8x besteld, zeer tevreden

Levering prima, assortiment prima, vlees prima. Enige wat het gemak iets zou verhogen, is als er ook steenkool en bijvoorbeeld rook hout meegeleverd zou kunnen worden.

helemaal goed!

goed en snel geleverd

Super bezorgen volgende dag in huis

Kwaliteit vlees voor een scherpe prijs Volgende dag in huis

Ribben waren qua vlees van mindere kwaliteit

Een van de ribben was reeds ontdaan van het vlies? Daarbij was de kwaliteit van het vlees van mindere kwaliteit dan mijn eerdere aankopen.

Snelle levering en erg goed vlees!

Goede ervaring met het vlees, de levering was erg snel. Enige opmerkingspunt is dat ik er 2 rubs bij had besteld en die hadden ze onderin gelegd, wat er voor zorgde dat er 1 deksel kapot was en er rub door de doos heen lag.

Weer top!

Weer top geregeld! En top kwaliteit!

Goed vlees en netjes geleverd

Mooi vlees voor een mooie prijs echt een aanrader en netjes in de avonduren bezorgd. Ga er zeker meer bestellen.

Heerlijk mals en mooi vlees

De tweede bestelling komt eraan

Top levering, lekker vlees

Snel besteld, mooi op tijd geleverd en goeie kwaliteit. Top!

Good quality product

Delivered on time

Snel en goed verpakt ontvangen

Vlees ziet er goed uit, nog geen tijd gehad om op het rooster te leggen, maar op het eerste oog ziet het er goed uit

Goed stuk vlees en vlug geleverd

Snelle bezorging, superlekker vlees. Krijg er nu nog steeds van vrienden positieve feedback van. Heb ook reclame voor jullie gemaakt. Bedankt voor de uitstekende service en kwaliteitsvlees. Mvg Ferdinand

Was weer fantastisch

Ideaal

Goed vlees, makkelijk te bestellen

Uitzonderlijke kwaliteit voor een prettige prijs

De mannen van Bbquality denken echt me je mee en staan je altijd persoonlijk te woord. Geen vraag is ze te gek om je mee te helpen. De kwaliteit van het vlees is super en wordt altijd netjes op tijd geleverd. Voor mij geen andere slagerij meer voor mijn onsje meer vlees.

Wat op de site staat klopt.

Prima kwaliteit vlees en snelle levering.

Het juiste adres voor kwaliteitsvlees!!

Of je wil laten bezorgen of afhalen, het kan voortaan beide. Topbedrijf!

Mooi vlees en goed geleverd

Goed zoals altijd

Altijd dik in orde

Goed, lekker vlees en keurig op tijd geleverd! (+ zat leuke recepten op de site)

Geweldig, mooi verpakt en gekoeld.

Dit was mijn eerste keer dat ik via een online slager vlees besteld heb, ga dit zeker nog een keer herhalen is mij super bevallen.

Als van ouds, nog steeds perfect.

In jullie aller eerste begin werd het door jullie persoonlijk bij ons thuis bezorgd ( deursen-dennenburg). Nu jaren later altijd keurig netjes verzorgd middels pakketdienst op ons adres in Haaren. Ga zo door.

HIGHQUALITY

Productinfo: top Bestelgemak: top Levering: top Kwaliteit vlees: top P.s.: probeer vooral eens de gemaksmaaltijden en de ‘bbq worsten’!

Goed verzorgd

Prettig dat ik mijn pakket op kon halen bij een nabijgelegen winkel, waarvan ik het bestaan niet eens wist. Dus én een goede plek voor mijn vlees gevonden en een specialist voor BBQ in de buurt!

Heerlijk vlees, goede service

Trouwe klant, ik koop af en toe in bulk en dan gooi ik de vriezer weer vol. Prijzen zijn goed, ook leuke aanbiedingen. Topslager voor eens iets anders op de bbq. Leuk bijv voor op de kamado.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss