Gewoon goed voor herhaling vatbaar

Keurig verpakt en prima vlees

Prima kwaliteit vlees

Vlees was goed en lekker. Ondanks dat we het om 10 uur s ochtends al ophaalde was het toch al aan het ontdooien

Uitstekende service

Goed ingevroren geleverd en bij vragen makkelijk telefonisch bereikbaar

Heel erg goed bereikbaar en bereidwillig om met je na te denken! Al meerdere keren super ervaring!

Gewoon kwaliteit vlees

Handige site met duidelijke beschrijving een makkelijk bestel systeem en het belangrijkste van alles gewoon erg goed vlees

Prachtige stukken vlees

Zoals altijd, levering optijd en de kwaliteit van het vlees is meer dan prima!!

Makkelijk snel en heel erg goed. :)

Goede kwaliteit

Kwaliteit en prijs zijn hier altijd prima in orde.

Pakket door toedoen transporteur ontdooid aangekomen dit is keurig opgelost.

Vlees is top, vervoerder is slecht

Sinds eind november bezig geweest met een bestelling die uiteindelijk gisterenavond is afgeleverd. De (mis-)communicatie was vooral slecht vanuit de bezorging en niet vanuit BBQuality. Met Claus de gehele tijd contact gehad (weliswaar via de app) en hij heeft gezorgd dat alles tot tevredenheid is opgelost. Advies aan BBQuality, neem een andere vervoerder!!

Goede klantenservice, minder kwaliteit vlees

Na een slecht stuk vlees te hebben gehad (rotte lucht na openen) een mail gestuurd naar bbquality. Deze hebben zij binnen 24 uur beantwoord en ik heb het vlees dat niet goed was vergoed gekregen. Zo kon ik voor 30 euro bestellen op hun site terwijl mijn gekochte shortrib 20 euro was (tijdens black friday). Dus de klantenservice vind ik heel goed. Alleen jammer dat de afbeelding niet helemaal overeen met wat ik kreeg. Niks mooi vetdoorregen vlees maar gewoon een rode klomp zonder intramusculair vet.

Ruime keus en correct geleverd

Snel en correct geleverd. Ruime keuze aan vlees en inspireren je voor niets met heerlijke recepten

Veel keuze en goed van kwaliteit.

Goede kwaliteit en veel keuze, op afspraak gebracht.

Was perfect, had alleen verwacht dat het vlees vers zou zijn. En niet uit de diepvries

Wordt het vlees altijd uit de diepvries geleverd of had ik nu pech

Makkelijk en goed

Ruim assortiment en goede prijsverhouding

Helaas klaagde mijn vrouw dat er weinig smaak aan de worstjes zat . Ik neem curry saus dan is alles

Het kan iets pittiger.

Top vlees top service

Top vlees Zeer goede site met veel keuze. Goede prijzen. En ook nog altijd op de goede tijd gebracht.

Goede kwaliteit vlees

Nette bezorging. Wordt goed op de hoogte gehouden. Vlees is goed ingepakt bezorgd. Goed en kwaliteit vlees

Great Meat Big Pieces

Wow 3.5 KG 4.5h 130 C slow cook goodness, very tasty :)

het was beter.

Vanaf het begin dat ik bij BBQuality besteld heb was het eerst nog goed met de prijsverhouding maar de laatste maanden is het dramatisch hoog geworden dat is voor mij een hele flinke afknapper geworden. Ik snap dat de vleesprijs ook duurder word maar het is heel jammer dat de prijzen te hoog zijn bij hun.

Goed vlees, goede service!

Meerdere keren besteld en heerlijk ervan gegeten. Bij de laatste bestelling een foutje gemaakt en een week te laat gezet. Even appen en de volgende dag geleverd!

keurig netjes

Gister door koerier geleverd keurig gekoeld Was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste keer

Keurig verzorgd

Keurige levering, alles netjes verpakt, met koelelementen. Temperatuur gemeten bij aankomst en alles perfect in orde. Lekker vlees, volgens beschrijving.

gewoon weer super

had in de week van black friday diverse bestellingen gedaan deze allemaal samen gevoegd in een bestelling, deze zijn weer geweldig verzorgd afgeleverd. vriezer puiltzit nu vol maar het ziet er weer geweldig goed uit super ga zo door

Levering en service waren top, kwaliteit vlees matig.

De website en levering van het vlees waren top. Echter vond ik de kwaliteit van mijn stuk vlees (shortrib) niet heel erg goed. Ik heb in de voorbereiding bijna 460 gr vet weg moeten snijden. Dat vond ik erg jammer. Mijn ervaring is met dit vlees dat er zeker wel wat bij te snijden is, maar nu lag er een dikke vetlaag bovenop de ribs. Smaak en bereiding was overigens wel goed gelukt. Mijn buurman heeft wel goede ervaringen dus wellicht had ik pech, ik probeer het nog 1 keer.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss