Goed vlees voor een goede prijs

Het geleverde vlees is netjes verwerkt. Er zitten geen extra snedes of losse stukken aan. Ook is het mooi vacuumverpakt zodat het zo de vriezer in kan.

Nog elke keer top!

Gewoon goed geleverd en verpakt volgens afspraak.

Kwaliteit, snelle levering, ook handig voor laatste moment beslissingen.

Wij maken gebruik van BBQuality, alleen voor ons BBQ vlees. Afgelopen kerst genoten van heerlijke herten biefstuk en een hertenrack. Afgelopen week onszelf (en familie) 'getrakteerd' op twee maal ossenhaas van een kilo. Verwerkt als 'Lomo el Trapo', wij hebben genoten. Binnenkort weer eens een stukje Buston Butt voor de Pulled Pork bestellen..... Tot nu toe altijd kwaliteitsproduct ontvangen van BBQuality.

Geweldig!!

Prima, geholpen heel goede service!

Gewoon goed

Gewoon goed. Geen gezeik

Goed vlees

Goed vlees Goede prijs kwaliteit/verhouding

Prima vleesch en keurig op het afgesproken moment bezorgd

Makkelijke bestelling en fijn dat je kunt aangeven wanneer je het bezorgd wilt hebben. Helemaal fijn dat het dan ook op het afgesproken moment bezorgd wordt. Klein puntje van kritiek, het presentje van de maand zat niet bij de levering, na een mailtje hierover heeft Claus dat meteen rechtgetrokken en werd het alsnog geleverd. Dat is een prima klant behandeling.

Heerlijk vlees en goede bezorging

Lekker vlees en snel geleverd

Ruime keus uit lekkere unieke stukken vlees en een snelle en nette levering

Heerlijk kwaliteitsvlees

Elke keer weer smullen

Goede kwaliteit vlees.

Ik bestel regelmatig vlees bij dit bedrijf. Er is een ruime keuze en alles wordt goed verpakt.

Snel en goed geleverd! Zeer tevreden over de kwaliteit.

Fijne website om vlees te bestellen. Tot nu toe zeer tevreden met het vlees wat ik heb gegeten :-) .

Heerlijk vlees en altijd goed verpakt en op tijd bezorgd

Heerlijk vlees en altijd goed verpakt en op tijd bezorgd.

Geweldig! Top kwaliteit gebracht met een topservice!

Woorden schieten me te kort! Zeker voor herhaling vatbaar!

Super prijs / kwaliteit verhouding

BBQuality levert super kwaliteit tegen een meer dan acceptabele prijs.

Goede geregeld

Makkelijk te bestellen, fijne toelichting over het vlees en recepten en het wordt thuisbezorgd.

Top! Snel en een goede prijs

Bestel er al een paar jaar en zal dat blijven doen. Fijne shop, ook de recepten en filmpjes. Ga zo door!

Prima kwaliteit en snelle levering

Mooie stukken vlees en super kwaliteit voor een nette prijs

Goed bedrijf met goede nazorg

Had twee stukken procureur besteld, en deze zouden woensdagavond 30 maart geleverd worden. Echter kreeg ik van de vervoerder een bericht vroeg in de avond dat er niet geleverd ging worden. 31 maart contact opgenomen met Claus van BBQUALITY, en deze gaf aan dat indien het vlees niet in goede conditie aankwam ik contact met hem kon opnemen, zodat er gekeken kon worden naar een passende oplossing. Vanavond is er geleverd, en het vlees was nog compleet bevroren. De vervoerder heeft het vlees dus op de juiste manier in hun sorteercentrum opgeslagen. Dit bedrijf biedt een prima service, en staat echt voor hun producten. Ga hier zeker vaker bestellen.

Goed stuk vlees en snelle levering die op tijd is

Heerlijk gegeten

Erg lekker vlees, snelle bezorging, zeker voor herhaling vatbaar!

Goede levering! Mooie producten.

Ik vind zoals meestal de kwaliteit goed. Ik vraag mij alleen af waarom er njet meer Nederkands vlees is van goede kwaliteit (gemarmerd). Ik had ook een riblap (chuck) uit Uruguay. Opzich lekker, maar er zaten wel erg grote hompen vet in dit vlees. Had ik nog niet eerder zo meegemaakt. Toen ik het aansneed, was het bijna 40 procent vet.

Kwaliteit en levering 100%

Sinds lange tijd weer eens pulled pork gemaskt. Boston butt van 2,8 kilo was perfect! En na 12 uurtjes op de kamado supermals

Viel tegen

Ik vond weinig vlees aan de spareribs zitten, de botten staken een stuk uit. Ook qua smaak vond ik het niet lekkerder dan uit de supermarkt hier. De Angus burgers vond ik wel heerlijk en de pakjes gehakt zijn ook prima. Maar mijn verwachting van de spareribs was hoger. Jammer.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss