Super vlees

Met kerst gegoumet met ouders. Iedereen vond het wild erg lekker.

Prima vlees en prima service

Ossenhaaspuntjes voor tweede kerstdag besteld. Heerlijk mals vlees en een snelle levering. Goed verpakt!

Prima vlees, volgens afspraak geleverd, kortom prima

We hebben met oud en nieuw het bbquality vlees op de bbq bereid. Ik heb al heel wat keren spare ribs klaar gemaakt, maar deze van bbquality waren echt perfect. Niet te vet en veel vlees. Ook het Angus gehakt was erg goed.

Zulk lekker vlees

Eerste keer besteld en wat heeft mn familie lekker zitten genieten zeg. op en top zal hier zeker wat vaker gaan bestellen.

Snel en goed

Spullen snel geleverd en uitstekend verpakt.

Top!!!

Topkwaliteit vlees! . Het contact via de app is altijd heel fijn en persoonlijk. Claus toont altijd betrokkenheid!. Je kunt er om advies vragen over het bereiden van vlees, het op maat bestellen etc. Je krijgt altijd (uitgebreid) reactie terug! En ook fijn de recepten en filmpjes op de site! Daar haal ik zoveel inspiratie uit! Ik geef het door: ‘Voor heerlijk en kwaliteit vlees moet je bij BBQuality zijn!’ Het is fijn om klant bij jullie te zijn!

Fantastisch vlees

Geleverd zoals gepland! Heerlijk service

Zoals beloofd

Zoals beloofd werd het product geleverd. Netjes verpakt en gekoeld

snelle levering en een mooi stuk vlees

Was prima

Super vlees

Als je supermarktvlees gewend bent, dan is het vlees van bbquality van een absoluut andere orde

Snelle reacties en Snelle levering

Voor de kerst in dezelfde week besteld en op tijd geleverd. Anderen konden dat niet meer. Mooi stuk vlees ontvangen, antwoord per mail op de vraag in de opmerking bij de bestelling nog voordat het pakket arriveerde. Helaas niet helemaal.goed gelukt op de bbq dit keer :(

Prima verzorgt

Alles was goed verzorgt

Gewoon goed.

Goed vlees en perfect bezorgd.

Prima, maar af en toe bij grotere stukken vlees een misser

Bestel al weer een tijdje bij BBQuality. Over het algemeen prima vlees. Af en toe eens wat grotere stukken (rund)vlees. Daar zit wel eens een misser bij zoals ik het zelf noem. Bijvoorbeeld een paar mooie stukken ( 1 per persoon ) en dan zit er één bij waar een paar dikken zenen inzitten of een stuk waar je 1/3 vet van kan weg snijden. Vet vind in prima maar ook weer niet teveel. Ik betaal voor vlees en niet voor vet.

Super service

Super kwaliteit super service. Ook in de drukke kerst periode

Heerlijk vlees

Kwaliteit stelt nooit teleur en de bezorging is altijd keurig op tijd.

Goed vlees, maar wel diepvries.

Had vers vlees verwacht en geen ingevroren nieuw Zeelandse vlees. Kwaliteit was wel prima.

Kwaliteit staat bovenaan

Angus diamanthaas Canada besteld echt een toppertje

Goed stuk vlees!

Goed stuk vlees! De picanha was erg goed en mals. Levering was ook top! Zal hier zeker weer bestellen.

Top vlees

snelle levering en een top stuk vlees

goede prijs, met hoge kwaliteit

In de week voor kerst besteld, hier door moest ik zelf het pakketje ophalen. Dit zorgde voor wel voor wat ophef tijdens het ophalen. Maar eenmaal opgehaald, Gekruid en op de Bbq gelegd. Zeer tevreden met de kwaliteit en hebben we lekker gegeten met kerst.

Goede levering, teleurstellend vlees

Ik heb vaker grote stukken voor op de BBQ besteld, maar zelfs bestel ik de zwaarste gewichten, ik krijg meer vet en bot dan vlees.

Bestellen en bezorgen werkt perfect

Op tijd en goede kwaliteit

Heel blij met deze service. Kunt zo goed vlees krijgen en het wordt bezorgd. Vooral in deze tijden is het super!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss