Vlees is heel erg goed en netjes verpakt

Ze schieten hun dubbele doel zeker niet voorbij, (h)eerlijk vlees!

Prachtige producten, recepten en service! Of je nu binnen of buiten kookt, profiteer van deze club!

Geen enkel verbeter punt.. Geweldig service en heerlijk vlees

Top kwaliteit

Handige web site, goede prijs, snelle service, mooie verpakking, en goede kwaliteit producten. Kort om top

Picobello

Goed verpakt, netjes op tijd bezorgd en goed, lekker vlees!

Erg goed vlees en goede levering

Goed vlees, kipdij vond ik wat aan de vette kant. Daarentegen was de diamant haas een topper!! Bbq winkel in Nijmegen, daar moet je een keer naar toe.

alles Bestens

de bezorging was wel laat op de avond 21:45 dat mag wel eerder verder inorde

Goed en lekker vlees zou het zeker aanraden

Goede service, goede kwaliteit

Goede sen snelle service, goede kwaliteit

Netjes, snel. Vriendelijke bezorger

Vlees is keurig verpakt. Goed van smaak.

Super vlees en afspraak wordt nagekomen wat betreft leveringen

Super hut

Super service, fijn ook het smsje van te voren en natuurlijk super vlees!!

Goed vlees

Het was erg lekker, alleen de braadworsten vrij droog. En de bezorging was ik minder blij mee, ze hebben niet aangebeld maar gewoon een briefje door de bus gegooid dat het bij de buren lag. En het zal vast ergens staan maar war mij betreft mag het wat duidelijker zijn dat het vlees bevroren geleverd wordt.

Heerlijk genoten van het kwaliteit vlees

Door de mooie prijs-kwaliteit verhouding EN de recept ideeën is de voorpret al aanwezig. En zoals beloofd: lekker genieten!!

Super kwaliteit

Vlotte levering en heerlijk vlees

top

top service, niet nadenken maar bestellen!

Uitstekend zoals altijd

Keurige kwaliteit en snelle levering.

Makkelijk bestellen en leuke aanbiedingen

BBQuality is een webshop waar mooie stukken vlees aangeboden worden waarbij jezelf het gewicht kan bepalen, de aanbiedingen zijn ook echt leuke aanbiedingen. Het wordt diepgevroren op de afgesproken dag en tijd aangeleverd dus voor een mooi stukje vlees moet je bij BBQuality zijn

Iedere keer weer top!

Mooie stukken vlees, op tijd geleverd, kortom helemaal top!!

Goede kwaliteit vlees

Netjes op tijd geleverd en lekker vlees

1,5 kilo pees en smakeloos stuk vlees.

Deze week 1,5 kilo tomahawk steak besteld bij bbquality. Toen het geleverd werd zag ik al verkleuring van het vlees door de verpakking. Het vlees was wel nog diepgevroren. Na ​ontdooien in de koelkast bleek het stuk vlees een beetje muf. De tomahawk viel bijna van het bot af en was niet mooi gesneden. Veel vet en enorm veel pezen. Besloten om het toch maar te maken omdat we geen alternatief hadden. Dit was niet het stuk showvlees dat ik voor ogen had toen ik de bestelling plaatste . Na low & slow + reversed seer bleef er een taai en smakeloos stuk vlees stuk vlees over wat bijna niet te eten was door de hoeveelheid pees. Helaas totaal niet te spreken over deze 1e bestelling.

Goede kwaliteit en perfecte bezorging

Alles volgens afspraak

Heerlijk vlees voor goede prijs

Duidelijke site om te bestellen snel geleverd. Ook de recepten zijn goed. De kwaliteit is prima, onze gasten vonden het heerlijk

Makkelijk en goed vlees

Ik heb een bestelling geplaatst van 1 kg spare ribs die ik af liet leveren bij Basbbq in Uden. Snelle levering en goed vlees.

Teleurgesteld

Met de kwaliteit van het vlees ben ik heel tevreden, echter de bezorging liet te wensen over. De tijd waarin het pakket bezorgd zou worden versprong naarmate de avond vorderde steeds verder tot uiteindelijk tussen acht en half elf, maar om negen kreeg ik opeens een mail dat er helemaal niet meer bezorgd werd en dat terwijl ik er de middag erna op gerekend had. Ook moest ik hierdoor nog een avond zorgen dat ik thuis was. Helaas was niet al het vlees helemaal bevroren, heel jammer, want het is wel goed vlees. Mijn buren en vrienden zijn heel tevreden, ook over de bezorging, dus ik ga het nog wel een keer proberen, ik hoop dat het eenmalig was. Ik schrijf bij aanbevelen, nee, omdat ik geen twijfel kan invullen.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss