Snel en goed vlees

Ik kreeg de tip van mijn ouders en ben enthousiast. Met kerst een bbq pakket besteld, dit werd snel geleverd. Daarnaast was het vlees heel goed!! Zeker goede prijs kwaliteit verhouding. Nu een maand pakket besteld, deze wordt (op mijn verzoek) na het weekend geleverd, ik heb er al zin in! Hartelijk bedankt!

tot nu toe goed.

vandaag eerste pakket ontvangen, tot nu toe ziet er goed uit, kan pas echt oordelen als het pakket op is.

Uitstekende service en producten

Zeer snelle aflevering en kwaliteit proct

Alsof er een engeltje over je tong piest!

Super kwaliteit voor een goede prijs. Netjes verzorgd, en heel duidelijke instructie filmpjes Top, ga zo door.

Snelle levering, netjes verpakt, goede kwaliteit vlees.

Prima kwaliteit en geweldige producten

Tof om zo'n geweldige producten voor goeie prijzen online te kunnen bestellen.

Ik heb nu een aantal keer vlees besteld bij bbq quality . En het vlees is fantastisch. Angus beef is echt nog een heel stuk lekkerder dan wat je koopt bij een keurslager. Ik twijfelde eerst lang omdat ik het een raar idee vond om vlees online te kopen maar heb het gedaan vanwege goeie reviews ben blij dat ik het uitendelijk toch gekocht heb ik blijf hier altijd vlees kopen.

Snelle levering van kwalitatief uitstekend vlees

Wederom een bestelling geplaatst waarbij het vlees kwalitatief zeer goed was. Daarnaast werd het bestelde snel geleverd in een goed geïsoleerde verpakking.

Prima kwaliteit en netjes geleverd

Prima kwaliteit, goed gekoeld en op tijd geleverd.

Goed vlees voor een goede prijs

We hebben al vaker besteld. Altijd goed vlees. En lekker! En zeker ook genoeg!

Goede kwaliteit en top service

bestel al enige tijd via de site en krijg altijd de producten netjes aangeleverd en kwaliteit is top in verhouding tot de prijzen. De avond levering verloopt ook altijd goed en je wordt goed op de hoogte gehouden over de tijdstip van levering.

Geweldige service en heerlijk vlees

Als je een goed stuk vlees wil, ben je bij BBQuality aan het juiste adres. De service is uitstekend. Wij blijven graag klant.

Goed vlees, goed verpakt

Ik heb vaker vlees besteld bij BBQuality en altijd is het vlees goed verpakt, mooi ingevroren, snel geleverd en ook nog eens erg smaakvol.

geweldige kwaliteit en levering

Wat een heerlijke picanha heb ik gister gemaakt. Schitterend stuk vlees. Levering was ook top qua verpakking en keurig op tijd. Ik kijk nu al uit naar het volgende spektakelstuk: shortribs

Geweldige producten goed geregeld

Uitstekende kwaliteit en goed verpakt!

Zeer tevreden over mijn bestelling Short ribs! Aanrader.

Top vlees & service!

Boston butt bested, bezorging was top en kwaliteit van het vlees ook top! Zeker voor herhaling vatbaar. Heb sinds kort een kamado en ga zeker vaker hier vlees bestellen!

Zoals altijd, tip top inorde

Top kwaliteit

Ptima

Mooi vlees en een snelle levering

Uitstekende kwaliteit en prettige communicatie!

Afgelopen week voor het eerst online vlees besteld. Bevalt prima. Prachtige spareribs met ketting, bijbehorende rub en saus. Vrijdag ontdooien, ontvliezen, kruiden en nachtje koeling, zaterdag op de BBQ. Leuk om te doen en heerlijk gegeten!

Goede kwaliteit voor een mooie prijs!

Ik bestel hier al een aantal jaar regelmatig vlees en het is altijd goed, als er dan onverhoopt iets mis gaat word dit direct opgepikt door bbquality en in orde gemaakt, ze houden daar van service met een grote S. Wil je een speciaal stuk of bepaalde afmeting die je niet kan vinden op de zeer uitgebreide website dan kan je bellen/mailen/appen en dan zorgen ze dat je krijgt waar je naar op zoek bent. Ik heb ze wel eens later in de avond of in het weekend lastig gevallen via whatsapp omdat er een probleem leek te zijn met de levering en zelfs dan zijn ze niet te beroerd om te helpen en komt alles prima in orde. Gewoon een prettig bedrijf om zaken mee te doen.

Helemaal tevreden

Uitstekende kwaliteit voor een redelijke prijs, snel geleverd.

Super mals en smaakvol vlees!!!

Zojuist genoten van jullie gourmetpakket. Ruim voldoende en erg smaakvol vlees. Top!

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Mooie stukken vlees. Goede service, Inmiddels tientallen keren iets besteld 1 keer klopte er iets niet maar dat was snel geregeld.

Keer op keer geweldige kwaliteit

Wij gebruiken al heel lang producten van BBQuality en het is tot nu toe steeds goed kwalitatief product geweest! Heb alleen ooit een bestelling gedaan waarbij een bbq gewonnen kon worden, maar van die win-actie heb ik nooit meer iets gezien in de nieuwsbrieven.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss