Kalfsgehakt was prima, backribs erg slecht

Ik heb een order geplaatst van Kalfsgehakt en Runderspareribs (beef back ribs) - 1100 gr. Het kalfsgehakt was prima alleen de spareribs waren erg slecht. Het vlees was niet netjes verpakt en rook vreemd met openmaken. Toch klaargemaakt zoals ik vaker Ribs maak maar het vlees was erg taai en droog helaas.

Goed kwaliteitsvlees

Mooi afzonderlijk verpakt, diepgevroren thuisbezorgd, kwaliteitsvlees. Heerlijke schnitzels en entrecotes.

Helaas niet op tijd bezorgd.

Om een of andere reden bezorger op eerste moment gemist. Vervolgens dagen later alsnog bezorgd, maar volledig ontdooid.

Nette bezorging, heerlijk vlees!

Voor de eerste keer vlees bij jullie besteld. Netjes bezorgd, en vlees om je vingers bij af te likken. Bestel zeker vaker vlees bij jullie!

levering op tijd

Goed stukje vlees

Lekker van gegeten

Vlees van goede kwaliteit. Wij zijn tevreden klanten!

Vertrouwde kwaliteit

Voor het eerst gekozen om zelf af te halen en dat werkt perfect. Kwaliteit van het vlees staat al vanaf het begin op grote hoogte.

Snelle antwoord op mijn vragen, bestelling vlot afgehandeld en kwaliteit uitstekend

Super kwaliteit

Mat een klik, kwaliteit in huis

Super makkelijk bestellen en de volgende dag staat het in je koelkast.

Service erg goed. Picanha deze keer wat minder

Goed. Echter waren de picanhas deze keer niet zo netjes gesneden. Meer vet dan vlees.

Alweer geweldig!

Weer bijzonder lekkere porchetta gebraden in de buitenoven. Top kwaliteit! De hele bestelling was weer zo netjes verpakt. Ik ben weer zo blij met de bestelling!

Mooi vlees. Levering top geregeld.

Goed vlees. Netjes verpakt. Had onverwachts een afspraak en kon zonder problemen aflevering bij de buren afstemmen.

Levering TOP! Kwaliteit TOP!

Levering TOP! Kwaliteit TOP!

Snelle levering en top kwaliteit!

Snel geleverd en de kwaliteit is super!

Lekker vlees

Lekker vlees, lekkere producten, makkelijk bestellen en de levering is prima. De verpakking van soepen en sauzen is niet goed, de emmertjes waren allemaal kapot bij levering, waardoor er stukjes plastic in de soep terecht zijn gekomen.

Super lekker vlees en snelle levering

Kwaliteit van het vlees is erg goed. De snelle levering vind ik een groot voordeel.

Altijd TOP

Ben alweer jaren lang klant en zeer zeker naar tevredenheid

Snelle levering, en geweldig vlees!

Vlees was weer super en netjes aan de maat, snel geleverd

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Geweldige manier van vlees bestellen en ontvangen

De website van BBQuality is duidelijk en overzichtelijk. Zonder moeite vind je wat je nodig hebt. Ik had een cadeau bon gebruikt en niet het hele bedrag op gemaakt. Je krijgt voor het resterende gewoon een nieuwe. Ideaal. Dan de levering. Volgende dag al in huis echt top. Zelfs de mogelijkheid om vooraf al aan te geven welk moment van de dag je het wil ontvangen.

Super fijn

Top. Super snelle levering, handig verpakt. En niet onbelangrijk smaakt het ook nog een goed

Goede bezorging en scherpe prijzen

Fijne website, goed verpakt, netjes aan het gewicht, goede prijs.

Vlees is perfect, maar levering ging mis

Het geleverde vlees is prima, maar het transport ging niet goed. Het zou donderdag geleverd worden, dat werd ineens woensdagavond. Volgens de APP zou er geleverd worden tussen 18:00 en 19:07, uiteindelijk kwam de bezorger om 21:00. De bezorger belde niet aan, maar leverde gelijk aan de buren. Het is jammer dat BBQuality maar met 1 leverancier werkt voor het transport.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss