Snelle en correcte bezorging.

keuring en snel geleverd

Kwaliteitsvlees en veel keuze

Mijn ervaring meet BBquality is uitstekend. Ze bieden veel keuze in vleessoorten en altijd van goede kwaliteit. Heb je vragen, krijg je snel een antwoord. Prima webslager.

Uitstekend vlees

Heerlijk goed vlees

Harstikke goed

Goed vlees voor een mooie prijs!

Heerlijk vlees en snelle levering

Vlees was heerlijk en snelle levering

Alles was perfect de bezorging en de kwaliteit!

Het was helemaal top!

Snelle levering van kwaliteit vlees

Bestel regelmatig bij BBQuality en elke keer weer goede kwaliteit. Leveringen zijn snel en ook handig dat er een pick up point in de buurt is.

super vlees en geleverd zoals afgesproken

Super lekker en mals vlees en alles geleverd zoals je je vlees wil hebben. Mooi verpakt dat het ook makkelijk in de koeling kan. Geen grote plastic bakjes zoals in de winkel maar gewoon efficiënt dat de koeling nog te gebruiken is voor meer ook.

Top product

Goede bezorging, top vlees!

Super lekker vlees

Bezorging verliep goed! Duidelijke overzichtelijke website.

Erg goede kwaliteit!

De picanha was heerlijk. Netjes verpakt, diep gevroren en snel bezorgd. Ga zeker vaker bestellen bij jullie.

Goed vlees, maar soms wat extra aandacht

Vlees is erg goed, alleen had ik bij het buikspek de ervaring dat het niet vacuüm meer was, het leek was uitgedroogd op een stuk. Het overige smaakte prima.

Goede service, super vlees !

Het was mij niet helemaal duidelijk hoe ik ophalen in langenboom moest aanvinken. Ineens had ik betaald. Het was (op zondagavond) zo geregeld via een whatsapp berichtje. Top! Super service !

De bestelling kwam de volgende dag zoals aangegeven binnen.

Gewoon snel geleverd in een kartonnen doos met koel elementen. Voor het eerst gegourmet en dan gelijk met goede producten.

Snelle levering, lekker vlees

Supersnel bezorgd en redelijk geprijsd. De rosbief is inmiddels gegeten, de spareribs en lamsschenkel wachten nog in de diepvries op een geschikt moment. Ziet er prima uit!

De bezorging was prima De kwaliteit van het vlees was geweldig Het was nog prima bevroren, waardoor de kip in prima kwaliteit bleef. Voor herhaling vatbaar

Zeer mals vlees

We hadden een Zuid-Amerikaanse bavette besteld. Netjes op tijd geleverd en ook goed gekoeld. Het was zeer goed vlees. Erg mals.

Fantastisch stuk vlees Prima bezorging

Goede kwaliteit vlees en goed gekoeld op tijd

Goed zal zeker nog wat bestellen

Heerlijke beef

Heerlijke beef Wellington besteld en gegeten!

Snelle levering, goede kwaliteit

‘S avonds besteld, de volgende dag geleverd. Kwaliteit van het vlees is over het algemeen goed, alleen de baby ribs vielen een beetje tegen.

Uitstekende ervaring

Voor de 2de keer besteld en weer top kwaliteit gekregen

Nog nooit teleurgesteld door BBQuality.

Goede prijs kwaliteit verhouding en de verzending is altijd prima geregeld. Gelukkig hebben ze ook iets aan de verpakkingen gedaan. De piepschuim dozen zijn vervangen voor karton, dat werkt een stuk prettiger.

Lekker vlees, goed en op de afgesproken tijd geleverd.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss