Goede kwaliteit en tijdige levering

Heel tevreden over het assortiment, de kwaliteit van het vlees en de levering.

correcte aflevering

Uitstekend.

Uitstekende service. Snelle en goede service, dikke pluim. Het vlees was goed gekoeld verpakt. Hier ga ik zeker meer vlees bestellen!

Zoals altijd zeer tevreden

BBQualty levert prima vlees en heeft veel keuze. Laatste levering was het vlees iets ontdooit maar dat kan met de weersomstandigheden te maken hebben gehad. De levering kwam een dag later. Ik durfde het niet meer in te vriezen. Voor de rest altijd zeer tevreden over vlees en levering.

Zeer goede service!!!

Super service en reactie via de app!

Goed verpakt netjes afgeleverd

Het is weer lekker vlees, mooie stukken. Deze keer ook zalm besteld ook die zag er goed uit. Was heerlijk van de bbq.s

no good

this is the second time ordered a piece of meat. the first time the quality was very good, but the second time i ordered the same piece of meat and the quality was poor.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Na bestelling wordt je op de hoogte gebracht van de levertijd, welke naarmate je dichterbij komt, het levermoment steeds nauwkeuriger wordt weergegeven. Het vlees is goed verpakt en nog steeds diep bevroren en kan direct in de vriezer. Heerlijk vlees voor op de Big Green Egg!!

Goed vlees, prima prijzen en snel geleverd

Goed vlees voor eerlijk prijzen en snel geleverd

Echt top

Alles is bevroren en in kleine porsjes verpakt Heb ook de gourmet geprobeert echt een aan rader

Zal zeker niet de laatste bestelling zijn.

Kalfswangen waren prefect.

Goed en mals vlees

Let op !! kippendijen is vlees van de kippendijen maar erg lekker en zacht vlees. Echt een aanrader. Contact indien nodig verloopt snel en netjes

Goed en lekker vlees, snelle levering

Beetje raar dat je ruim 1,5 maand na dato nog de vraag krijgt om te beoordelen. Maar het vlees was goed, lekker en snel geleverd. De prijs vond ik ook meevallen.

Door een kadobon in aanraking gekomen met BBQuality. Het vlees is erg goed en netjes verpakt. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Als je iets bijzonders wil in de pan of BBQ ben je hier aan het goede adres.

Top producten

De producten waren top. Wel een zeer slechte leverfirma

Goed vlees netjes verpakt.

Heel goed gegeten

Bezorging is goed, vlees was goed en heel praktisch voor een goede prijs!

Geweldig!

Geweldig vlees, top service en duidelijke levering.

Prachtig vlees

Goede kwaliteit en netjes geleverd

Prima levering van de bestelde producten.

De producten waren goed en stevig verpakt en werden diep gevroren bezorgd.

Wederom goede service

Ik ben al jaren een tevreden vaste klant en blijf dat ook.

Goed vlees, nette service

Goed vlees, nette service

Kwaliteit van het vlees was zoals verwacht: goed!

Kwaliteit van het vlees was zoals verwacht: goed! Echter het volgen van de bezorging was niet helemaal correct verlopen. Eerst werd aangegeven de het tussen 1700-2200 werd bezorgd. Vervolgens tussen 1800-2000, tijdswindow is korter en duidelijker. En vervolgens was het 1900 en er stond opeens dat het bezorgd wordt tussen 1700-1800. Dat zorgde er wel ff voor dat ik dacht of de bestelling wel aankomt. Uiteindelijk met geduld kwam het allemaal wel weer goed, maar dat zijn dingen wat de klant liever niet ziet

Ik kreeg op de afgesproken dag wat ik besteld had

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss