Prachtig vlees, we gaan zeker vaker bij jullie bestellen!

Het is goed diepgevroren aangeleverd. Top kwaliteit.

Snel geleverd en héél lekker vlees :D

Het vlees werd snel, goed verpakt en gekoeld geleverd. Echter, eenmaal op de bbq klaar gemaakt werd het nóg beter. Je moet dan oppassen dat je niet veel te veel gaat eten :p.

Super snel en goed geleverd

Goed zeer goed

Tegenvaller

Enorm slechte levering, slechte communicatie

Gewoon goed!!!

Gewoon goed

Snelle levering, goed verpakt . Jammer van de koel elementen. Tevreden over de kwaliteit. Was een probeer bestel opdracht. Kijken hoe het volgende keer is.

Top kwaliteit

Altijd goede kwaliteit en extreem goede levering

Vlees altijd goed, doos is geopend afgeleverd.

Vlees vind ik altijd van goede kwaliteit. Echter is de doos geopend voor m'n deur gezet en was de bezorger alweer in de auto voordat ik de deur open deed. Beetje vreemde gang van zaken aangezien ik het recht heb om de levering te weigeren indien ik dat zou willen. Helemaal bij voedsel is het de vraag of je een geopende doos we wilt aannemen.

In 1 woord kwaliteit

Bestellen gaat heel makkelijk, veel keus, top kwaliteit vlees, klasse verpakt en de bezorging is altijd stipt, transparant en betrouwbaar.

Super kwaliteit

Ik bestel graag bij BBQuality, de pagina is duidelijk, het vlees wordt netjes verpakt, wordt snel geleverd en ook de bezorgservice is top. Je kunt prima meevolgen hoe laat ze voor je deur staan. Alleen maar lof.

Uitstekend.

De levering was keurig op tijd en goed. Het vlees is super.

Bestelling bij BBQuality was weer top!

Mooie kwaliteit

Mooie service

Professionele levering en uitstekende kwaliteit

Via een tegoedbon voor vaderdag bij BBQuality terechtgekomen. Supersnelle, hygienische levering van de bevroren produkten. Ik ga hier vaker bestellen!

Problemen met de transporteur. Uitstekend opgelost

Helaas was er iets mis gegaan bij de transporteur. Bestelling kwijt. Contact via WhatsApp opgenomen. Netjes opgelost door Claus.

Het telefonisch overleg was heel vriendelijk en goed. Het bestelde speenvarken is in prima conditie afgeleverd, op de afgesproken tijd en royaal voorzien van koelelementen. Meer kon ik niet wensen.

Hart voor de zaak

Altijd mooi vlees en op tijd geleverd.

Echt top vlees

Goede kwaliteit en service

Top bbq vlees

Helemaal goed

Uitstekend vlees en snelle levering

Wij bestellen mn voor de BBQ

Heel positief

Makkelijk snel en precies en goede kwaliteit

Snelle levering (volgende dag) en goede kwaliteit prijs verhouding!

Topkwaliteit voor een goede prijs

Alle soorten vlees die ik tot nog toe besteld heb zijn van topkwaliteit. En de prijs is prima, zeker wanneer je het zelf ophaalt!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss