Snel en het vlees is erg lekker !!

Heerlijk vlees

Jammer dat de vlees kruiden die wij besteld hadden bij de spareribs niet mee geleverd waren. Nu moest ik zelf nog op zoek naar een recept. Handig instructie filmpje hoe je spareribs kan bereiden. Kruiden zijn netjes nagestuurd

Heel goed.

Goede service, snelle levering. Fatsoendelijk verpakt en top kwaliteit.

perfecte spearribs

mooie ribs en perfect op tijd geleverd.

Prima website , service en bezorging

Kwaliteit van de producten is prima . Bij de bezorging zijn de producten prima verpakt . Afhalen bij warm weer, super goed verpakt zodat het met koelelementen koud blijft

Lekkere stukken vlees en prima bezorging

Misschien hebben we de eerste keer geluk gehad, maar de Picanha was de eerste keer supermals, dit viel de laatste keren wat tegen. Verder was alles weer heerlijk.

snel, goed en lekker

Snel geleverd, goede en smaakvolle produkten, goed geprijsd.

Snel geleverd, goede service en lekker vlees.

Het allerbelangrijkste: het vlees is superlekker. Daarnaast een snelle en accurate levering. Ik had op het allerlaatste moment bedacht dat een vleesbox een mooi kade voor mijn vader op vaderdag zou zijn. Dus de vleesbox Juni besteld. En nog wat vlees voor mezelf. Superleuke box, alleen ik had gedacht dat het ook echt in een aparte "box" zou zitten( dit was een interpretatie van mezelf). Maar het was allemaal goed gekoeld in 1 grote doos. Dus zelf een box gemaakt van een kratje . Misschien een tip dat je ook "kadoboxen" kunt bestellen.

Super goed geregeld

Alles naar wens wel jammer dat er veel artikelen niet leverbaar waren anders 5 sterren

Super goede service

Vlees is van goede kwaliteit en als er iets met de verzending misgaat wordt keurig opgelost!

Viel een beetje tegen

Kippendijen na ontdooien roken niet goed. De rest was goed

Op afgesproken tijd geleverd en goede kwaliteit!

Op afgesproken tijd geleverd en prima kwaliteit

Zeer goede kwaliteit en bruikbare tips

Uitstekende service, op tijd en goeie kwaliteit

Heel tevreden met de bestelde spareribs. Alleen het afronden mag wel iets naar boven ipv afgerond 4,3 kilo, afgerond 4,2 kilo ontvangen. Voor de rest heel tevreden!

Tevreden

Bestel al jaren vlees van Topkwaliteit

Goed vlees voor een mooie prijs! Hmmmmm

Mooi vlees

Mooi vlees en ideaal dat het afgeleverd kan worden, bestellen erg eenvoudig en overzichtelijke website

Heerlijk vlees snel en goed geleverd

Goede kwaliteit snel geleverd

Genoeg keuze op de website uit verschillende vleessoorten en gewicht. Snelle levering en goed verpakt zodat het op de juiste temperatuur blijft. Uiteindelijk altijd meer gewicht geleverd dan besteld. Je wordt goed geïnformeerd hoe laat het pakket wordt bezorgd. Goede kwaliteit vlees zonder teveel onbruikbare stukken

Elke bestelling wel een fout met de bestelling

Goed vlees maar helaas altijd iets verkeerd met mijn bestelling en na 4x op rij geef ik het op met bbquality Verder is het vlees zeker van goede kwaliteit.

Goed kwaliteit, goede levertijd. Te gek!

Kwaliteit is gewoon goed. Levering is zoals aangegeven op de juiste manier om de producten goed aan te leveren. Het gemak is nog beter. Klikken en ontvangen. Wat wil je nog meer..

uitstekende kwaliteit en service

heerlijk vlees en goede service

Top service!

Altijd netjes op tijd geleverd en top kwaliteit vleeswaren!

gewonnen

Via Radio NL won ik een bon van 25 euro, en die heb ik gebruikt. Ben zeer te vreden en zal in de toekomst beslist meer bestellen .

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss