heerlijk vlees

snelle service ,vlees is erg goed. mvg andy

Altijd naar verwachting

Nog geen slechte ervaring gehad!

Chapeau

Goed vlees netjes verpakt vriendelijke bezorger.. alles perfect

Fantastisch vlees en perfect geleverd

Zie onderwerp.

Keurig afgeleverd. Prima producten

Ben toch tevreden

Prima website op het betalen na . Verder bezorgen niet op afgesproken dag

heel tevreden

Al mijn aankopen zijn goed, bedankt voor de goede service.

bijna perfectie.

natuurlijk is er altijd een beetje ruimte voor verbetering, maar bij deze zaak is er toch echt weinig aan te verbeteren. diverse vlees soorten besteld, allemaal perfect. top gekoeld en verpakt.

Fantastisch vlees, wederom een top picanha!

Uitstekend!

Zoals altijd keurig en op tijd geleverd. Ook Trunkers verdient een pluim, altijd correct en op tijd. Track & Trace werkt ook fantastisch. Kwaliteit van het vlees is ook altijd hoog.

Was weer super

Vriendelijke mensen en super producten

Zeer positief

Ik bestel geregeld wat bij BBQuality en bevalt prima. Laatst had ik een opmerking over mijn bestelling en kreeg binnen 1 dag al een mail terug.

Goede kwaliteit en prijs en op tijd geleverd

Goede kwaliteit en prijs en op tijd geleverd

SUPER

Betrouwbaar, kwaliteit en snel.

Bestelling was zoals afgesproken

Mijn zoveelste bestelling geplaatst bij de mannen van BBQUALITY. Wederom op tijd en netjes bezorgd. Het bestelde vlees was zoals in de advertentie staat omschreven perfect.

Perfecte levering en het vlees was ook erg vers en heerlijk

Picanha burgers Entrecote van 1036 gram Sparrib van 2 kg Rollade van 1200 gram Perfect

HeelGoed

Goed en Optijd geleverd. Heerlijk vlees

Goede vlees voor een goede prijs.

Er is niets op aan te merken het smaakt goed. en de levering is zeer goed verpakt en netjes afgeleverd. Ga zo door!

Zo als altijd super goed

Goei vlees, snelle levering en goede support.

Eerste prima ervaring.

Goed verpakt, op tijd geleverd en een goed stuk vlees. Gaan we zeker vaker doen.

Mooie stukken vlees, heerlijk mals en ontzettend goed verpakt, snelle levering en op tijd bezorgd.......jullie hebben er een klant bij !!!!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding Perfecte levering door verzorger in doos met goede koelelementen

Mooie duidelijke site, keurig en snel geleverd, vlees was van goede kwaliteit, gewoon heel handig ook…ik zal zeker vaker gebruik maken van BBQuality!

Altijd mooie acties en goede service

Altijd een goede service en breed assortiment veel voor op de BBQ en bestellen altijd wel wat extra's voor op voorraad :)

Goed vlees en de chorizo worstjes zijn top!

Biefstuk, kippendijen, chorizo worstjes lekker!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss