Snelle levering en niet geheel onbelangrijk erg lekker

Goed kwaliteit vlees

Goed vlees, goed geleverd en een goede prijs

Lekker vlees en goed en makkelijk besteld.

Roland

Vlees is perfect en altijd netjes s’avonds geleverd!

we zijn tevreden..lekker vlees

als hierboven...tevreden.

Topvlees voor een nette prijs

Nu voor de 4de X besteld en voor de 4de x zag het er top uit en 3x heerlijk van gegeten de 4de ligt nog in de vriezer op mooi weer te wachten.

Goede levering, goed vlees

Bij BBQuality weet je gewoon dat je goed vlees ontvangt voor een goede prijs!

Snelle levering, top kwaliteit

Goede kwaliteit

Het vlees was van goede kwaliteit. Werd op afgesproken moment bezorgd. Het vlees was netjes verpakt met koel elementen. Het zou 5 sterren krijgen als er was gekozen voor een andere verpakking dan een kartonnen doos.

Het vlees is vers en mals. Heerlijk! Wij gaan vaker bestellen

Perfecte service

Alles goed geregeld en netjes op tijd. Een aanvulling op de bestselling wordt ook nog netjes verwerkt. En het vlees is perfect, wat wil je nog meer.

Goed vlees en klantgerichte instelling

Het vlees is van goede kwaliteit en de gewichten zoals je in de bestelling hebt opgegeven. Makkelijk te bereiken en denken mee in oplossingen. Wel zorgen dat je het vlees op tijd besteld aangezien het diepgevroren is en moet ontdooien voor gebruik wat toch enige tijd vergt.

Vlees was lekker en service prima.

Prima eerste kennismaking.

Prachtig vlees (varkenswangen) uitstekend gekoeld verpakt, mooie kwaliteit! Geheel volgens afspraak afgeleverd. Kortom: perfect!

Zeer goede prijs kwaliteit verhouding

Super goede service en prijsverhouding. En het vlees ziet er echt mooi uit. Helemaal top .

geweldig

top vlees zelden zo'n mooie rib eye gegeten , japanse wagyu op zijn best

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit vlees. Snelle bezorging met heldere communicatie omtrent levering.

Lekkere gourmetschotel

Makkelijk besteld en heerlijk vlees!

Goede kwaliteit en top levering!

Zeer goed vlees voor een prima prijs. En keurig aangeleverd. Ik ben zeer te vrede.

Top service en kwaliteit vlees!

- Zeer prettige service - Goede levering in een geïsoleerde box met koelelementen. - Goede kwaliteit van het vlees. - Alles netjes verpakt. - Daarnaast is de 'helpdesk' erg vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.

betrouwbaar en correct

Steeds zeer correcte prijzen, tijdige levering en goede kwaliteit

Snelle levering en de producten zijn van uitstekende kwaliteit

goede kwaliteit en snelle service

product snel geleverd, mooi verpakt en precies wat je mag verwachten. ga zeker vaker bestellen

Snelle Levering en uitstekende Aftersales

Ik heb bestel regelmatig bij BBQuality. Het vlees wordt altijd keurig verpakt en volgens afspraak afgeleverd. De prijzen zijn scherp en en ook de verzendkosten zijn zeer schappelijk Vlees is een natuurproduct en er kan altijd een keer wat mis gaan, maar in mijn geval is dat toen ook uitstekend opgelost door BBQuality

Levering netjes met track en tracé geleverd. Goed verpakt. Kwaliteit van vlees ook super. En een hele goede service.

Top goede producten snelle levering

Goede producten snelle levering

Gasstraat Oost 30 K