Excellent

Everything was excellent recommended 100%

perfect

Ruime keuze uit vlees van kwaliteit. Snelle vacuüms verpakte en ingevroren bezorging.

Goede kwaliteit voor een betaalbare prijs

Goede kwaliteit en een prima service

perfecte webshop voor moeilijk te krijgen stukken vlees

Tevens zijn de stukken vlees goed geprijsd en goede bezorging. 2x per jaar bestellen, 1x voor het zomer seizoen en 1x voor de feestdagen. Perfect en goede kwaliteit

Prima, als altijd.

Kei lekker.

Heel goed bedrijf

Snelle bezorging, vriendelijk personeel en het eten was heel erg goed.

Top service en producten

Sinds ik bij hen besteld heb ga ik nergens anders meer heen voor mijn bbq vlees.

Goed vlees maar levering niet in orde

In de avond van de geplande levering, kreeg ik bericht van de transporteur dat de chauffeur het adres niet konden vinden en een dag later zouden leveren. Dit terwijl ik er thuis op zat te wachten in een tijd dat iedereen met google maps naar ieder adres kan navigeren. Hierdoor weer een avond thuis moeten blijven, maar gelukkig was het product gekoeld opgeslagen en nog in orde!

Jullie zijn toppers! Helpen goed met vragen, leveren goed en het vlees is heerlijk!

ben tevreden

Makelijk te bestellen en betalen en binnen een dag geleverd. De kwaliteit van mijn beenham uitstekend!

Snel en zorgvuldig geleverd

Voor de 2de keer besteld. Alles snel en naar wens geleverd.

Top.

Bezorging als gepland en prima verpakt. Kwaliteit zoals beschreven en dus top.

Alles volgens afspraak geleverd.

Snelle bezorging, goed verpakt en een lekker stukje vlees :)

Heerlijke vlees

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen, scherp geprijsd, snel thuisbezorgd, goed verpakt en het vlees is goed van smaak! Echt een aanrader!!

Excellent

Wou graag eens een goede gourmet doen met de familie,toen ik zag wat BBQuality allemaal had te bieden van vlees EN vis,dit in kleinere porties,moest ik er niet meer verder over nadenken!Dit is echt wel een super aanbod van jullie voor een super lekkere gourmet te houden!! Dit wordt zeker en vast herhaald. Bedankt hiervoor BBQuality!!

zeer goed winkel

Super goede kwaliteit en goed verpakt.

Het vlees was goed verpakt, op tijd geleverd en ook koelelementen in de doos was prettige ervaring. Ga zeker vaker bij jullie bestellen.

Altijd goede kwaliteit en snel geleverd

Tot nu toe altijd snel geleverd en prima kwaliteit. En voor de bbq fan Anerikaanse snedes en steaks te vinden die bij de regulie slager minder makkelijk verkrijgbaar zijn. En leuke aanbiedingen, recepten, maandboxen en aanverwante artikelen voor de bbq fan;-)

Veel rest lees

Slecht gesneden, 20% van het vlees weg moeten snijden omdat de zeem er tussen zat....

Goede service, snelle levering en lekkere gerechten!

Ik heb dit keer gekozen voor de kant en klaar maaltijden. Hazenpeper, erwtensoep en stamppot. Echt een aanrader!

Mooi, mals en smaakvol vlees!

Al meerdere keren besteld bij BBQuality, mooi vlees voor op de kamado, maar ook dagelijks vlees. De bestellingen zijn altijd goed verpakt en worden snel bezorgd, een aanrader!

Het vlees dat ik besteld heb tot nu toe is heerlijk. Namen contact met mij op, omdat ik levering na 16:30 wilde. Prima opgelost.

Door gaan

Te weinig ervaring dus geen comentaar.

Super vlees

Lekker makkelijk bestellen

Lekker vlees netjes en snel geleverd

Prima BBQ vlees, de site geeft mooie inspiraties om lekkere gerechten te maken

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss