Goed vlees snelle service

Mooie site met veel recepten en veel keuze. Als je vragen hebt reageren ze snel

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit prijsverhouding en zeer snelle levering !!

Mooi vlees uitgebreid assortiment

Goede kwaliteit en leuke acties. Levering in avond is ideaal. Al t vlees van zeer goede kwaliteit, de kippenbouten kon ik niks mee, maar dat kan ook aan de bereiding liggen

Helaas geen mooi stukje vlees

Helaas, mijn Angus cotes de boeuf zat boordevol vet. Randje vet hoort erbij, maar dit was helaas wel extreem.

Een prima eerste ervaring!

Voor het eerst een bestelling bij BBQuality geplaatst. Leuk kadootje gekregen omdat ik boven de 100 euro had besteld. Merendeel van het vlees ligt nog in de vriezer, maar wat we al hebben gebruikt was prima kwaliteit!

Snelle levering en geweldig stuk vlees.

Geweldig moet het nog eten maar zag er geweldig uit

Goede verpakking ga het Hemelvaart eten.

Snelle levering, gemakkelijk bestellen, goede producten.

'-s-Avonds besteld, ander avond in huis. Vanuit de doos in de diepvries, netjes verpakt. Ervaring is dat het topkwaliteit vlees is.

Vlees voor 11 uur besteld s’avonds netjes geleverd. Gratis spareribs bij onze bestelling vond ik echt een groot pluspunt, ze waren heerlijk. Overigens alles wat we besteld hadden was van heel goede kwaliteit.

Goede prijs/kwaliteit en ruim aanbod

Daarnaast altijd snel geleverd.

altijd perfect

Ik ontvang altijd de bestelling zoals beloofd. goed kwaliteit.

altijd top service

Mijn vaste online slager, top produkten, top service, top bedrijf

goed verzorgd verpakt en optijd geleverd

goed verzorgd en mooi verpakt op tijd geleverd en mooie kwaliteit

Vertrouwd, goede service en kwaliteit

Snelle levering op de datum en tijdsblok dat aangegeven wordt

Prima vlees voor een mooie prijs

Alles goed verlopen. Besteld, goed contact over de levering. Vlees ziet er top uit. Tot nu toe ook zeer tevreden over de kwaliteit!

Goede kwaliteit maar niet goedkoop

We hebben genoten van de goede kwaliteit en de goede service . De prijs daarintegen vonden wij aan de hoge kant.

Top vlees, top service

Perfect op tijd gekoeld geleverd

Zeker voor meer bestellingen interessant

Top levering, van top vlees

Binnen 24 uur keurige levering van supervlees

Ziet er prima uit.

De levering was top. De dubbeldoel bavette was heerlijk. Het dubbeldoel pakket moet nog aangebroken worden maar ziet er goed uit.

Altijd perfect

Altijd perfect geleverd door eigen chauffeur en goed vlees natuurlijk.

Heerlijk vlees!

Ga zeker vaker bestellen, lekkere producten voor een goede prijs. Levering was ook erg goed verzorgd!

Heerlijk gebarbequed!!

In een woord; Topkwaliteit!

Eerste keer besteld bij bbquality en was super. Ga hier zeker vaker bestellen.

Super snelle levering. Keurig bezorgd door trunkrs.

Prachtig stuk a4 wagyu ribeye besteld. Ziet er geweldig uit. Nette aanbieding van BBQuality ook.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss