Ziet er prima uit

Levering volgens planning

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede kwaliteit vlees en goede service. Bij de laatste bestelling ontbrak de rub, met één appje was het geregeld en werd de rub nagestuurd, top service!

Aanrader

Goede service en goede kwaliteit. Eendebouten zijn zeker ook extra aan te raden voor bijvoorbeeld in de slow cooker. Houden ook goed rekening met glutenvrije producten / gluten intolerantie.

Viel tegen

De 3 short ribs zijn erg mager en bestaan alleen maar uit bot.

Heel goed vlees

Vlees is uitstekend en de levering gaat zoals afgesproken. Reeds een aantal een bestelling geplaatst en geen klachten.

Bezorging was slecht

De bezorging was erg slecht. Het werd om 22:30 bij de buren bezorgd die net als ons al op beb lagen.

Goed betrouwbaar bedrijf en kwaliteit

Mooie stukken vlees binnen gekregen! Dat worden weer veel avonden bbqen.. Heerlijk!

Awesome

Great service, great products. I am now a regular customer :)

top

hoi, heerlijk vlees ,goed geregeld ,snelle levering

Prima vlees, snelle service

Op aanraden van mijn broer heb ik hier vlees besteld. Echt top, veel keuze, goede kwaliteit en snelle service

Lekker

Super mooi vlees

Wederom niks te klagen

Snel geleverd en goede kwaliteit

Heerlijk vlees

Wij bestellen alleen nog maar hier vlees, de maand box is super gevarieerd. Al het vlees is mals en van zeer goede kwaliteit

Kwaliteit vlees

Goede ervaring met zowel bestellen als kwaliteit en levering. Ik kom zeker terug.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Bovenstaande zin zegt het al. Daarnaast ook nog een ruim assortiment, top en makkelijk.

Zoals gewoonlijk mooi vlees en keurig bezorgd

Wat ik al vermeldde.

Goed vlees, snelle levering aan huis

Goede kwaliteit, service en prijs!

Goede kwaliteit vlees, thuisbezorgservice werkt top en komt op afgesproken moment. Zeer tevreden!

Mooi vlees en snelle levering

Alles conform afspraak. En je wordt netjes op de hoogte gehouden.

Ruim assortiment en altijd goede prijzen

Nu voor de derde keer besteld vlees is altijd van goede kwaliteit en de prijzen zijn prima. Leveringen komen altijd goed verpakt aan, top service en altijd leuke aanbiedingen.

Perfecte service en kwaliteit

Optijd geleverd en geweldig vlees

Super bedrijf en perfecte afspraken

Voor de eerste keer zaken gedaan met dit bedrijf op alle fronten een 10 met een griffel aan ieder aan te bevelen, en de producten liegen er niet om betreffende de kwaliteit, dus maar snel bestellen en proberen.

Prima service en snelle levering

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss