Makkelijk te bestellen en snel geleverd met een stevige verpakking. Uiteraard was alles overheerlijk en van mooie kwaliteit!!

Goede kwaliteit en betrouwbare service!

Ik bestelde al vaker. De kwaliteit van het vlees en rub is erg goed. Erg prettig vind ik het bestelproces. De website geeft het wisselende assortiment overzichtelijk en prettig weer. Het bestellen en laten bezorgen ging daarna erg vlot. De bezorging is professioneel met track & trace en betrouwbaar op het afgesproken moment!

Heerlijk stoofvlees gemaakt

Na bestelling van een stuk maminha (ezeltje) een heerlijke stoofpot gemaakt. wat wel opviel was dat er enorm veel vet aan het vlees zat. Dat maakte het totale te gebruiken vlees een stuk minder was, en dat vond ik wel erg jammer.

Altijd goed!

Zoals gewend top service, goede levering en prima kwaliteit vlees voor een eerlijke prijs.

Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs

Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs. Snel en netjes thuis bezorgd.

Zeer klantvriendelijk en goede service

Ik bestel al jaren met enige regelmaat bij BBQuality, altijd naar tevredenheid. Nu er eens iets mis was met een gedeelte van een bestelling, via whatsapp contact opgenomen. Zonder enige discussie van de kant van BBQuality werd ik gecompenseerd. Ook de toon waarop er gesproken word via whatsapp is zeer sympathiek. Echt heel fijn!

Goed vlees, goed gekruid, snel bezorgd

We wilden eigenlijk eens wat anders voor op de BBQ en hadden geen zin in urenlange voorbereiding dus via deze winkel een Angus bavette rollade besteld. Vlees werd keurig diepgevroren en vacuüm verpakt binnen een dag bezorgd. De kruiden pasten perfect bij het vlees, de smaak was perfect en het vlees heerlijk mals. Voor herhaling vatbaar.

Goed vlees

Het smaakte goed en verder kan ik de rest nog niet beoordelen, daar heb ik nog geen gebruik van gemaakt

Goede kwaliteit Snel thuisbezorgd

Goed zo

Dit is mijn 1ste ervaring en ben wel tevreden.

Super vlees.

Het vlees was erg lekker. Goed geleverd met coolpacks.

Prima service en perfect vlees

Goed en duidelijke communicatie, fijne service

goed bedrijf aanrader

Van van dills braadworst besteld 4 voor 6.95 niet goedkoop ,was ook in de veronderstelling dat er saus bijzat voor dat geld .(zo kwam het over ?) nee dus ,maar niet getreurd had nog recept van mijn oude duitse tante .westvaalse curry saus !! ff werk aan gehad ,maar oooh wat lekker .ook de runder brathworst is top !!!

Quick en easy,

Bestellen werkt heel makkelijk en ze maken waar wat ze zeggen. Bezorgmoment is supergoed te volgen via truks. Dit is voor mij echt een meerwaarde omdat je live mee kunt kijken en niet continu voor de deur zit te wachten wanneer ze zullen komen. En last but not least Het Vlees is echt goed.

Mooie kwaliteit, veel keuze en goede service!

Het vlees dat ik bestel overtreft steeds de verwachting. Ook de duidelijke informatie over herkomst vind ik belangrijk. De worsten en hotdogs zijn heel erg lekker. De rollades zijn ook heerlijk gekruid. Laatst de braaiworst geprobeerd, dat was ook weer een succes. Fijn dat de leveringen zo soepel gaan.

Top producten

Top producten en steeds op tijd bezorgd

Zoals bijna altijd geweldig

Vlees wat geleverd wordt is van een prima kwaliteit Niet dat vol met water gepompde vlees Maar goede kwaliteit Goed diepgevroren aangeleverd zodat het nog een paar dagen de vriezer in kan Gewoon TOP Ik bestel hier zeker weer

Zeer goed.

Bestelling gaan altijd goed en op tijd. Mooie stukken vlees en goede klanten service. Laatste keer ging er iets mis bij de bij de bezorger. Dit is zeer goed opgelost door BBQuality. Al met al zeer tevreden.

Heerlijk mals vlees met lekkere smaken

Wist niets van dit bedrijf, maar wilde het proberen. Het vlees is goed verpakt en de bezorging is top. Na bereiding van het vlees was iedereen die ervan gegeten heeft enthousiast. We hebben gesmuld.

Makkelijk en supersnel

Nadat de bestelling gedaan was kregen we de dag erna alles goed ingevroren in huis. Supermakkelijk! Het vlees, in ons geval de kip, was mooi in pakjes verdeeld en smaakte heerlijk! Volgende keer weer!!!

Heerlijk mals vlees. Altjd weer genieten

Fantastisch stuk vlees

Prima levering en goed gekoeld afgeleverd!

Snelle levering!!

Het vlees was weer super. Ook dankzij de duidelijke recepten op de site is het klaar maken van het vlees heel eenvoudig.

Zoals altijd top en een top service. Onze vrienden van Trunkrs hebben het niet helemaal juist gedaan, maar daar kaan bbquality niets aan doen.

Zoals gebruikelijk, TOP!

Webshop die super werkt, veel keuze, leveringen die snel en precies zijn, goeie producten, wat wil je nog meer?

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss