Prima kwaliteit en goede service

Prima kwaliteit en goede service

Heerlijk vlees

Super lekker vlees , ik zou niet anders meer willen wij zijn erg fan van rundvlees en dat is er te kust en te keur .

Heerlijk

Heel veel keus en erg lekker,netjes bezorgd,TOP

Goede kwaliteit vlees

Vlees komt goed bevroren binnen. Stevig verpakt in een dikke geïsoleerde kartonnen doos.

Goeie kwaliteit en snelle levering

Goeie kwaliteit en snelle bezorging

Fijne service

Goede kwaliteit vlees en klantvriendelijke bezorging.

Een goede service

Goed verpakt en mooie kwaliteit vlees

Het pakket werd afgeleverd op het afgesproken tijdstip. Het was goed verpakt, het vlees niet te veel ontdooid en kon zo de vriezer in. Het vlees zelf is van goede kwaliteit!

Levering was prima, vlees veel te vet

Zat enorm veel vet op de brisket, zowel bovenop als middenin het stuk vlees.

Super levering en super lekker vlees

Ik heb voor de eerste keer vlees besteld, waarbij ik het wel spannend vond omdat het niet uit de buurt komt en hoe zouden ze dat regelen met het ingevroren vlees. Het ging echt super de track en tracé werkte perfect. Het vlees kwam in een goed geïsoleerde doos binnen met recyclebaar koelelementen, dus het vlees was nog goed bevroren. Het vlees uiteraard op een BBQ gelegd en het smaakte heerlijk. Alles was Super en op naar de volgende bestelling.

Perfect vlees en snel afgeleverd

Gewoon top. Kan iedereen aanraden om hier het betere vlees te bestellen voor op de bbq (of gewoon voor in de pan). De lamsracks, st louis racks, angus gehakt en steaks zijn van ongekende kwaliteit met een vriendelijke prijs. Ook is de service uitstekend, pakket wordt altijd in de avond geleverd en stukken vlees zijn goed verpakt waardoor ze nog mooi bevroren zijn.

Prima service en kwaliteit

Goed vlees goede service een dikke 10

Super fijn bedrijf!

Al meerdere keren besteld bij BBQuality en elke keer dezelfde constante, goede service. Duidelijke site, ruime keus, heel goede kwaliteit en altijd een vriendelijk persoon bij aflevering. Vooral zo doorgaan!

Oehhh lekker

Mooi vlees, lekkere recepten, levering helemaal top. Kortom tevreden klant

Goede producten, ruim assortiment, betrouwbare levering.

Duur

Goede kwaliteit, niet super

Goede kwaliteit, maar koeling net aan voldoende

Goede kwaliteit vlees, houden zich aan afspraken en over het algemeen en goede ervaring. Helaas was het vlees al aan de randen iets minder bevroren toen het geleverd werd.

Goed vlees , snelle levering

Goed vlees. Wordt goed verpakt bezorgd. Leuke website, incl recepten.

Alles goed

Alles was dik voor elkaar

Lekker vlees

Bestellen ging prima. Afleveren was aan de late kant maar gelukkig had ik de volgende dag de bbq.

Eerste keer besteld

Vlees is van goede kwaliteit en de levering is erg snel, goede service

Dankzij bbq quality had ik een quality bbq

Top service, verzendkosten zijn ietwat hoog maar niet storend.

Goed vlees en keurige levering.

Op tijd en lekker.

Goed en divers aanbod

Een compleet aanbod op de website, en toch kun je eenvoudig een keuze maken. De kwaliteit van de producten is ook zeer goed.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss