Geweldige Wagyu aanbieding en briljant stuk vlees ontvangen. Van bestelling tot bezorging alles was perfect.

Snelle levering en top vlees!

Sinds de zomer van 2020 mezelf aan het verdiepen in smoken, en zodoende ga je op zoek naar wat “specialer” vlees. Bij BBQuality terechtgekomen via Google, en nooit spijt van gehad! Wordt op de beloofde tijd geleverd, alles nog netjes bevroren. Ook het contact via whatsapp was super, snelle feedback en zelfs bij een order nog wat toe kunnen voegen achteraf. Het ontvangen vlees is van goede kwaliteit.

super!

Het vlees was niet aanwezig in het juiste gewicht dat we wilden hebben, maar er werd direct gemaild dat het vlees wellicht later die week zou binnenkomen. En inderdaad, dit was zo. Dank je voord e mail. We hebben toen snel besteld. Ook de levering was super (verpakt)! We gaan genieten van dit mooie stuk vlees.

Goede kwaliteit en betrouwbaar

Altijd goed kwaliteits vlees. Prijs is goed en de bezorging is duidelijk en op tijd. Goede communicatie.

Bij vragen wordt dezelfde dag nog antwoord gegeven. vlees is goed verpakt en netjes geleverd!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Dit was mijn eerste bestelling bij BBQuality, deze werd snel geleverd en was netjes verpakt. Vlees was van goede kwaliteit voor een goede prijs.

Prima met twee verbeterpuntjes

Prima ervaring met twee verbeterpuntjes. Ik vind de website niet zo handig werken (onhandig menu en een recent bekeken lijstje zou ook handig zijn om iets weer terug te kunnen vinden). Het viel tegen dat er meer dan een cm vet op de shortribs zit waardoor na trimmen waarschijnlijk te weinig overblijft.

Topspul, snelle levering

Heerlijk vlees, snelle levering. Alles zag er zeer goed uit. Goed koud. Top gewoon!

Gewoon bestellen

Goed, volgens afspraak

Lekker vleesch en prima systeem voor mij om het op te halen bij BasBq

S avonds voor 20 uur besteld volgende dag in huis ! Beter kan je natuurlijk hebben. De bezorging vondt ik een beetje spannend van hoelaat ze zouden komen officeel zou je een sms je krijgen met de tijd dat ze zouden komen deze heb ik niet gehad ! Maar scheelde dat we er toch rekening mee hielden en daardoor ook gewoon thuis waren. Veder netjes verpakt en op de stickers staat alle informatie op wat helemaal top is .

Lekker stukVlees

Top stuk vlees

Mijn ervaring was super!

Ik heb donderdagavond procureur besteld en er kwam vrijdagavond een doos met daarin 2 bevroren mooie stukken geseald vlees met netjes ijszakjes erbij. Vlees was heerlijk (zondag pulled pork ervan gemaakt). Ik ga hier zeker nog een keer bestellen!!! Echt een aanrader...

Prima zaak! Mooie producten en prettige service

Prima zaak! Mooie producten en prettige service

Ik had een vraagje over een gourmet pakket en had binnen 10 min een antwoord terug. Daarna snel besteld.

Eerste keer besteld, zeer tevreden tot dusver

Mijn eerste bestelling bij bbquality. Al lange tijd gekeken een keer te bestellen en uiteindelijk de knoop doorgehakt. Geen spijt van, hoewel we nog heel veel vlees hebben om te proberen is alles wat we tot nu toe hebben gebruikt zeer goed bevallen. Levering vond plaats op ingeplande avond, echter was de track & trace zeer onbetrouwbaar (sms dat ze binnen 10 min voor de deur staan kreeg ik zo bijvoorbeeld ruim een uur voor de werkelijke levering. Tijd van levering schommelde ook enorm.) Dus aan te raden de gehele avond thuis te zijn en niet even naar huis voor in ontvangst nemen. Gaan hier zeker vaker bestellen.

Goed vlees, netjes verpakt

Goed vlees, goed verpakt in piepschuim met koelelementen

Ik moet zeggen dat ik het moeilijk vond om deze bestelling te plaatsen want ja je koopt toch vlees vanaf een plaatsje en voldoet het wel aan mijn verwachting. Nou ik kan dit echt iedereen aanraden. Wij hadden een heerlijke gourmet schotel die ik zo op tafel kon zetten. Heerlijk wat een gemak. En het vlees voor deze prijs echt van zeer goede kwaliteit. Het enige minpunt waren de worsten die erbij zaten die waren echt niet lekker. Maar ja smaken verschillen.

Super doen hun naam eer aan!

Zelf als er keer een fout in de bestelling zit wordt het netjes opgelost

Lekkere gevarieerde gourmetschotel

Bezorging zoals altijd keurig op tijd. En het vlees was weer top!

Track and trace niet ontvangen maar daarna goed geholpen.

Snelle levering met kwaliteitsvlees

Snelle levering Goed vlees Soms mag de omschrijving wat duidelijker. M.n. Bij ribben m.b.t. Het aantal i.p.v. Gewicht.

Machtig mooi

Erg goede verzwijnprocureur (Hongaars) voor pulled wild boar, wat vettige, pezige beef short ribs (Iers). Overall erg goede ervaring 9/10 en voor herhaling vatbaar.

In een woord: Top

Prima ervaring! Makkelijk te bestellen, het product dat ik bestelde was goed geprijsd. De levering was prima, goed verpakt en op tijd. Het product zelf was ook heel goed van kwaliteit! Uiteindelijk is het een heerlijk gerecht geworden!

Snelle leveringen van kwaliteitsvlees

Bestel altijd bij BBQuality omdat ze een ruim assortiment hebben van veel lekker vlees. Alles komt altijd goed aan en zijn mooie stukken.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss