Prettige site en snelle levering

Altijd op zoek naar nieuwe ervaringen met vlees en vis. Probeer onszelf en gasten te verrassen met lekker stukje vlees of vis. Prettig dat je kwaliteit kunt vinden in Oss. Scheelt tijd en geld! Vwb de website vind ik het leuk dat er een omschrijving van het product aanwezig is. Ook hoe te bereiden is erg belangrijk om iets moois op tafel te zetten. Ga zo door!

top

mijn bestelling mooi op tijd afgeleverd de bezorger stuurde mailtjes hoe laat hij er aan kwam we werden prima op de hoogte gehouden we zijn zeer tevreden ga zo door

Netjes verpakt, op tijd en goeie kwaliteit

Super!!!

Puntjes op de i!

Het zijn goede stukken vlees. Ze worden goed verpakt. Bij het leveren wordt er goed gecommuniceerd.

Netjes verzorgd

Goed vlees, verpakking niet altijd 100%

Vlees is altijd goed en zoals beschreven. Enige madeel is dat ik al meerdere malen vlees heb gekregen in verpakkingen die niet vacuum zijn. Ook een enkele keer een verpakking die bij aankomst niet meer bevroren was. Wanneer dit opgelost is, dan weer vol 5 sterren. Vlees is goed, bezorging snel en goed!

Geweldig!

Spareribs met ketting extra dik bevleesd waren echt heerlijk! Beste spareribs die ik ooit gegeten heb. Snel geleverd had ze al de volgende dag in huis, en ook goed bevroren.

Cadeaukaart goed ontvangen

Een Cadeaukaart besteld voor mijn schoonvader. Hij was er erg blij mee. Website staat vol met goed vlees. De cadeaukaart snel in mijn mailbox.

Goede kwaliteit tegen mooie prijzen

Goede kwaliteit tegen mooie prijzen Snelle en goede levering.

Goede kwaliteit bevroren & op tijd geleverd

Goed vlees, goede kwaliteit, betrouwbaar

Goede prijs/kwaliteit en snelle levering

Mooie pakketten met genoeg variatie. Kwaliteit is uitstekenden worden netjes verpakt geleverd. Ook de losse producten zijn uitstekend

Goede kwaliteit en levering

Goede kwaliteit van vlees en ruime keuze in het gewicht van vlees , ik ben zeer tevreden

Heerlijk vlees en snel geleverd

Ik bestel vaker bij BBQuality en ook deze keer was de levering weer lekker vlot, volgende dag in huis. Het vlees komt ingevroren aan en is goed verpakt met genoeg bescherming en koel packs. Vlees was kwalitatief prima in orde, we hebben er erg van genoten. Het enige en dat was dan ook echt pas de eerste keer van de zoveel bestellingen had ik nu een keer een stuk vlees dat kwa gewicht iets minder was dan besteld. Wel wil ik er bijzeggen dat er voor de andere stukken vlees iets meer is geleverd. Ik ben dik tevreden.

Uitstekend.

Redelijk

Twee keer besloten hier te bestellen. Eerste keer was het vlees wat ik had besteld heel erg droog. Ik heb dat gemeld en netjes een korting gekregen op een tweede bestelling. Van de tweede bestelling heb ik nog maar een stuk vlees gebruikt. Dit was helemaal in orde. Het bezorgen gaat altijd goed.

1 woord: Super!

Snel geleverd, top aflevertijd.

Topkwaliteit en super service!

Kwalitatief hoogstaand tegen scherpe prijzen!

Heerlijk genoten met Familie en vrienden. Moederdag was compleet!

Voor herhaling vatbaar

Helemaal prima!

Goede service en lekkere producten!

Helemaal naar verwachting

Meerdere ervaringen. Laten bezorgen dat ging prima mooi vlees en goede service. Ook al eens afgehaald bij Basbq in Uden ook dit ging soepel. Een fijne combie.

Zoals altijd van uitstekende kwaliteit!

Iedere bestelling die we plaatsen voldoet aan onze verwachtingen

Vlees was heerlijk!

Vlees was verrukkelijk. Filmpje op de site hoe te bbqen was zeer helpend. Had alleen verwacht dat het vlees niet bevroren zou zijn. Stond er nl niet bij. Maar wellicht stond het ergens anders oude site. Gelukkig was de levering de avond voor de bbq, dus rustig in de koelkast kunnen laten ontdoooen.

Altijd goed

Altijd goed vlees en snel geleverd

Goed vlees en altijd volgens afspraak geleverd.

Heldere site, leuke recepten, goed vlees en levering conform de informatie op de site. Gewoon goed.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss