Topkwaliteit, zowel het vlees als de service

Goede producten, goede service, nette prijs.

Mooi stuk vlees voor mijn eerste pulled pork.

Een dag voor het bbq-en besteld. Niet verwacht dat het bevroren was. Ingewreven met een ruime hoeveelheid rub. Wel buiten de koelkast laten ontdooien. De volgende morgen was het helemaal ontdooid. Om 9 uur op de bbq. De hele dag bij 120°C er op gelegen, met lakken en inpakken. Daarna eraf , uit elkaar trekken en smullen maar. Het was goed gelukt en erg lekker.

Lekker vlees, keurig geleverd

Alles top!

Te late levering, vlees voldoende

We hebben een gourmet set besteld. De keuze gemaakt om het vlees bij de intratuin op te halen. Dat zou vanaf 15.30 kunnen, maar het was er pas ruim een uur later. Rundvlees was heerlijk, andere vleessoorten niet echt bijzonder.

Altijd goed.

Super vlees, Fijn verpakt met op ieder stuk een houdbaarheidsdatum. Zo fijn. Prettige bezorgers. Eigenlijk alleen maar positief

Mooi stuk vlees

Super mooi vlees en mooi en goed verpakt en op tijd geleverd Minpunt alleen is ik had 1,5 kg procureur besteld alleen ipv 1 stuk van 1,5 kg kreeg ik een stuk van 1 kg en een stukje van 0,5 kg Dat vond ik minder Verders dik te vreden

Prima levering en goed stuk vlees

Het vlees werd geleverd op de afgesproken tijd, het was goed verpakt en gekoeld. En verder was het om van te smullen. Zou hier zeker nog meer bestellen

Topvlees!

Spareribs dik bevleesd besteld....nou dat waren ze zeker!!! Ben geen chefkok op de bbq dus filmpje bekeken :) Resultaat mocht er wezen: botermals en heerlijk van smaak!! Complimenten!

gewoon top

Heerlijk vlees, snelle bezorging en CO2 compensatie.

Goede kwaliteit en prima levering

Volgende keer bestel ik zeker nog een keer

Vlees was lekker en service uitstekend

Ik had een mooie short rib ontvangen qua marmering maar de vet vlees verhouding was niet helemaal goed. Meteen door Claus geholpen en een nieuw stuk mogen uitzoeken. Super service en de smaak uitstekend

Goede service maar kwaliteit vlees wat minder.

Ik had moinkballs grain feed Bavette en gain feed short ribs besteld. De moinkballs en Bavette waren erg lekker maar de short ribs was 1 groot stuk vet. Na 7 uur slow cooking was de omvang van het vlees groter geworden en leek het wel een soort gelatine pudding geworden. Na het in stukken hebben gesneden zag ik dat het eigenlijk 1 stuk vet was met een klein beetje vlees erin. De short ribs is zo de container in gegaan.

Service top had niet al me mooi stukje vlees

Bestellen ging super. Had je een procureur en een mimanha. Was de spareribs vergeten maar na een appje was dit geregeld dat het er nog bij kon zonder 2x verzendkosten te besparen. Procureur en spareribs waren goed. De mimanha was minder. Niet netjes uitgesneden. Veel zal met zeggen flubbertjes. Getrimd zoals die zou moeten was die wel een stuk lichter. Jammer Begrijp dat je altijd iets moet trimmer maar dit was teveel

Goed BBQ vlees, let wel goed op bij late bezorging

Twee keer besteld bij BBQuality, onze beleving over de kwaliteit van het vlees is zeer goed. Onze ervaring met de tweede bestelling verliep iets minder positief. Dit kwam vanwege het transport en onze eigen onoplettendheid(deurbel gemist). Onze bestelling werd vrij laat op de avond(vlak voor 22.00 uur) bezorgd en wij hebben gewoonweg de deurbel niet gehoord. De bezorgdienst heeft het pakket afgegeven bij buren en daar helaas niet gemeld dat het pakket gekoeld/bevroren vlees bevat. Aan het einde van de volgende ochtend waren de buren aanwezig om het pakket af te geven. Gedurende die tijd heeft het pakket in een ruimte op kamertemperatuur gestaan. Ons BBQ vlees bleek hierdoor voor een groot deel ontdooid :-(

Super !!

Vlees en vis zijn van top kwaliteit. Bezorging is ook uiterst professioneel. Alles ingepakt in ice-packs en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer het er is

Goede snelle levering, mooi kwaliteit!

BBquality heeft een overzichtelijke website waar je makkelijk je gewenste etenswaren kunt vinden. Een uitgebreid assortiment in verschillende gewichtsklassen. Boven de €100,- krijg je alleen een leuke maandactie cadeau. Zodra alles besteld is kun je zelf een voorkeursavond aangeven wanneer je je bestelling binnen wilt krijgen. Altijd vooraf een sms bericht waarin je de leveringsvoorwaarden kunt aangeven. Heel handig en erg nauwkeurig. Al met al hebben wij tot op heden altijd prettige ervaring bij bbquality.

Keurige service

Bestellen, wachten tot de volgende dag en je hebt je vlees binnen. Mooi vlees om te ontvangen in een goede verpakking. Vlees is bij aankomst nog goed bevroren. Dus he tkan zo de vriezer in of ontdooien om te gaan gebruiken. Website kan verbeterd worden, met name het mobiele navigeren innen het menu.

Slechte kwaliteit

Lendenstuk besteld hier liep een pees doorheen zo dik als een pink , vlees was niet door te kauwen.

vleespakket ontvangen, bericht gestuurd - geen reactie

Ik heb een reactie ontvangen en het is netjes opgelost. Had het bbq pakket augustus (4p) besteld. Kwam de dag erop 'savonds rond 22:30 binnen. Gauw alles uitgepakt en nagelopen, 1 pakketje kip en 4 procereurlapjes waren open en lekte en 1 kalfsgehakt was lichtgrijs en rook niet vers. Ik heb er netjes een melding van gemaakt via de site maar tot op heden geen reactie op gehad. Jammer want het was wel een vleespakket van 100,-. Ik beveel bbquality wel aan om de volgende redenen: veel keus, handig in corona tijd, goed verpakt aan de deur afgeleverd door een vriendelijke bezorger. Ik heb een reactie ontvangen en het is netjes opgelost.

Zeer goed vlees

Mooi oprijd en goed vlees

Top, kwalitatief zeer goed vlees en logistiek goed geregeld (met updates)!

goed zoals altijd!

Heerlijke BBQ vlees

Heerlijk malse ossenhaas spies, heerlijke Lamsrack, en verschillende rup.

Mijn tegoedbonnen waren qua code verlopen. Één mailtje was voldoende om alles weer snel te activeren.

superlekker

ons speenvarken kwam goed bevrozen aan en het was heel lekker , enkel vond ik het heel jammer dat het leveringsbedrijf een fout gemaakt had en dus onze levering een dag later kregen wat het moeilijk maakte om het varken ontdooit te krijgen maar een oven op 100 graden heeft daarbij geholpen

altijd goed en op tijd geleverd en natuurlijk heerlijk!

BBQ quality wordt altijd op het gewenste tijdstip geleverd en alles zit keurig verpakt en diep bevroren. En natuurlijk heerlijk eten!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss