Goed vlees tegen een mooie prijs

Al een paar bestellingen gedaan bij BBQuality. Het bestel proces is gemakkelijk. De levering is tot nu toe altijd goed en tijdig verlopen. Het vlees was nog netjes bevroren toen het aankwam. Trunkers is ook een fijne bezorgdienst en de track and trace werkt gemakkelijk. Het vlees is over het algemeen van goede kwaliteit. Hoewel er bij mijn laatste pichana we een hele grote snee in de vetkap zat. Maar bestel hier gerust want vlees en service is goed.

Top kwaliteit vlees

5 hertenbiefstukjes besteld. Perfecte kwaliteit en heerlijk mals vlees.

Goeie service!

Mijn spareribs waren niet meer vacuüm aangekomen. Ik heb dit aangegeven. Ik werd netjes behandeld, ondanks de drukte, ik kreeg daarna een kortings code voor het bestellen van nieuwe spareribs! Volgende week zeker weer hier bestellen, want al het vlees zag er goed uit en was erg lekker!

Perfect vlees

Perfect vlees, zeer goed verpakt en snel geleverd zélfs vlak voor de feestdagen!

Heel erg lekker vlees!

Prima geregeld allemaal. Bezorging volgens afspraak. Lekker mals vlees. Heerlijk gegeten.

Goede kwaliteit!

Altijd goede kwaliteit, ik koop ook mijn normale vlees hier. Nu 3 rollade voorgekruid voor kerst gekocht net. Waren lekker, zeker de augustus bavette

super kwaliteit vlees

dankzij de duidelijke instructie via youtube en het super stuk picanha een heerlijk kerstdiner bereid

Goed vlees, Goede service!

Fijne website, snelle service en bovendien heerlijk vlees!!

Quality vlees, goed bezorgd en lekker

Na een vraag over welk soort bavette kreeg ik snel een goed antwoord. Je krijg echt kwaliteit vlees bevroren aangeleverd en t smaakte echt top! Ik zal veel vaker bij jullie gaan bestellen.

Uitstekend stuk vlees, zeer goed verpakt!

Het bestelde stuk vlees is zeer snel geleverd in een erg goede verpakking met koelelementen. Na het barbecuen was het in één woord heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!!

Uitstekend!

Een ossenhaas en een beenham voor kerst besteld, die keurig op tijd werden geleverd. Kwaliteit van het vlees was zeer goed en bijzonder smakelijk. Wederom voor herhaling vatbaar.

super

in de zeer drukke kersttijd iets bestellen en op tijd geleverd super.

het is goed vlees

snelle service

Fantastisch vlees en goede levering

Dikbevleesde ribs waren echt heel mooi vol. Ze smaakte heerlijk. Goed en oo tijd geleverd in geïsoleerd karton met ijsblokken, het vlees was nog helemaal bevroren, perfect dus.

Snel en goed bezorgd, kwaliteit vlees

Lekker goed vlees, snelle levering

eerste keer besteld bij BBQuality en zeer goede ervaring

heb voor de eerste keer een bestelling gedaan bij BBQuality nadat ik enkele video's hebt gezien. bestelling was dag erna geleverd en goed gekoeld verpakt. Lamsrack etc... zag er maar vooral smaakte goed. absoluut herhaling vatbaar!

Goed verpakt, mooie kwaliteit

Super snel bezorgd en super vlees

Super mooi en goed vlees, we hadden ook zalm en soep mee besteld en die waren zeer goed ,

Super snelle en nette service

3 dagen voor kerst een bestelling geplaatst. De volgende ochtend gebeld of ze een product mochten vervangen, meerprijs werd niet berekend. De dag erna had ik alles, keurig verpakt in huis. Keurig!

Heerlijk vlees, uitstekend bezorgd

We hebben heerlijk vlees gegeten met kerst,

Gevulde kalkoen

Uitstekend! Mijn gasten waren onder de indruk van de kwaliteit van het vlees en de smaak! Perfect!

Lekker vlees en goed verpakt

Alleen de bezorger was een klap loper er staat tot 10.00 leveren maar het was 10.20 staat 10 minuten voor de deur en loopt gelijk naar de buurman dus ik er achteraan zegt toe tegen hem dat ik er niet was hij heeft niet eens aan gebeld hij was verbaasd dat ik daar stondt hij zij laat hem maar in de kou staan wat een rare kerel maar goed het vlees is goed de zalm zijde was aan de dure kant

Prima,zeer snelle levering

Zondag besteld, maandag in huis

Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs

Goed vlees voor een goede prijs. Het vlees komt vacuüm en diepgevroren aan.

Goede kwaliteit maar wel erg duur vlees

Erg duur vlees

Gasstraat Oost 30 K