Zeer aangename ervaring.

Een zeer aangename ervaring. Heb nu al een paar keer een order geplaatst en zal dit zeker nog blijven doen. Er is een ruime keuze en de service ook top mits je op tijd bent met bestellen

Prima vlees!

Ben een beetje aan uitproberen. Zowel bbq als home cooking. Tot nu toe top! Liever een goed stuk vlees. Binnenkort 3e keer maar weer wat proberen

Goed stuk vlees

zoals altijd top kwaliteit!

Vanwege een bbq feest weer geweldig vlees besteld. Deze kwaliteit krijg je niet bij de plaatselijke slager. Wel jammer dat een aantal items uitverkocht waren.

Prima bezorging maar 1 warme burger

Ik ben tevreden over de bezorging en over het vlees alleen door de verpakking was 1 burger ontdooid. Het vlees en de kwaliteit gaan we komend weekend testen. Daarnaast kan ik de picanha niet verwijderen uit mijn winkelmand. Komende bestellingen worden dus lastig als ik iets zonder picanha wil :D

Top zoals altijd

Kwaliteitvol vlees met zorg verpakt en mooie optijd geleverd. En dit aan een correcte prijs. Wat wil een mens nog meer

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit vlees en snelle levering

Quality

Gewoon Goed

Ruim assortiment en betrouwbare levering

Veel keuze en altijd van goede kwaliteit. Levering zijn goed te plannen. Sommige artikelen lijken wat aan de prijs maar de kwaliteit compenseert dat moeiteloos. Enige is dat de afkomst van het vlees en leefomstandigheden van de dieren niet altijd even transparant is.

Erg goed

De éne dag besteld en de volgende dag in de avond in huis. Goede stevige doos met voldoende koelelementen. Het vlees zag er erg goed uit.

Perfect als altijd

Zoals altijd goede en duidelijke website. Levering was ook weer perfect. Klein dingetje m.b.t. de verpakking en koelpacks maar na een kort contact met jullie is dat goed opgelost. Volgende keer gewoon weer BBQuality!

Snelle levering en goed vlees

Snelle levering en goed vlees

Helemaal top

We kregen later te horen dat er een persoon meer mee zou eten. Even een appje gestuurd of de bestelling aangepast kon worden. Ja hoor dat doen ze gewoon! super fijn!

Erg tevreden

Goed en heerlijk vlees.

Dit keer een iets mindere ervaring!

Bestelde artikelen kwamen binnen en de koelelementen waren zo goed als ontdooid en sommige producten waren ook niet meer volledig bevroren!!!

erg onder de indruk

ik ben tevreden over de kwaliteit van het vlees en de snelle levering, alsook over de dienst na verkoop en de bereidheid om te helpen als er iets misloopt

Snelle levering en goede kwaliteit

Goed assortiment, duidelijke site

Snelle reactie en goed vlees

Super snelle reactie op vragen via whatssapp. Top bedrijf

Prima service en snelle levering!

Goede service en echt goede kwaliteit vlees wij zijn zeer tevreden.

Goede Levering

De levering in bevroren staat vonden we goed geregeld. Het vlees werd netjes verpakt en diep bevroren afgeleverd. Wij hadden een BBQpakket en vlees op sate prikkers besteld. Het vlees was goed en lekker gekruid. Erg jammer dat de Agnes kogelbiefstuk ondanks we hem niet doorbakken hadden erg taai was .

Bestelling t/m levering prima!!

Keurig op tijd geleverd en heerlijk vlees. Tot de volgende keer :-).

Waanzinnig goed vleesch!

Malser kan bijna niet. Levering volgens afspraak. Het gemak van online bestellen en tegelijkertijd zoveel kwaliteit is verrassend.

Goed vlees, heerlijk gekruid en snelle service

De producten kan ik makkelijk bestellen via internet. Er zijn duidelijke omschrijvingen en heldere instructies. Bezorging is altijd op tijd en goede service

Super tevreden

Goede kwaliteit vlees, goede bezorging. Zeer tevreden

Goede service en heerlijk mals vlees

Werd netjes bevroren geleverd. Vandaag bbq pakket gegeten. Vlees was lekker mals en fijn van smaak.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss