaliteit, netjes geleverd.

Het vlees is van goede kwaliteit en meestal 20-30 gram meer dan besteld. Dat is niet bij alle slagers die online vlees verkopen het geval en zeker een groot pluspunt als je bijv. één groot stuk wilt bereiden.

Perfect vlees, perfecte levering

++++++++++++++++

top vlees

overzichtelijke site ,mooi vlees en snel en diep gevroren verzonden

PRIMA

!

Top levering Top kwaliteit vlees

Alles TOP

Ik kan alleen maar positief zijn, geweldig kwaliteit vlees, snel en netjes geleverd. Dikke 10!!

Snel en goed geleverd

Vlees goed maar niet geheel bevroren.

Ik had de procureur, qua smaak prima maar was voor een groot gedeelte ontdooid bij aankomst. Hierdoor eerder moeten eten dan gepland.

Ideale service, goede kwaliteit

Werkt erg prettig, bestellen en volgende dag in huis. Mooi, ruim assortiment

Goede service en kwaliteit

Producten zijn van goede kwaliteit. Bezorging in de avond is super omdat er dan altijd geleverd kan worden omdat er dan iemand thuis is. Ruim assortiment.

snel en duidelijk, heerlijke curryworst

Snel en makkelijk bestellen, de curryworst was heerlijk. Duidelijke bezorging met track and trace.

Helder en duidelijke site

Komen de afspraken en spullen zijn snel geleverd.

Matig

Had runder sparibs besteld maar 1 was zeer slecht uitgebeend en ik had ook 2 paken worstjes besteld waarvan de 1 lek was en de worst verkleurd. Heb wel contact gehad maar kreeg als antwoord kan geen kwaad maar als de smaak niet goed is is moest ik het maar zeggen het gebeurd vaker dat tijdens het transport dingen lek gaan. Heb ze maar weggegooid.

Stelt nooit teleur

Mooie stukken vlees, altijd volgens afspraak geleverd

Smaakvolle vlees snel geleverd!

Wij hebben vlees besteld bij bbquality en bij de supermarkt. Je proeft het verschil tussen de 2 aanbieders. Bbquality heeft echt kwaliteit vlees, dat proef je gewoon. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fantastisch!

Helemaal top, vandaag besteld volgende dag in huis netjes door een eigen bezorger afgeleverd! Koel elementen erin waardoor het netjes volledig bevroren aankomt. En het vlees is elke keer weer top kwaliteit!!

Goed, gemakkelijk en lekker

Heel makkelijk om te bestellen. Goed verpakt, goed op de hoogte gehouden. En snel geleverd!

Prima levering en goed kwaliteit vlees!

Nette en goede service

Mooie spullen

Handig maar vlees slecht gesneden

Twee x slecht gesneden sukade geleverd . Twee keer mail hierover gestuurd. Twee keer geen reactie. Wel een hoop vlees weg moeten gooien.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss