Super goed

Erg klantvriendelijk en betrokken

Bestelling zou later in mijn tijdblok geleverd worden ivm problemen, werd netjes naar mij doorgebeld met verontschuldigen. Uiteindelijk stond de bezorger toch eerder op de stoep. Super service!

bestel gemak prima echter niemand om betselling af te geven

Bestelgemak was prima. Echter bij ophalen zeker 20 minuten moeten wachten alvorens iemand kwam met het vlees. ( men was aan het lunchen en was vergeten dat iemand langs kon komen. Overigens dacht ik dat het1 vlees vers zou zijn , bleek ingevroren. en zaeer goed verpakt in koelhoud doos. Is zelfde slager/productent uit Polen als Sliro en deze is goedkoper. Dus overbodige rit om helemaal naar Oss toe te rijden

Goede kwaliteit en volgens afspraak

Goede kwaliteit vlees met een top bezorging.

Niks op aan te merken

Besteld, alles keurig geleverd op de gevraagde dag en in prima conditie. Vlees is ook prima van kwaliteit dus ik zou gewoon zeggen: blijf zo verder doen.

veel keuze uit lekker lekkere bbq producten

Groot assortiment aan bbq producten die geleverd wordennop een dag en dagdeel die je zelf kiest.

Alles top

Alles netjes afgeleverd

Snelheid en qaliteit

Opgehaald bij Intratuin zonder costen. Prima qualiteit.

Gewoon zoals het hoort. Kwaliteit, levering, prijs.

Vlot bezorgd, netjes verpakt en goede kwaliteit

Het vlees is zoals beloofd de volgende avond bij ons bezorgd. In een uitstekende verpakking met koelelementen was alles nog netjes bevroren. Prijs kwaliteit verhouding is top!

Uitstekende kwaliteit

In bevroren toestand aangeleverd. Dat is gewoon waardeloos. Zeker als je die dag de BBQ hebt. Dit ben ik niet gewend . Dus blijkbaar beter ophalen . Jammer Chef kok Huub Stolz. Had gelukkig de oplossing.

Erg goed

Super lekkere spareribs met veel vlees. Goed verpakt en vlot geleverd.

Snel en goed

Gladjes verlopen en het vlees en worsten waren tot nu toe top!

Heb al vaaker online bij slagers besteld, BBQuality maakt toch hun belofte waar van goede kwaliteit voor een redelijke prijs. Tot nu toe de Angus riblappen gegeten en worsten. Beide waren top! Ik verwacht dus hier nogmaals te bestellen! Het zou wel leuk zijn als BBQuality eraan zou denken om ook vleeswaren te leveren zoals echte chorizo of salami of andere houdbaare producten die ook mee kunnen gaan bij een bestelling.

Prima vlees ondanks schoonheidsfoutje

Ik had een Angus Tomahawk besteld. Het was echt prima vlees, maar toen het ontdooid was, bleek het bot los te zitten. Het was voor mij de eerste keer Tomahawk, maar op het lossen bot had ik niet gerekend.

Wederom erg tevreden.

Top kwaliteit, goede service en dat voor een scherpe prijs

zoals gewend bij de BBQuality!

vaker besteld, nooit teleurgesteld. Gewoon goed!

Goed vlees, en snelle levering!

Goede kwaliteit en perfect op tijd

Net als alle vorige bestellingen was het weer perfect. Online winkelen is op deze manier puur plezier.

uitstekend

ben inmiddels bijna 2 jaar klant, de kwaliteit/prijsverhouding is fantastisch. tot nu toe is niks tegenvallen, van het vlees, tot accessoires en rubs alles bevalt ontzettend goed. ga alsjeblieft zo door BBQUALITY !! de 9 komt voort uit dat ik simpelweg nog niet alles heb kunnen proberen ☺

Top vlees

Mijn eerste bestelling. Tot nu toe dit tevreden over de kwaliteit. Ook de levering was perfect. Alleen geen track en tracé doorgekregen. Kan ook aan mij liggen.

Service, kwaliteit top

Alles was weer netjes verpakt, prima op tijd en erg lekker. De recepten zijn goed omschreven en dus al vaak gebruikt.

uitstekend

goed product, goede levering, helemaal top

Top en snel

Prima service, goede kwaliteit

Alles precies gegaan zoals ik gehoopt had. Geparneerd vlees invriezen is alleen geen aanrader. Komt er niet goed uit

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss