Toppy

Kwaliteit van het vlees en Bestellen en het verpakken en levering geweldig

Heerlijk vlees en fijn vacuüm verpakt

Vlees in handige kleine porties verpakt en heel goed van kwaliteit

Op tijd geleverd, ingevroren en top kwaliteit vlees!

Top ervaring, De prijzen zijn goed te doen alleen de prijs kwaliteit verhouding is echt top. Kwaliteit van het vlees was namelijk fantastisch! verder netjes op tijd geleverd en het vlees was nog echt goed ingevroren zoals beloofd. Als je een bestelling plaast kun je de prima nog wat extra's bestellen om te bewaren in de vriezer. Kortom goede service en ga hier zeker vaker bestellen!

Door niet goed te lezen heb ik een verkeerde datum geboekt voor het ophalen. Na 1 mail was alles meteen geregeld. Echt top

Prima levering

Bestelde is goed verpakt geleverd. Vlees van prima kwaliteit

Heel tevreden met mijn bestelling

Door mijn fijne ervaring ga ik ongetwijfeld meer bij BBQuality bestellen.

Ik blijf het zeggen: in alle opzichten TOP

Inmiddels al een tijd vaste klant. Keuze top, producten top, bezorging top. En als er (incidenteel) iets is, service na verkoop top. En altijd leuke acties en extra's.

Top levering, top vlees!

perfecte bezorging

Alles werd geleverd zoals afgesproken en in perfecte conditie

Goede kwaliteit vlees en de smaak is ook fantastisch, daarnaast een goede bezorgservice. Bestel hier al een paar jaar mijn vlees, ik kan het een ieder aanraden om hier te bestellen.

Gewoon goed.

Eenvoudige bestelprocedure en correct afgeleverd.

Groot assortiment, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Top!

Goeie service en fantastisch vlees

Het vlees van BBQuality is echt goed. Als ik gasten heb en ik heb iets besteld bij BBQuality, dan zijn de complimenten niet van de lucht. Inmiddels ook enorm verwend. Laatst had ik kipfijfilet van de AH en ondanks dat het biologisch was, was dat een drama en werd ik daar ook best wel treurig van.

Volgende dag binnen, keurig verpakt

Het vlees heb ik nog niet kunnen proberen, maar de bestelling en levering liep fantastisch. Goede info over hoe de levering zou lopen en vervolgens via transporteur keurig op de hoogte gehouden. Vlees was keurig verpakt en kon zo de vriezer in. Nu nog de kwaliteit van het vlees ervaren...

Uitstekende kwaliteit voor een eerlijke prijs

Fijne website, prima service en het belangrijkste, top kwaliteit vlees. Een echte aanrader.

Levering wat laat in de avond maar vlees van top kwaliteit!!

Het vlees kwam helaas heel laat in de avond, 10 minuten voor 23 geloof ik, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik het vlees van de supermarkt vanaf nu alleen in geval van noodzaak zal kopen. De kwaliteit is echt spot on en zeker voor dat prijs!

Karig

2 stukken shortribs besteld, 800 gram. Grote lange stukken met bijna geen vlees op het bot. Normaal gesproken kan ik hier een gerecht voor 4 personen van maken. Nu is het net genoeg voor mij alleen Kwaliteit is wel goed

Lekkere dikke spareribs

Ik heb extra dik bevleesde spareribs besteld. Nou... en dat waren ze ook! Heerlijke dikke ribben van top kwaliteit. Donderdagavond besteld en vrijdagavond netjes in de avond geleverd. Wij gaan genieten dit weekend!

Heel tevreden.

Ik ben Argentijn, een voor mij vlees is een deel van mijn cultuur. De kwaliteit van de vlees van BBquality is heel goed. En ze zijn ook heel professioneel. Ik ben tevreden met hun.

Goed geregelt

Makkelijk bestelt en netjes op tijd geleverd

Vlees ziet er goed uit

Vlees ziet er goed uit, nette verpakking

Netjes en zeer correct

Top bedrijf dat goed vlees levert tegen zeer nette prijzen. En mocht er onverhoopt iets mis gaan, lossen ze het super op.

Een webshop naar mijn hart. Duidelijk, perfecte en snelle levering. Daar kunnen vele webshops een voorbeeld aan nemen. Echt super!

Wederom perfect

Goed vlees goede bezorgdienst

Altijd tevrede - goede kwaliteit - en fijne bezorging

Het duurt wel lang voordat ik mijn Bestelhistorie weer kan zien.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss