waar voor je geld!

waar voor je geld!!

Uitstekend.

Uitstekende service, vlees van enorm hoge kwaliteit. Het is ideaal dat het vlees bevroren bezorgt word.

Goed bevroren en prima kwaliteit vlees

Deze keer had ik het vlees thuis laten bezorgen. Het werd volledig goed bevroren afgeleverd! Helemaal prima. Dit in tegenstelling tot mijn ervaringen bij ophalen. Toen was het tot 2 keer toe al ver ontdooid. Terwijl wij het al direct om 10 uur gingen ophalen.

Snel en goed

Er werd snel geleverd in een uitstekende verpakking. De kwaliteit van het vlees voldeed volkomen aan mijn verwachtingen,

Super bedrijf

Alles weer perfect aangeleverd en topkwaliteit

Goed vlees, prima prijs

...

We hebben heerlijk gegeten van jullie zeer goede vlees/ vis gourmetschalen. Het was meer dan voldoende en het was super goed vlees ,

Super kwaliteit

Kwaliteit was super en een snelle levering

Prima kwaliteit, met goede levering

Prima kwaliteit van de producten, met goede levering (Koeling van het vlees en levertijd). Alleen vind ik de gratis verzendkosten boven de €75,- een beetje hoog.

Goed assortiment, schappelijke prijzen en nette levering.

uitstekend

De levering zag er heel netjes uit. Mooi verpakt. Flinke laag isolatie, vier ijsblokken. Duidelijke stickers op het vlees met de houdbaarheidsdatum ( gekoeld/bevroren) en welk vlees/gewicht.

Diverse keren besteld en altijd kwaliteit.

Heb nu enkele keren besteld en altijd tevreden. Netjes bezorgd,goede kwaliteit voor goede prijs en meestal ruim aan bestelde gewicht.

Hele goede ervaringen

De ervaring met de feest dagen waren even wat minder, maar dat is Goed opgelost.

UItstekend

Doen wat ze beloven.

Alles is fantastisch gegaan, respect.

Mooi stuk vlees en een goede bezorging.

Mooi stuk vlees die mooi koel bezorgd werd. Ook een prima prijs!

Grote sortering aan goed vlees, heel snel bezorgd. Tot nu toe de varkenswangetjes, kipdijstukjes en gehakt geprobeerd. Goede kwaliteit en erg lekker

perfecte kwaliteit en levering

Vlees is bijzonder goed. Wel wat duurder, maar dat is het ook waard. Heb je een speciale wens dan houden ze daar rekening mee. En snelle levering met Trunkrs. De website werkt ook erg. Bijzonder ruime keuze.

mooi vlees!

klasse vlees en verder alles volgens afspraak, wat wil je nog meer?

Overall experience was quite nice

We had issues in Screto pork belly and ossterhaam chop sticks. Pork belly was extremely fat than normal. Osterhaam chop sticks has barbecue saus which is not written in website.

Kwaliteit goed,

Vlees was goed verpakt, netjes geleverd en goed van kwaliteit.

Het was heerlijk!

Service is top, de volgende dag gelijk in huis en de naam zegt het al... Het vlees was van top kwaliteit, heb m zelf op de bbq gedaan en iedereen vond het genieten!

Goed vlees en snel bezorgd

Goed vlees en snel bezorgd

Super service!

Heel eenvoudig besteld, makkelijk om het thuis geleverd te krijgen en kwaliteit was top! Zeker voor herhaling vatbaar!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss