Nette levering en goede kwaliteit vlees

Top levering goed product

Snel en goede producten.

De bezorging was op de afgesproken avond en tijd

Het vlees was heel goed!

Fantastisch vlees en goede levering

Hertenbiefstuk en parelhoen besteld. Beide waren van uitstekende kwaliteit. Ook de levering was snel!

goed stukje vlees

de sate die ik bestelde is van goede kwaliteit.

Heerlijk

Kwaliteit, service, snelheid, klantvriendelijk allemaal een 10. De maminha is geweldig, met het bbq recept dat op hun site staat ..

Kwaliteit is goed netjes verpakt ,schoon,en bezorging verliep prima op afgesproken tijdstip

Superrr

Snelle vlotte levering aan huis Kunt alleen geen persoonlijk contact via de telefoon vooraf maken , dat is jammer

Makkelijk besteld, snel in huis.

Overzichtelijke site en makkelijk om te bestellen. Bestelling is snel geleverd. Een minpunt is dat de gewichten van alle bestelde artikelen naar boven zijn afgerond. Het werkelijke gewicht was dus lager dan besteld. Zo was bijvoorbeeld de procureur geen 1.300 gram, maar circa 1.280 gram en waren de bestelde spareribs circa 1070 gram in plaats van 1.100 gram.

Ik wist niet dat het een E-bon zou zijn. Dat is verder geen probleem.

Prima vlees en goed ingevroren en gekoeld geleverd

Zie boven

Prima kwaliteit, uitstekend verpakt en volgens afspraak bezorgd

Voor het eerst online vlees besteld, maar zeker niet de laatste keer. Voldoende keuze, mooie kwaliteit vlees (netjes getrimd dus geen overtollig vet) en keurig verpakt en bezorgd. De Boston Butt van 4,3 kg met kerst op de BBQ klaargemaakt een gepulled. Iedereen heeft ervan gesmuld!

Een zeer meedenkend en service verlenend top bedrijf

Al diverse keren bij bbquality besteld. Het is de laatse keer niet helemaal goed gegaan met de levering, maar dit is keurig recht gezet door Claus. En het vlees..... heerlijk!!!!

Snel geleverd en goede kwaliteit!!

Heerlijk

Al het vlees en de kant-en-klare producten zijn zo lekker. Ook dit jaar een kalkoen dij gemaakt in de oven. Die was ook verrukkelijk.

Mijn ervaring is positief zal zeker meer bestellen

hoge kwaliteit en levering volgens afspraak

Prima keus, prima kwaliteit en prima prijs. Geleverd op de afgesproken dag en tijd en erg goed verpakt.

Mooi stuk

Houdbaarheidsdata leverancier en BBQuality correspondeerde niet met elkaar, respectievelijk december 2021 en november 2022. Moet eigenlijk niet kunnen. Voor een brisket had het iets te weinig vet, gemarmerd.

Gewoon goed

Het was weer goed

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit van het vlees en zeer netjes bezorgd. Was nog steeds bevroren bij aankomst.

Dikke prima

Het vlees was netjes verpakt in goede porties. De pakketjes waren flink bevroren waardoor het wel echt 24 uur van te voren ontdooid moest worden (inclusief handige koelelementen). Wij gourmetten niet vaak (1x per 5 jaar ongeveer), maar wij bestellen hier voor de volgende keer wel weer!

Goede kwaliteit en fantastische service

Nu al een paar keer besteld. Steeds erg lekker vlees. Bereikbaarheid en communicatie van BBQ is snel en accuraat.

Goede snelle kwalitatieve service

Een goed product, eenvoudig te bestellen, goede kwaliteit en een adequate service. Duidelijke verwachtingen. Afspraken zijn goed na te komen, nette prijs-kwaliteit verhouding

Prima verzorgd, goede kwaliteit.

Verzending zeer zorgvuldig en op tijd! Kwaliteit/prijsverhouding zou iets scherper kunnen

Mooi stuk vlees. Top levering

Easy bestellen. Top levering. Ingevroren en gekoeld. Heerlijke malse Picanha. Handige makkelijke recepten voor bij gerechten enz..

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss