Veel keuze, prima kwaliteit, snel in huis

Prima vlees, gave service

Simpel vlees besteld. Buikspek. Maar nog nooit zo mals gegeten. Er was een probleem met bezorging bij gekozen afhaaladres en dat werd door de leverancier opgelost met gratis bezorging aan huis. Klasse en bestelling dus voor herhaling vatbaar. Zeer goed vlees.

goede kogel

goed koud, goede kwaliteit; op afgesproken dag en tijd afgeleverd.

Kwaliteit en service zijn super!

Heel fijn! Goed service!

Fijne communicatie. Aanschaf van een speenvarken uiteindelijk zonder problemen kunnen omzetten naar een waardebon t.w.v. het uitgegeven bedrag. Bezorging ging soepel! Erg tevreden.

Geweldig gewoon

Superlekker vlees voor een goeie prijs. Supersnel geleverd. En ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, werd ik gelijk over gebeld of dat wel de bedoeling was. Hele goede eerste ervaring met BBQuality!

Super service

Goede service en goede kwaliteit

Mooie kwaliteit snel geleverd. Alleen de levering erg slecht deze keer. Maar daar kunnen jullie niks aan doen.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Heerlijk vlees , heb nog niet veel besteld maar dat kom nog wel na de 1e 2 bestellingen

Top vlees, bezorg service

Vlees is goed, bezorg service in de avond ideaal.

prima,

Levering op tijd, goed verpakt en nu smullen maar.

Snelle levering en alles keurig verpakt. Vlees van goede kwaliteit. Echt een aanrader

Goede dienstverlening. Altijd op afgesproken dag geleverd.

Prima prijs, HEERLIJK vlees

Alles netjes volgens afspraak geleverd en verzorgd. Wat me opviel is dat de gewichten naar boven waren afgerond. Iets waar andere aanbieders nog van kunnen leren:) Het is erg interessant de aanbiedingen in de gaten te houden!

Superfijn

Snelle levering en zeer goed verpakt

Uitstekende kwaliteit tegen uitstekende prijs

Enorm groot assortiment, goed geprijsd en de kwaliteit geeft de doorslag!

Goed en snel geleverd!

Mooi vlees voor een gele redelijke prijs. Ook meer dan genoeg keuze.

Goede website met veel keus, en altijd snelle levering

BBquality heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding voor vlees dat een stuk beter is dan je bij de supermarkt of slager krijgt!

Goed bedrijf

Goed bedrijf, zeer goede kwaliteit vlees. Zoekt goed naar oplossingen als er iets fout is gegaan met de bestelling.

Netjes verpakt en op tijd geleverd.

Bestelling netjes verpakt en diepgevroren geleverd zoals op de site staat.

Wow

Geweldig ingepakt, site is erg duidelijk, vlees ziet er goed uit! Van het weekend komt het proeven :)

Top Kwaliteit product en service

Super ervaring

Super kwaliteit en service

Top, alles prima geregeld

Zoals gewoonlijk top kwaliteit van vlees en ook op de verzending is helemaal niks aan te merken. Ik ben helemaal tevreden.

Top! Snel geleverd en mooie stukken vlees

Levering is snel en netjes. Vlees is van goede kwaliteit voor een mooie prijs. Bestel regelmatig en nog nooit tegengevallen

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss