Goede producten en levering

Wagyu A4 en short ribs besteld. Heerlijk vlees voor een erg scherpe prijs! Ik kijk er naar uit dat de Wagyu weer in het assortiment komt :)

Goede service, goede bezorging, en natuurlijk het belangrijkste, heerlijke producten.

alles prima

op tijd en keurig verpakt > Kan niet beter

De producten zijn altijd goed en tegen een mooie prijs. Medewerkers zijn zeer behulpzaam. Producten worden goed geleverd. Aanrader.

1ste bestelling

1ste bestelling - Free shipping zou lager mogen. Nu eerst afwachten op ontvangst van de bestelling en dan lekker eten

Zeer goede vlees, bij levering was het vlees nog steeds bevroren

Zeer goede ervaring

Snel en goede service

Vlees was goed op de aan gegeven datum gewoon top

Perfect geregeld

Als je alleen prijs belangrijk vind, bestel dan niet hier !! Als je prijs-kwaliteit belangrijk vind, is dit het beste adres !! Oftewel: het beste vlees, wat je in de supermarkt niet zult vinden . Snelle levering, en duidelijke website!! Ga zo door jongens, jullie weten hoe het hoort!!

Handige webshop Snelle levering Mooie acties

Netjes verpakt en heerlijk vlees snel geleverd. En s avonds gebracht als je thuis bent

Mooi stukkie vlees

Duidelijke site. Voor ieder wat wils

Keurig, netjes en snel

Keurige service en mooie producten

Goede service en lage prijzen

via de nieuwsbrief zag ik dat verschillende stukken vlees in de aanbieding waren, de prijzen waren erg laag dus ik heb meteen besteld. Het bestellen is erg eenvoudig en de site is erg overzichtelijk. De levering was meteen de avond erop en met Trunkrs, de levering zelf was nauwkeurig te volgen met de track&trace functionaliteit van Trunkrs. De kwaliteit van het vlees heb ik behalve op het oog nog niet kunnen ervaren maar uiterlijk ziet het er goed uit.

Picanha

De picanha ziet er heel netjes uit. Geen zilvervlies aanwezig. Mooie laag vet. Aan één zijde is de picanha ietsjes aan de dunne kant, maar dat is makkelijk opgelost door een bredere/dikkere steak van te snijden. Hoe de smaak en malsheid is moet ik nog achter komen, maar zo op het oog en gevoel zit dat wel goed. En dat voor die prijs. Heel tevreden!

Netjes op tijd en goede kwaliteit

Netjes op tijd en goede kwaliteit. De eendenborst en herten biefstuk met kerst geprobeerd en is zeer goed bevallen.

Ben hartstikke tevreden

Top kwaliteit en goede service

Al meerdere keren verschillende soorten vlees besteld. Super kwaliteit. De verschillende worstjes zijn ook erg goed. De pulled pork worstjes en de hotdogs zijn nu absoluut favoriet bij ons in de familie. Wat ik heel erg fijn vind zijn de braad en kruiden tips op de website en de beschikbaarheid van de kruiden. Echt geweldige service. Hierdoor durf ik ook vleessoorten te bestellen die ik nog niet eerder bereid heb.

Toppie

Optijd geleverd en netjes verpakt

Goede prijs/kwaliteit, goede service, goede gasten

Goede prijs/kwaliteit, goede service, goede gasten.

uitstekende kwaliteit en service

Groot en uitstekend assortiment voor een prima prijs, en alles op tijd en keurig afgeleverd

TOP!

TOP!

eertse klas kwaliteit en snelle levering

vlotte manier van online bestellen met uitleg van de produkten en levering verloopt vlekkeloos en keurig verpakt zodat alles op temperatuur aan je deur geleverd wordt ! Top!!

uitstekend

Uitstekende kwaliteit vlees. Goede service. Eigenlijk alles wat je van een online-vleesleverancier verwacht :)

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss