Goede klantenservice

Netjes geholpen bij een niet verkrijgbaar product

Matig vlees

De koeuewangen vielen tegen. Er zaten hele lappen dik wit velnop, heb ik evt nog een foro van. Deze ervaring weerhoud mik ervan om nog een keer te bestellen bij jullie.

Vlees van superkwaliteit echt aan te bevelen!

Heerlijk

Ik had een kilo kalfswang, gevliesd, besteld en deze werd op de afgesproken tijd geleverd. Was goed verpakt en we hebben er heerlijk van gegeten. Goede prijs voor een prima kwaliteit!

uitgebreide keuze, goede kwaliteit en snelle bezorging

Nu 3 keer een bestelling gedaan en alle keren zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees en de snelle bezorging!

Precies zoals afgesproken

Al enige tijd bestel ik al mijn grote stukken vlees bij bbquality. Het verloopt altijd snel en helder via de website en de bezorging is ook top!

mijn ervaring is dat de bestelling en inhoud prima verzorgd waren

Ik woon in Delft ben 82jr oud en ik had verschrikkelijke zin in ouderwetse erwtensoep. Nergens waren varkenspootjes te koop, want er is geen echte slager in de buurt! Gelukkig zag ik op internet dat jullie ze wél hadden vandaar! en tot tevredenheid.

Snelle en goede levering

Lekker vlees snelle levering

Gewoon goed!

Lekker vlees, goed verpakt. Mooie recepten die goed te doen zijn!

Goede kwaliteit.

Al meerdere malen besteld. De producten zijn van prima kwaliteit. De bezorging is super. Alles keurig verpakt en ingevroren. Alleen de bestickering ontbreekt soms.

Goed , en goede service

Goed vlees ,en goede service

Goede kwaliteit.

Goed verpakt en hele fijne service.

Vijf sterren kwaliteit

Deze mensen doen niet alleen hun best heerlijk vlees te verkopen maar doen alles om hun klanten te behouden. BBQuality: in alle opzichten TOP.

Prima vlees en goede bezorging

Goede bezorging en prima verpakt zal zeker vaker bestellen prijs technies ook goed

De heerlijkste picanha snel geleverd

Goede kwaliteit, heerlijk van smaak

Prima vlees, snel bezorgd.

Fijn dat ik via BBQuality aan goed Amerikaans vlees kan komen, dat mis ik erg sinds ik er niet meer woon

Super service

Bestel al een aantal jaar met deze jongens en het stelt nooit teleur, super vlees en top klantenservice.

Lkkr vlees, snelle levering

Lkkr vlees, snelle levering

perfect voor 80 %

al enkele malen vlees besteld en elke keer netjes geleverd zoals afgesproken. bij 1 van de bestellingen vond ik de kwaliteit van de bestelde ribeyes (geen ogen) wat matig vandaar de 4 sterren.

Ze gaan verder dan de website.

Ze doen graag iets extra's voor de klant. Ik had een speciaal verzoek, buiten de website om, en dat konden ze waarmaken. Super!

fantastisch

Altijd uitstekend vlees en een uitmuntende service gekregen. Ook in persoonlijke gesprekken beveel ik BBQuality van harte aan.

Heerlijke producten

Zeer goed vers vlees. Normaal gesproken snelle levering maar deze keer niet maar dat komt door de bezorger. Maar wel weer heerlijk gegeten.

Goede kwaliteit en alles volgens afspraak

Zeer tevreden over de geleverde kwaliteit van het bestelde vlees. Aanrader!

Prima kwaliteit

voorheen alleen bbq vlees hier gekocht, nu eens geprobeerd met dagelijks vlees, zoals gehakt, runderworstjes, rundervinken, dubbeldoel hamburgers,etc, is wel iets duurder dan de super, maar smaakt wel VEEL en VEEL beter, echt een aanrader

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss