Super lekker

Erg snel geleverd en goede kwaliteit

Super vlees

Nette service hoge kwaliteit

Heerlijk vlees netjes bezorgd

Mooie producten en snel en duidelijk bestelproces.

Op donderdag spareribs besteld en die zijn, geheel volgens afspraak, op vrijdagmiddag bij een afhaalpunt geleverd (Intratuin Rosmalen). Wat ik wel jammer vind is dat de levering bij de barbeque-afdeling van Intratuin moet worden afgehaald en je de hele winkel door moet lopen. Makkelijker zou zijn als de doos bij de servicebalie bij de ingang klaar zou staan :-) De spareribs zagen er perfect uit, waren van goed kwaliteit en het vlees was netjes verpakt. Voor herhaling vatbaar!

Goede kwaliteit, uitgebreide keuze, snel geleverd

Aanrader als je eens wat specialer vlees op de BBQ wil

geweldig

Geweldig lekker vlees

Snel en goed

Een eerste bestelling geplaatst voor ribs zonder ketting. keurig op het aangegeven moment en diepgevroren geleverd. wel een opmerking: zou fijn zijn als er iets van een papiertje tussen de ribs zou zitten, zodat deze nog los te halen zijn van elkaar.

Erg goed

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Vlees was prima, bezorging kan beter

Vlees was heerlijk! Vlees was alleen al grotendeels ontdooit toen het aankwam dus kon het naar mijn idee niet meer terug in de vriezer doen. Verder prima in orde!

Goed en lekker vlees.

Jammer dat we op het einde van de rit zaten, de spietjes waren al bijna ontdooit. We hebben ze toch opnieuw ingevroren. Vlees was superlekker. Vooral de spareribs. Bestellen zeker nog vaker

Leuke cursus

Leuke cursus maar had toch meer zelf gerechtjes zelf te maken.

Goed vlees handig thuis bezorgd

Voorheen in piepschuimbakken, tegenwoordig in karton, bevroren en wel afgeleverd op de afgesproken tijd. Spareribs 321 gemaakt, was weer erg lekker, de rest in de vriezer voor de volgende keer.

Altijd goed!

Het begint al bij het bestellen, de site is heel overzichtelijk en er is veel keuze. Ik heb al meerdere keren besteld en ik ben nog steeds zeer tevreden. Het vlees komt in een goed verpakte doos met koelings elementen bij je aan, en kan direct de diepvries in. Het is vlees is makkelijk te ontdooien en smaakt heerlijk!

Goeie levering, super vers, keurig verpakt en een prima prijs

Dit ga ik vaker doen!

Via een kennis gehoord over Bbquality. Een heel pakket met van alles besteld, van buikspek tot Nederlands dubbeldoel hamburgers. Wat een goed vlees. Prima verpakt gekregen, lang houdbaar in de vriezer en voor dezelfde prijs als in de supermarkt. Zodra de voorraad wat slinkt mag ik weer een nieuwe bestelling plaatsen. Sowieso gaat het buikspek er dan weer on. Yummie.

Prima geregeld

Snel geregeld. En heerlijk gegeten. Top kwaliteit!

Snelle service goed product

Iberico ribs besteld met piggy run. Precies zoals verwacht. Heerlijk gegeten

Heerlijk vlees goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor een goede prijs

Haal hier altijd mijn vlees. Goede aanbiedingen en goede kwaliteit voor een mooie prijs.

Heel erg lekker

Ik ga hier vaker bestellen.. Alles is erg goed bevallen

Snel geregeld

Het gaat zoals het moet. Goed dus.

Aflevering en vlees is prima alleen de bestelling betalen gaar niet zo voorspoedig

Super gelopen goed vlees

Hier kun je gerust bestellen kwaliteit en alle volgens afspraak

tot nu toe niks dan lof

Altijd prettige manier van leveren in de avonduren. En tot dusver uitstekende stukken vlees geleverd gekregen. Kortom een blijvertje.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss