Altijd top bevroren bezorgd. En heerlijk vlees.

Geweldig vlees makkelijk besteld en snel en goed geleverd

Geweldig vlees makkelijk besteld en snel en goed

Snelle levering, goed verpakt en prima vlees

Het vlees komt keurig bevroren aan, de entrecotes waren alvast fantastisch.

Super snel geleverd !

Ben al een tijd vaste klant (online) kwaliteit is top van Brisket, iberico ribfingers, beef short ribs en st louis style cut spare ribs ! Super lekker

Kwalitatief goed mals vlees en vis

Goed gekoeld aangeleverd en verpakt vlees en vis.

Super snelle levering en een mooi stuk vlees

De levering had ik eind donderdagmiddag gemaakt en werd vrijdagavond geleverd, perfect!

PERFECT!!!!!!

Super goed vlees,helemaal perfect verpakt en van super kwaliteit.ik blijf hier nog jaren bestellen en tevens ben ik zeer te spreken over de filmpjes van gerechten wat je kan bereiden.superblij ben ik hiermee.Mvg Theo

Handig, netjes, prima kwaliteit

Makkelijk te bestellen, netjes geleverd. Goed verpakt. En prima kwaliteit vlees.

Prima bbq schotel met kwaliteit vlees

Heerlijk genoten van de bbq schotel. Goed vlees, keurig bezorgd

Heerlijk

Top vlees, goed & volgens afspraak geleverd.

Top service en zeer goed vlees

We hebben ontzettend genoten van de BBQ. Goede service, op tijd geleverd en mooi kwaliteit vlees

Heerlijk

Goed vlees, goed verpakt

Supersnelle service en geweldige kwaliteit Boston Butt

Ik had weer eens mijn bestelling te laat gedaan waardoor mijn Pulled Pork feestje niet door kon gaan. Na de vraag gesteld te hebben of er mogelijkheden waren mocht ik mijn bestelling gelukkig eerder ophalen…… weekend was daardoor gered: thanks guys!

Mooie grote gelijke stukken vlees + een snelle bezorging en goede tracking

Prijs kwaliteit en perfecte levering

Mooie stukken vlees goede kwaliteit. En voor een schappelijke prijs. Ik bestel hier graag. Volgende dag in huis. Geweldig

Meer dan tevreden over vlees en service!

Heerlijk vlees en snelle levering. Veel keuze ook met leuke aanbiedingen. Dikke prima!!

Zeer goede service

Goede en gemakkelijke website, die ook goeie inspiratie geeft voor gerechten. Ook het youtube kanaal is er leuk om te volgen. Verder is de verzending ook altijd goed en duidelijk.

Goede service, maar toch niet helemaal tevreden.

Van service, tot verpakking en levering ben ik erg tevreden. Prima prijs-kwalitietsverhouding ook. Echter toen ik het vlees in de vriezer wilde leggen merkte ik dat de moink-Balls wat al aan het ontdooien waren. Daarnaast hebben we een paar dagen later de kip-spiezen gegeten. Ik vond ze niet zo lekker, we hebben ze echter al eerder gehad, maar deze keer smaakte ze me niet. Ben die avond ook niet lekker geworden. De dag erna heb ik een overgebleven spiesje (reeds gebakken) nog gehad, maar werd weer niet lekker. Vervelend maar wilde het toch even doorgeven.

Goed vlees, goede prijs, keurig verpakt en op afgesproken tijd geleverd!

Aanrader!

Snelle levering. Mooie vleesproducten en goede recepten vanaf de site.

Goed kwaliteit vlees

Klantenservice top, levering top, vlees top!

Spareribs waren niet meer bevroren

Uitstekend vlees, rappe bezorging

Had voor een bbq een aantal Australian Angus ribeye besteld. Keuze was enorm, prijs was goed. En enorm vlot en netjes geleverd. Vlees smaakte fantastisch. Zeker voor herhaling vatbaar!

super vlees, en keurige service

Eigenlijk is mijn ervaring alleen maar positief. Had van mijn werk een tegoedbon van BBQuality gehad en ben naar de site gegaan. Natuurlijk veel meer besteld dan de waarde van de tegoedbon, maar dat is mijn eigen schuld. Maar ben zo tevreden over het geheel en de voorraad is bijna op. Dus ja er zit maar 1 ding op, maar weer gaan bestellen.

Vlees ontdooid en geen service

Onze eerste bestelling kwam netjes op tijd en was prima. Netjes verpakt in piepschuimen doos. De tweede bestelling kwam echter in een kartonnen doos. Voor bijna 150 euro aan vlees besteld en een deel was ontdooid, wat een teleurstelling. Ik zit er altijd wel positief in dus onder het mom van kan gebeuren een reactie achter gelaten, geen reactie. Mail gestuurd, geen reactie. Gebeld, werd niet opgenomen. Terug gebeld? Na 1 1/2 week nog niet dus zal wel niet meer gebeuren. Ik ben altijd van mening dat ongelukjes kunnen gebeuren maar dat het erom gaat hoe je het oplost. Dat is hier duidelijk niet het geval, totaal geen oplossing terwijl alleen begrip voor de situatie en misschien een kleine coulance afdoende was geweest. Nu is het ergernis geworden en dat is veel lastiger “goed” te maken. Als dit de service is van bbquality dan weet ik genoeg en zal mijn vlees elders halen. Erg jammer allemaal. Doe je voordeel ermee.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss