Goed verzorgd

Zeer goed vlees ! En houdt zich netjes aan levertijd ! Gr koen

Goede service en kwaliteit

Voor al onze collega’s hebben wij een cadeaubon besteld. Iedereen was erg enthousiast over de kwaliteit, service en levering. Complimenten! Raad dit zeker aan.

Goede service na order te hebben geplaatst.

Opnieuw goede kwaliteit

Laatst opnieuw vlees besteld bij jullie en ook deze keer weer goede kwaliteit. Kogelbietstuk was weer goed,gewicht zelfs iets meer dan besteld. Prima dus! Hamburgers,6 voor de prijs van 5 ook weer goed. Met 180 gram per burger is voor mij 1 burger genoeg voor 2 broodjes en de smaak was weer uitstekend.

Super mooi vlees..

Mooi bedrijf dat aan alle verwachtingen voldoet.

Erg goed vlees, zeker voor de BBQ

goed vlees, zeer ruim assortiment en snelle bezorging

Uitstekende kwaliteit en perfecte bezorgservice.

Ruim assortiment, hoge kwaliteit producten en geweldige bezorgservice. Maakt naam BBQuality meer dan waar!

Goed en betrouwbaar

zoals beschreven

Geweldige service, ook nadat verkeerde spullen geleverd waren

Nvt

Ik eet iedere dag heerlijk vlees. Ik wil niet meer zonder.

Goed geregeld

Makkelijk bestellen, alles wordt bevroren afgeleverd en het vlees is kwalitatief echt goed.

Helemaal top, ik was wat vergeten te bestellen, kon het echter niet meer corrigeren. Appte met Claus en hij bedacht toch een oplossing. Helemaal top… en het vlees is ook nog eens lekker

Perfect!

Good quality meat, delivered as promissed.

Wat een vlees!!!

Assortiment is bizar groot. Levering is perfect! Vandaag gaat het vlees op de BBQ!

Snelle service, mooie kwaliteit

Ik heb mooie stukken vlees ontvangen. Met het bezorgen heb ik wel even buiten staan wachten want ik ben aan het verbouwen en wij wonen in de garage dus ik was bang dat de bezorger het niet kon vinden. Ik kon in de link ook niet zien of de chauffeur in de buurt was. Misschien een verbeter puntje. Verder heel tevreden

Goed stukje vlees

Al diverse keren bij BBQuality vlees besteld altijd prima verzorgd afgeleverd. Bestel hier altijd mijn bbq vlees en dit is altijd van een hoge kwaliteit en wordt diep gevroren geleverd zelfs deze zomer toen het warm was (nog steeds diepgevroren)

Er waren problemen met de vervoerder even gebeld en toen kon ik het bij bbquality zelf ophalen waardoor ik alles door kon laten gaan. Helemaal top geregeld.

Top vlees perfecte bezorging

Uitstekend vlees en goede communicatie over de levering.

Goede kwaliteit /prijs verhouding

Teleurgesteld

Ik heb Duroc buikspek van 2 kg besteld. Ondanks de waarschuwing dat het uitbenen in Spanje gebeurt en er wat kraakbeen nog in kon zitten, had ik niet verwacht dat er 4 ribben oplopend van 3 naar bijna 20 cm nog in zouden zitten. Verder was de kwaliteit van het product prima, maar gezien de prijs had ik een betere uitbeen kwaliteit verwacht, zeker daar ik er niet de kennis en messen voor heb, koste het mij veel effort en goed vlees.

eerste maar niet de laatste x

eerste x dat ik bij bbquality heb besteld. ging voor precies 100euro zodat er geen verzendkosten waren en ik een extra tje kreeg. kosten verdeeld met zn vieren (elk gezinslid) zit nu op de helft van de doos en het eten was uitstekend! snelle levering. alles keurig met een koelelement.

Snelle levering en vlees van goede kwaliteit

Binnen een dag had ik het vlees binnen in goede bevroren staat. Uiteindelijk een heerlijk stuk langzaam gegaard pulled pork gemaakt. Zeer tevreden!

Gewoon goed

Zoals altijd weer goed.

Top!!

Goed en snel met leveren en keurig verpakt! Top!!!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss