Lekker vlees

Heerlijk vlees, alleen jammer dat de bezorger de doos met vlees in de hal van ons appartementencomplex heeft gelegd en het niet even naar ons appartement heeft gebracht of even op ons heeft gewacht tot we beneden waren. Groot minpuntje!!! Het gaat hier immers om voedsel.

Goed vlees en bevroren geleverd.

Alweer top!

Ook deze keer was de levering weer snel en goed! Altijd een prima ervaring. Goed smaakvol vlees voor een eerlijke prijs.

Helaas was de laatste ervaring negatief

Meerdere malen zonder problemen besteld. Laatste keer was het vlees bij de buren afgeleverd zonder dat de koeriersdienst aangaf dit te moeten koelen. Helaas dus in de ochtend vlees ontdooid. Via WhatsApp contact opgenomen en helaas totaal geen bericht. Wel berichten gezien en gelezen. Jammer, want dit betekend dat ze een klant kwijt zijn.

Goede kwaliteit, verpakking en levering

De kwaliteit van het vlees is goed, waarbij een besteld BBQ-pakket een mooie samenstelling van vlees is. De levering had ik enkele dagen vooruit gezet, is allemaal goed verlopen met duidelijke informatievoorziening van de verwachte levertijd. Bij levering was alles netjes vacuüm verpakt en goed bevroren. Wat mij betreft een ideale wijze om vlees te verzenden. Kortom: een aanrader!

Top producten

Mooie producten, snelle levering

Eerste keer, perfect geregeld!

Was perfect geregeld. Online bestellen, aangeven wanneer je wilt.

Pakket was wel een dag te vroeg zg geleverd

Goede levering vlees netjes verpakt

Levering zoals afgesproken, vlees netjes verpakt en goed in gevroren

Ga nog ns bestellen

Bestellen en leveren goed. Het gehakt vind ik aan de vette kant.

Goede kwaliteit, lekker vlees

Vriendelijke flexibele afhandeling van mijn bestelling. Prima vlees, prima verpakt. Aanrader.

Lekker vlees, goede prijs.

Het vlees dat ze verkopen is van goede prijs/kwaliteit verhouding en ze zijn erg klantvriendelijk!

Good quality product and great service!

Product quality is always good and delivery always on time

Goed vlees, goede bezorging

Het Canadian Heritage vlees besteld en ook dit is geweldig goed.

Een uitstekende kwaliteit vlees met een goede service. Erg goed.

Bestellen, volgende dag ophalen of de volgende dag in de avond laten bezorgen, komt diepgevroren aan en dan de volgende dag bbqen maar. Een mooi assortiment aan bijproducten (houtsnippers, rubs, marinade) kortom extra producten om je maaltje nog een lekkerdere taste van te maken.

Zeer goed en mals vlees ook top aangeleverd

Snel. De doos was voor de deur gezet. Super geregeld.

Prima vlees en goed verpakt

Eerste keer hier besteld. Vlees kwam goed gekoeld en verpakt. Mooie kwaliteit.

Alles heel goed geregeld!

Goede levering, goed verpakt. Goede kwaliteit vlees.

Super kwaliteit vlees

We hebben het vlees in de diepvries, dus er nog niet van gegeten maar de levering en hoe het verpakt was en de hulp bij het gebruik van de (nieuwe) kortingscode was super!

Vlees was prima

Ze gaven aan als je boven de 100 euro zat dat je de maand aanbieding gratis krijgt. Ik had voor 220 euro besteld maar niet de maand aanbieding.

Heerlijk bbq-vlees, perfect verpakt!

Onze buurt-bbq (37 personen)werd mede door het vlees van BBQuality een groot succes!!

Snelle levering en altijd mooi en heerlijk vlees

Goed vlees, snel besteld en goed geleverd

In de avond besteld en de volgende dag netjes geleverd. Ook is er op tijd een track en trace gestuurd zodat ik wist tussen welke uren ze zouden komen. Het vlees was goed (4x spareribs met ketting)en ook kwam het goed gekoeld aan.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss