Vlees voor gourmet was weer voortreffelijk. Bezorging netjes en volgens de tijd zoals we Dat doorgekregen hadden.

Top producten. Goede snelle levering ook tijdens de drukke feestdagen

Top qualiteit vlees en netjes op afgesporken tijd geleverd

Voor het vierde jaar op rij een heerlijk stuk vlees

De bestelling is eenvoudig, de informatie op de website uitvoerig. Voor de 4e op rij met Kerst een stuk vlees gebarbecued en het was weer heerlijk! Tot nu toe ervaring met bavette, picanha en hamburgers. Bezorging dit keer ook perfect

super vlees en goed geprijsd

ik vind jullie een goed bedrijf met goede kwaliteit en leuke recepten

Teleurstellend

Zeer teleurgesteld, nadat ik na 3 dagen(vanaf maandag 23dec) van de oorspronkelijke levering niks heb binnengekregen. En me duidelijk is verteld dat het 100% geleverd zou worden. Geautomatiseerde berichten helpen ook niet. Dus al en al na alle mooie recensies die ik over jullie had gelezen kan je wel zien hoe teleurgesteld we waren. Van een Premium Angus naar last minute wat van de supermarkt voor de kerstdagen was top. Hopelijk leren jullie hiervan(de storing die jullie aangaven als reden van de vertraging) . Fijne dag

Snelle service bracht me snel een heerlijk stuk vlees

Op de duidelijke website had ik snel mijn keuze gemaakt en zoals beloofd was het vlees snel en op tijd bezorgt. De kamado was al aan de voorpret begonnen en al snel kon ik met het echte werk aan de slag. Door mijn eigen stomme besluit om voor een langzame garing te gaan moest ik nog lang wachten voor ik kon genieten, en daar maakte de afgegeven geur nog een hele uitdaging van. Maar ik heb het afwachten volgehouden en ik kon zelfs nadat het vlees van de kamado kwam nog tandenknarsend het geduld opbrengen om het vlees te laten rusten… Kinderen schreeuwden intussen om friet, mijn vrouw was al over haar honger heen, dus na lange wachttijd heb ik daarna heerlijk in mijn eentje dit sappige prachtige stuk Ribeye mogen opeten. Geduld wordt beloond, prijs meer dan waard,

Heerlijk gourmetvlees!!!

Erg lekker mals vlees, goed verpakt. Mooie grote porties. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Een aanrader!

Top slagerij met geweldige stukken vlees.

Mooie stukken vlees. Vaak goede aanbiedingen. Snelle, duidelijke en betrouwbare levering

Kwaliteit vlees en levering is top!

Voor kerst maar weer eens besteld. Was al enige tijd geleden en weet niet meer waarom. Levering was weer top en de kwaliteit van het bestelde vlees ook weer goed. Gasten waren verbaasd over de goede stukken voor het gourmetten. Voor de zomer toch maar beginnen met de vriezer vol leggen met vlees voor de bbq.

Lekker

Bestelling werd precies op tijd geleverd. Vlees is van uitstekende kwaliteit.

Bestelling geplaatst werd via de mail goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Ik had een vraag gemaild en kreeg meteen mail terug met duidelijk antwoord. Vlees was echt goed, wij bestellen vaker!

Top producten

Had de Beef Wellington besteld voor de kerst. Deze was super mals en al super voorbereid ik hoefde hem alleen maar in de oven te schuiven en klaar. Heerlijk en super top.

Mooi vlees

Uitstekende service

Ik had zes lamsschenkels besteld voor de kerst en voor het klaarmaken opende ik de doos en bleken het er vijf te zijn. Daarvan melding gemaakt bij de klantenservice en deze heeft het prima opgelost. Hulde.

Uitstekende kwaliteit vlees, perfect mals en vol van smaak – een echte aanrader voor elke BBQ-liefhe

Wij hebben bij BBQuality gordon bleus en twee tournedos Angus van La Finca Uruguay gekocht en zijn enorm tevreden. Het vlees was van topkwaliteit: mooi van structuur, heerlijk mals en perfect op smaak. De tournedos waren boterzacht en sappig, precies zoals je mag verwachten van Angusvlees uit Uruguay. Ook de gordon bleus waren rijk gevuld en bleven tijdens het bereiden mooi sappig. Je proeft dat dit vlees met zorg is geselecteerd. Dit maakt een BBQ of diner echt nét even bijzonder. Wij komen hier zeker terug voor meer.

Goed verpakt in mooie porties.

Super mooi vlees en goed verpakt

Topkwaliteit en service

Zeer tevreden over de kwaliteit van BBQuality.

Lekker vlees goede service

Lekker vlees goede service

Mijn ervaring met bbQuality is goed

Goed service goed vlees goede verpakking goede bezorging .

Goed vlees en goede service!!

heerlijk mals vlees en snelle levering.

Beste prijs-kwaliteit!

Goede prijzen, breed assortiment, snelle levering. Ik ben erg tevreden.

Het vlees was heerlijk,netjes verpakt. Bezorging ook mooi op tijd,duidelijke website om te bestellen. Bestel zeker nog vaker bij jullie.

Altijd netjes op tijd, spullen die je besteld netjes verpakt.en vlees is top

Heerlijk vlees

De laatste keer had ik de bavette rollade pakket besteld. Heel spannend, want ik had zoiets nog nooit zelf gedaan. Maar in de app en op de website staat duidelijk hoe je het moet doen. En mijn rollade was enorm goed gelukt!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss