Zeer fijne ervaring. kwaltijd van het vlees is top.

Ik was wat vergeten te bestellen, even gebeld, en het is allemaal geregeld. verder goede prijs kwaltijd verhouding

Uitstekend!

Super service, de ingehuurde vervoerder weigerd door het weer te gaan rijden. Maar dat weerhoud de mannen van bbquality er niet van om alsnog er voor te zorgen dat je bestelling hoogstpersoonlijk word afgeleverd. Dat is service!

Goed vlees

Goed vlees, makkelijk te bestellen. Duidelijke en overzichtelijke site.

Topservice!

Bestelling is makkelijk te plaatsen, duidelijke website met uitleg over het product. Levering is goed gegaan ondanks de sneeuw en kou. Producten waren goed verpakt. BBQuality heeft zelf geleverd omdat de vaste vervoerder niet gereden heeft door de weersomstandigheden, topservice dus! Communicatie over de (gewijzigde) levering was ook goed en duidelijk. Aanrader!

Mooie site , fijne mensen

Perfecte kwaliteit, Ook de verzorging van de verpakking ziet er goed uit en bij mij nog nooit te laat bezorgd ! Tot de volgende bestelling

een nieuwe WOW-factor

Gistweren avond tijdens het kijken van een BBQ wedstrijd. Beloten om vlees te bestellen. Makkelijke website, Heul Veul keus! Na bestellen een melding dat de levering pas op donderdag zou plaatsvinden ivm de weersomstandigheden. Op de ochtend van de levering een mailtje, dat er opnieuw vertraging in de levering zou zijn. Om dit te voorkomen werd er zelf bezorgd. en zo geschiede!

heerlijke erwtensoep en goede kwaliteit vlees

bestelling stond keurig klaar bij Bas BQ in Uden. De erwtensoep met pulled pork was echt heerlijk. Goed gevuld en goede smaak

Prima ribs, op tijd in huis!

De Iberico ribs waren goed, mijn gasten hebben goed genoten. Bezorging was goed en zoals beloofd.

prima bestelgemak

voor het eerst wat besteld bij BBQuality, ging makkelijk en ben benieuwd naar de geleverde kwaliteit.

P r ima

G oed

Keurige en zeer snelle levering!

Donderdag heb ik mijn bestelling geplaatst en vrijdagavond werd het netjes thuis bezorgd. Mijn short ribs waren keurig en super gekoeld verpakt! Ik ben erg tevreden en bestel volgende keer weer bij BBQuality!

Altijd weer goed!

ik beveel BBQuality persoonlijk al aan bij familie en vrienden. je krijgt een goede kwaliteit en advies voor de bereiding. de acties zijn leuk geprijsd en je zal ook sneller een stuk vlees nemen dat je normaal gesproken laat liggen.

Zeer professionele internet slagerij!

Zeer goed!

Heerlijk vlees

Snelle bezorging

Mooi vlees and snel bezorgd

Dit is de tweede keer dat we bestellen bij BBQuality en we zijn erg tevreden het vlees is van goede kwaliteit, snel binnen en mooi ingepakt in karton.

Lekker vlees snel bezorgd

We bestelden een bavette en de volgende avond werd deze keurig bezorgd. Uitstekende service voor een goede prijs!

Super producten

Super producten voor een goede prijs. Snelle levering Al met al Perfect

Heerlijk vlees

De wagyu picanha was heerlijk

Altijd uitstekend

Duidelijk site, veel aanbod, snelle levering. Goed verpakt, top vlees!

Goed geregeld

Altijd netjes op tijd en verzorgd

Vaarwel supermarkt vlees!

Goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ben fan van de maandbox, waarin de variatie goed is en de smaak van het vlees voortreffelijk is. In de vriezer is het vlees lang houdbaar en door de vacuüm verpakking blijft het sappig. Al met al een absolute aanrader!

Goede en persoonlijke levering

Goede inlichting over wanneer het vlees geleverd wordt. Vlees zelf was van zeer goede kwaliteit!

in een woord geweldig

Snelle levering een hele hoge kwaliteit!

Uiteinde van ossenhaas gekregen, terwijl centre cut is besteld (chateaubriand)

Flinke teleurstelling als je een beef wellington wil maken, en ipv het middendeel dat je bestelt het uiteinde krijgt van slechts 2cm dik. Helemaal plat terwijl hij op de foto heel dik, zelfs bijna rond is. Zojuist ook over gemaild, met foto. Hoop dat er een fout is gemaakt, en dat dit niet is wat ik ervan had moeten verwachten. Het is in ieder geval absoluut niet zoals beloofd op de foto's.

Perfect! Netjes verpakt en goede kwaliteit.

De bestelling werd erg netjes verpakt. Deze keer pulled pork gehaakt van varkensnek; dat is goed gelukt. De pork rub van bbqquality beviel ook erg goed. Ik bestel hier in de toekomst vaker.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss