Goed vlees, prima service!

Kom zeker terug!

Smaakvol vlees in top kwaliteit

Lekker vlees van een mooie , eerlijke kwaliteit. Je kunt ook altijd lezen waar het vlees vandaan komt en hoe te bereiden. Fijn op de juiste tijd bezorgd

Goede service en prima kwaliteit !

Goede kwaliteit en lekkere producten, dit blijft mijn vaste leverancier voor vlees en vis. Al regelmatig besteld en altijd goed !

Ontdooid vlees

Ik had de dag zelf geen tijd in het op te halen. Dag later was het ontdooid. Zou fijn zijn als je het ergens op gaat halen het in een vriezer gelegd kan worden zodat het nog bevroren is.

Goed vlees en goede service.

Al meerdere keren besteld en goed bezorgd. Helaas 1 keer "rot vlees" gekregen. Dit is netjes opgelost.

Perfecte service snelle levering en goed vlees

Helemaal top

Snel geleverd en goed verpakt!

Voor herhaling vatbaar!

Top vlees

Goed vlees en netjes thuis afgeleverd

Snelle levering. Produkten prima verpakt!

Kwalitatief goede producten, snel geleverd. En problemen worden keurig opgelost.

Perfect en zeer lekker vlees

Ik bestel elke maand dagelijks en bbq vlees het is altijd goed verzorgt en netjes verpakt en zeer lekker wat ik alleen jammer vind is dat ik de aanbiedingen altijd misloop doordat ik al besteld had en dan niet de aanbieding kan doen omdat ik al mijn maandelijkse bestelling al gedaan heb maar voor de rest TOP

Super kwaliteit!

Snel bezorgd en vers! Wij zijn tevreden en bestellen daarom ook vaker!

Gewoon weg Fantastisch

Super snelle en goede service,overzichtelijke website, zeer maar dan ook zeer goede prijs kwaliteit verhouding, mijn vriendin die niet echt een vlees liefhebster is is zelfs Fan van het vlees van BBQUALITY en kan er geen genoeg van krijgen, vooral de Jalapeno/kaas worsten zijn niet aan te slepen, dit zegt wel genoeg lijkt mij

Ruime keuze en snelle levering

Makkelijk online bestellen. Ruime keuze van goed vlees. Supersnelle levering Chapeau!

Goede levering en goed vlees

De aflevering was conform afspraak. Ook de service vanuit de vervoerder qua aflevermogelijkheden vind ik super. Vlees is zoals gewend van goede kwaliteit

Super kwaliteit en netjes geleverd

De bavette hebben we gelijk op de bbq gelegen en hij was heerlijk!

High quality beef brisket

Since moving from the USA to The Netherlands, we’ve ordered several full packer briskets from BBQuality. The meat is well marbled and high quality, resulting in a delicious Texas style brisket and burnt ends every time. Delivery is fast and easy. Highly recommended!

Kwaliteit vlees om van te genieten.

Weinig woorden zijn nodig, al veel besteld en elke keer weer top

F*cking lekker!!

Super mooi stukje “full packer” brikset ontvangen (black agnus grain fed). Ook de levering was top, track and trace systeem, gekoelde doos. Kan helaas geen foto’s toevoegen van de brisket ;););)

Altijd goed en lekker!

Altijd flinke voorraad en snelle levering van topproducten

Uitstekende vlees leverancier voor de bbq

Snelle levering en super vlees

absolutely fantastic

De service is ongelofelijk, en het vlees is zeer lekker. Bedankt dat jullie dat extra willen doen om de service nog beter te maken,

Heerlijk

Wij bestellen regelmatig het maandpakket. Hierin zitten altijd heerlijke stukken vlees. De stukken die regelmatig gebruikt worden (gehakt, kipfilet/kipdijfilet) maar ook altijd een mooi stuk om een mooi diner van te maken (ossenhaas, entrecotes etc.). Lekker gevarieerd! Elke keer weer een feestje om aan tafel te gaan met een stuk kwaliteitsvlees.

Uitstekende service.

Prima.

Vlees zag er goed uit en wat we al op hebben was ook erg lekker. Het bakje soep heeft helaas de bezorging niet overleefd maar was wel zo hard bevroren dat het wel de vriezer in kon. Ontdooien word een uitdaging.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss