GOED!

Al meerdere keren besteld, nog niet teleurgesteld. Goede prijs-kwaliteitverhouding

Aanrader

Snelle levering, goede kwaliteit

Zeggen wat je doet en daarna 'gewoon' doen wat je zegt.

Als altijd weer de kwaliteit geleverd zoals we dat zijn gewend. Klasse!

Topkwaliteit

Ik heb deze keer, bij mijn bestelling, het kennismakingspakket mee laten komen. Het was in de actie dus waarom niet. De kwaliteit van BBQuality 'groot vlees' is altijd prima maar ook het gehakt is zalig. Bij bereiding kwam er nagenoeg geen vocht vrij en de smaak is top. Evenzo de kipfilet: bijna bruin van kleur ipv roze. Wederom geen vocht in de pan. De smaak was voortreffelijk en het vlees was heerlijk mals. Conclusie: alle vlees van BBQuality is fantastisch.

Snelle levering mooi product, goede klantenservice.

Mijn ervaring met Bbquality is positief, onlangs een procureur besteld en die werd netjes verpakt en op de gewenste dag geleverd! Het vlees zag er erg mooi uit, mooi kleur en goed dooraderd. De smaak was ook geweldig. Ik had nog een vraag over het vlees en die werd ook keurig en snel beantwoord. Kortom hier ga ik nog wel eens bestellen!

zeer mals

sateh, gemaakt van varkenshaas, was heerlijk mals.

Goed vlees,, prima service

Alles netjes verpakt en geleverd, kwalitatief goed vlees.

Aanrader!

Top kwaliteit en snelle levering!

Betrouwbaar, goede kwaliteit.

Perfect !

Al het vlees en vis is van enorm goede kwaliteit. Bezorging altijd netjes ingepakt met ice packs.

Geen teleurstelling.

Al vaak besteld. Altijd goed en correct. Vaste klant!

Goed vlees, snelle en correcte verzending.

Prima vlees. Snel en goed geleverd

Goede kwaliteit voor een goed prijs

Goede kwaliteit voor een goed prijs en het kan nog snel geleverd worden ook nog!

Veel keuze en na het plaatsen van de bestelling goed op de hoogte gehouden. Toen ik nog wat wilde bijbesteld was dat geen probleem en werd nog bij de andere bestelling gevoegd. Goed, mooi vlees en veel keuze.

Super goeie kwaliteit vlees. Echt super lekker

Het was snel afgeleverd en goed gekoeld in een doos. Het waren mooie stukken vlees van hoge kwaliteit. We hebben heerlijke angus ribeye steaks van de bbq gegeten. Top!!!

Prima bbq vlees

Perfecte

Heerlijk vlees

Goed kwaliteit vlees, onduidelijke levering

Zeer tevreden met het vlees, maar in de loop van de avond wanneer deze zou worden geleverd het bericht gekregen dat het de volgende dag nog maals geprobeerd zou worden te leveren want onze locatie zou onbereikbaar zijn. Mocht dit zijn gebeurd, zou onze levering te laat zijn. Dezelfde avond kwam toch onverwacht om half 11 ‘s avonds nog een bezorger aan de deur.

Heerlijk

Prima kwaliteit hertengehakt.

Gisteren een heerlijke wildlasagne gemaakt met jullie hertengehakt. Mijn gasten hebben er van genoten..

Prima kwaliteit, snelle levering

De geleverde porcettas waren heerlijk van smaak en goed bevroren binnen 24 uur geleverd .

Uitstekende service en kwaliteit

Met zorg ingepakt en afgeleverd. Mocht er iets fout gaan tijdens levering dan is de service uitstekend !! Top

Ziet er goed uit en smaakt lekker.

Geweldig!

Door een foutje mijnerzijds per ongeluk ophalen in Nijmegen gekozen (ik woon in Rotterdam). Claus heeft snel de order aangepast naar afleveren op huisadres, scheelde weer een rit van 3u. Dank!!

valse aanbiedingen, goed vlees

Ik ben zeer tevreden met het vlees van bbquality. Ik heb hier al eerder besteld en zal dit (vandaag) weer doen, wat mij wel tegen viel waren de aanbiedingen die aangeven tot wel 50% korting te geven. Helaas waren de prijzen wel binnen een maand heel erg gestegen en viel de korting in werkelijkheid tegen. Als we via de wayback machine naar de prijzen van december kijken was een angus ribeye 40 euro p/kg. De zelfde ribeye staat nu te koop voor 53 euro te koop afgeprijsd naar 37, de website zegt 30% goedkoper maar in werkelijkheid nog geen 10%.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss